Principessa by #Timothy.k Cosmetics

kokino
……παραμυθιού συνέχεια.

Η μικρή πριγκίπισσα μεγάλωσε, μαζί μεγάλωσαν και οι απαιτήσεις της. Ήξερε ότι κάτι άλλο υπάρχει, κάτι μοναδικό, κάτι που θα ήταν μόνο δικό της. Για ώρες περπατούσε στους Βασιλικούς κήπους και χανόταν σε αρώματα μοναδικά και σπάνια, αρώματα που της έδιναν μια δύναμη εσωτερική και συγχρόνως, ισορροπία και ηρεμία. Ήθελε να νιώθει όμως αυτόν τον παράδεισο περισσότερο από μια βόλτα στον χρωματιστό της κήπο, ήθελε οι αισθήσεις των αρωμάτων αυτών να τυλίγουν το κορμί της για όλη την ημέρα. Βοτανολόγοι από όλο τον κόσμο έτρεξαν τότε να κάνουν πράξη την επιθυμία της. Μέρα νύχτα ένωναν αποστάγματα και σπάνια συστατικά, εμπλεκαν λουλούδια και βότανα και έκλειναν σε μικρά μπουκαλάκια τα έργα τους. Πέρασε πολύς καιρός μα στην πριγκίπισσα δεν άρεσε κανένα, μέχρι που ήρθε η άνοιξη και τότε ακόμα και το πιο σπάνιο λουλούδι άνθισε. Ο νεώτερος βοτανολόγος ένωσε τότε δεκαπέντε διαφορετικά αποστάγματα και έφτιαξε ένα ¨θεϊκό¨ νερό το οποίο και ονόμασε ¨Principessa¨. Αυτό ήταν αρκετό για την όμορφη πριγκίπισσα, ήταν αυτό ακριβώς που ήθελε, ένα προϊόν που θα ταξιδεύει τις αισθήσεις της σε  έναν κόσμο γεμάτο αρώματα.

Χειροποίητη ομορφιά αιώνων από την Timothy.k Cosmetics και τον Τιμόθεο Κωττάκη για μένα, για σένα, για κάθε γυναίκα που νιώθει πριγκίπισσα και όχι μόνο. Σπάνια ομορφιά για το δικό μας ταξίδι στον κόσμο των αρωμάτων και των αισθήσεων. Εμείς έχουμε τον δικό μας βοτανολόγο, τον δικό μας άνθρωπο που δημιουργεί για μας το καλύτερο ¨νερό¨ το δικό μας ¨Νερό της Πριγκίπισσας¨.

DSC_3018

Ένα προϊόν που κρύβει πολλά μυστικά ομορφιάς που τα προσφέρει όμως απλόχερα για να αναδείξουμε και να διατηρήσουμε η κάθε μια από εμάς την δική μας ομορφιά.  Ένα προϊόν σπάνιο και μοναδικό όπως και το όνομά του. Ακόμα και η διαδικασία της χρήσης του θα σε κάνει να το λατρέψεις από την πρώτη κιόλας φορά. Πρόσωπο και σώμα αλλάζουν μορφή και υποκλίνονται μπροστά του. Μπορείς να το χρησιμοποιείς καθημερινά ως εξής. Αφού απολαύσεις το μπάνιο σου σε ενάμιση λίτρο νερό περίπου ρίξε μια κουτάλια της σούπας και ανακάτεψε ελαφρά, ύστερα ρίξε το αρωματισμένο νερό στο σώμα σου και απόλαυσε την εμπειρία. Αν θες την συμβουλή μου μην σκουπίσεις ακόμα το δέρμα σου άσε να το απορροφήσει μονό του και να εισβάλει στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδα σου. Η ίδια διαδικασία ακριβώς ισχύει και για το πρόσωπο σου και αν θες μπορείς να το χρησιμοποιείς πρωί και βράδυ. Το αποτέλεσμα εξαιρετικό, από την πρώτη εφαρμογή θα νιώσεις μια βελούδινη αίσθηση να σε τυλίγει και το άρωμά του να σε συνοδεύει για πολλές ώρες. Σε λίγες μόνο μέρες η επιδερμίδα σου θα είναι, λαμπερή, ενυδατωμένη και απόλυτα αισθησιακή. Θα είναι  μια αψεγάδιαστη, φωτεινή και ζωντανή επιδερμίδα.  Το ¨Νερό της Πριγκίπισσας απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες και σε κάθε ηλικία, γιατί η Timothy.k Cosmetics ξέρει καλά το μυστικό.

Πόπη.

DSC_3029

DSC_3000

DSC_2966

DSC_3014

DSC_3011

DSC_3007

Όλα τα σκευάσματα της Timothy.k Cosmeticsείναι χειροποίητα από τον ίδιο τον Τιμόθεο Κωττάκη από την αρχή έως το τέλος και της συσκευασίας. Η συνεχής παρακολούθηση των προϊόντων μέχρι να φτάσουν στον καταναλωτή, από τον ίδιο, είναι ένα από τα στοιχεία που η Timothy.k Cosmetics διαφέρει.

0 comments
0 likes
Prev post: Ομορφιά σαράντα καρατίων…#LieracNext post: Αγάπη Ελληνική….#Messinian_Spa

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM