Ανάμνηση γλυκιά….#Neutrogena

Πώς νομίζεις ότι αντιμετωπίζεται μια άνοιξη που μοιάζει με χειμώνα; Οι εναλλαγές του καιρού που δε λένε να αποφασίσουν τι ακριβώς θα κάνουν; Η γκρίνια τύπου, δεν αντέχω άλλο και πότε θα ζεστάνει λίγο; Πως νομίζεις ότι πρέπει να το διαχειριστούμε όλο αυτό αγαπημένη μου φίλη; Θα σου πω εγώ, με ψυχραιμία και μόνο, γιατί απλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Αφού ο Μάρτης μας κάνει νερά εμείς θα του φερθούμε ανάλογα, θα προστατέψουμε την επιδερμίδα μας και θα την προετοιμάσουμε κατάλληλα. Θα ψάξουμε σε γλυκιές αναμνήσεις να βρούμε κάτι ιδανικό για την περίεργη αυτή εποχή. Τώρα είναι η στιγμή που επιδερμίδα μας ζητάει επιτακτικά ενυδάτωση για αυτό πρέπει να πάρουμε τα μέτρα μας και να απευθυνθούμε στον ειδικό. Έναν ειδικό που ξέρει καλά τις ανάγκες μας και χρόνια τώρα μας δίνει απλόχερα ότι χρειαζόμαστε και κάτι παραπάνω. Είναι αγάπη, είναι ανάμνηση, είναι η γλυκιά μας Neutrogena και είναι εδώ την πιο κατάλληλη στιγμή.

DSC_3050

Η Neutrogena δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις, είναι μαζί μας περισσότερο από 40 χρόνια και έχει αποδείξει πως ξέρει να σε φροντίζει. Είναι εκεί σε δύσκολες στιγμές σε συνθήκες που η επιδερμίδα σου θέλει την απόλυτη προστασία που μπορεί να της προσφέρει ένα προϊόν. Κλασική και διαχρονική η Hand Cream Scented/Unscented με ή χωρίς άρωμα, για τις ακραίες καιρικές συνθήκες του χειμώνα και όχι μόνο. Ποια από εμάς δεν την λάτρεψε και συνεχίζει ακόμα και σήμερα, η υπερσυμπυκνωμένη, κλασική κρέμα χεριών έχει καταφέρει να πάει από γενιά σε γενιά με την ίδια αμείωτη αγάπη. Γνωρίζεις πώς γεννήθηκε όμως η λατρεμένη αυτή κρέμα χεριών; Πριν πολλά χρόνια στη Νορβηγία κάτι περίεργο συνέβαινε, παρά το κρύο και τις σκληρές συνθήκες στις βάρκες τους, οι Νορβηγοί ψαράδες είχαν πολύ απαλά χέρια. Οι ειδικοί της Neutrogena τότε ερεύνησαν αυτό το αξιοπερίεργο φαινόμενο και ανακάλυψαν ότι το λίπος των ψαριών με το οποίο ερχόταν καθημερινά σε επαφή οι ψαράδες είχε εντατικά ενυδατικές ιδιότητες. Αναπτύχθηκε λοιπόν μια φόρμουλα με συστατικά που μιμούνταν τις ιδιότητες του λίπους των ψαριών, στην οποία μέχρι και σήμερα οφείλονται οι πλούσια ενυδατικές ιδιότητες της σειράς Νορβηγική φόρμουλα.

DSC_3048

Ένα Σκανδιναβικό σούπερ φρούτο το Nordic Berry έρχεται να ενισχύσει την ήδη υπάρχουσα ενυδάτωση κατά 3 φορές περισσότερο. Η Hand Cream with Nordic Berry είναι μια κρέμα χεριών έντονης θρέψης, δρα με τη φυσική λειτουργία της επιδερμίδας και βοηθάει τα χέρια μας να αντέχουν τις έντονες καιρικές συνθήκες αφήνοντάς τα απαλά και ενυδατωμένα ως και 7 ώρες μετά την εφαρμογή της. Η ελαφριά, μη λιπαρή υφή της και το απαλό της άρωμα την καθιστούν ιδανική για ευαίσθητες επιδερμίδες. Μεγάλη αγάπη το γαλάκτωμα θρέψης Nordic Berry, ένα προϊόν για άμεση θρέψη και ενυδάτωση. Εκλεπτυσμένο άρωμα με απόλυτα ευγενική υφή για το δέρμα αγκαλιάζει το σώμα σαν ένας μεταξωτός μανδύας. Η πρώτη επαφή μαζί του είναι αυτή που του δίνει 10 με τόνο χωρίς δεύτερη σκέψη, ένα γαλάκτωμα που κάλυψε απόλυτα τόσο έμενα όσο και τις κόρες μου. Αν όμως θες κάτι πιο ενισχυμένο, αν έχεις ξηρή επιδερμίδα και η ενυδάτωση είναι απαραίτητη και άμεση στο σώμα σου όσο και το νερό στη ζωή σου τότε η ιδανική για σένα η λύση είναι το Body Balm με Nordic Berry. Απαλό και διακριτικό άρωμα, απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας, περιποιείται και φροντίζει απαλά το δέρμα και ιδιαίτερα το ξηρό με πολύ τρυφερότητα που όπως μόνο η Neutrogena ξέρει.

Βλέπεις έχουμε πολλούς λόγους έχουμε να αγαπάμε την Neutrogena και αυτή η αγάπη δεν τελειώνει πότε…..

Πόπη.

DSC_3047

DSC_3051

DSC_3036

0 comments
0 likes
Prev post: Βασιλικά & ονειρεμένα….#ApivitaNext post: Με καταγωγή Ελληνική….#YOUTH LAB

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM