Με καταγωγή Ελληνική….#YOUTH LAB

Ήξερες ότι καθώς μεγαλώνουμε ο μεταβολισμός μας τεμπελιάζει; Ότι κάθε χρόνος που περνάει όλο και περισσότερες βιολογικές λειτουργίες επιβραδύνονται; Ακριβώς έτσι είναι και ο πρώτος που αναγνωρίζει τα σημάδια είναι το σώμα μας διότι αντιλαμβάνεται ότι αρχίζει να καίει λιγότερες θερμίδες, ενώ το δέρμα μας αρχίζει να χαλαρώνει. Στην κοσμετολογία οι υποσχέσεις είναι πολλές, η παγκόσμια βιοτεχνία καλλυντικών μερικές φορές αποπροσανατολίζει τον καταναλωτή με υπερβολές που στο τέλος δεν έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εδώ είναι που έρχεται η  YOUTH LAB μία 100% Ελληνική εταιρία με σκοπό να αλλάξει όλα αυτά που ξέραμε μέχρι τώρα όσον αφορά τις μεταβολικές λειτουργίες της επιδερμίδας με μια νέα σειρά δερμοκαλλυντικών.

Στόχος της YOUTH LAB είναι ενδυνάμωση των βασικών μεταβολικών λειτουργιών της επιδερμίδας που σταδιακά προάγουν το «χτίσιμο» ενός νεανικού δέρματος. Σε συνεργασία με αναγνωρισμένους Έλληνες επιστήμονες του κλάδου στη σχολή χημικών μηχανικών του Ε.Μ.Π. (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο) αναπτύσσονται προηγμένες φόρμουλες από φυτικά, βιοτεχνολογικά και συνθετικά ενεργά συστατικά έτσι ώστε να ανακαλύψουν το «κλειδί» και αναδείξουν τα σημάδια νεανικότητας της επιδερμίδας. Η φιλοσοφία των δερμοκαλλυντικών YOUTH LAB είναι  επέμβαση στις μεταβολικές λειτουργίες της επιδερμίδας με καλλυντικά δερματολογικά ελεγμένα, χωρίς parabens και άλλα αμφισβητούμενα συστατικά. Με μια γκάμα από καθαριστικές και ενυδατικές συνθέσεις, αντιρυτιδικές προτάσεις προσώπου και ματιών, προϊόντα φροντίδας σώματος και αντηλιακά. Κατάλληλα για κάθε τύπο δέρματος απευθύνονται σε κάθε γυναίκα ηλικίας 18-65 ετών. Οι τιμές των προϊόντων είναι αρκετά προσιτές, έτσι  δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία για να διατηρήσεις  το δέρμα σου υγιές και όμορφο. Η YOUTH LAB πιστεύει, ότι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί με το συνδυασμό δραστικών συστατικών κλινικά ελεγμένων για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά τους που τόσο η φύση, όσο και η επιστήμη μπορεί να μας προσφέρει.

Τρια προϊόντα που φέτος πίστεψέ με θα φορεθούν πολύ και θα γίνουν must have θα γνωρίσουμε σήμερα λίγο καλύτερα. Οι κρέμες C C είναι πια μέρος της καθημερινότητάς μας, η  CC Complete Cream της YOUTH LAB θα σε κερδίσει από την πρώτη κιόλας στιγμή. Ένα προϊόν νέας τεχνολογίας μια πολυδραστική κρέμα με χρώμα, που καλύπτει τις ατέλειες, χαρίζοντας ομοιόμορφη όψη, με φυσικό και αψεγάδιαστο αποτέλεσμα, καθώς θα εναρμονιστεί άψογα με τον φυσικό τόνο της επιδερμίδας σου. Προσφέρει την απαραίτητη ενυδάτωση που χρειάζεσαι για φωτεινό πρόσωπο με νεανική λάμψη. Εκτός από το πολύ ωραίο άρωμα και την μεταξένια αίσθηση, παράλληλα θα σε προστατέψει αφού περιλαμβάνει υψηλό δείκτη αντηλιακής προστασίας SPF 30. Επειδή όπου να ναι το καλοκαίρι θα φανεί η Daily Sunscreen Cream Spf 50 θα είναι ο καλύτερος σύμμαχός σου για φέτος. Το αντηλιακό της YOUTH LAB θα σε καλύψει απόλυτα αφού παρέχει υψηλή προστασία από την UVΑ & UVB ακτινοβολία και ταυτόχρονα, χάρη στην έγχρωμη σύνθεση του, που προσαρμόζεται στο χρωματικό τόνο του δέρματος, χαρίζει ομοιόμορφη κάλυψη, ομαλοποιώντας δυσχρωμίες, σημάδια και δερματικές ατέλειες. Έχει λεπτόρευστη υφή, ευχάριστο άρωμα και είναι πλούσιο σε Υαλουρονικό Οξύ και Βιταμίνη Ε όπως καταλαβαίνεις λοιπόν συναντάμε και εδώ την απαραίτητη ενυδάτωση που τόσο έχουμε ανάγκη ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες. Για το τέλος σου άφησα ένα τέλειο προϊόν που προσφέρει όλα τα παραπάνω και ξεχωρίζει για την κομψή του συσκευασία. Το Oil Free Compact Cream θα γίνει το αγαπημένο σου αξεσουάρ από την πρώτη επαφή μαζί του. Θα το βρεις σε δύο αποχρώσεις ανάλογα με τις δικές σου ανάγκες, medium για τις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες και dark για τις λίγο πιο σκούρες. Η μη λιπαρή σύνθεσή του προσαρμόζεται στο δικό σου χρωματικό τόνο με αποτέλεσμα ελαχιστοποιεί την όψη των πόρων του δέρματος, χαρίζοντας ματ και ομοιόμορφη όψη η οποία που παραμένει σταθερή και αναλλοίωτη για πολλές ώρες. Η συσκευασία του θα σε διευκολύνει απίστευτα καθώς περιέχει σφουγγαράκι εφαρμογής και καθρέπτη ώστε να σε συνοδεύει παντού.

Με καταγωγή Ελληνική η YOUTH LAB έχει πολλούς λόγους να σε κάνει να την αγαπήσεις….

Πόπη

DSC_3376

DSC_3386

DSC_3395

DSC_3371

0 comments
0 likes
Prev post: Ανάμνηση γλυκιά….#NeutrogenaNext post: Ώρα για απόδραση.!!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM