Προστάτευσε τον εαυτό σου, προστάτευσε αυτούς που αγαπάς…#NIVEA

UV camera

Προστάτευσε τον εαυτό σου, προστάτευσε αυτούς που αγαπάς όπως μόνο η NIVEA ξέρει…

Αγνή, μαμαδίστικη και τρυφερή φροντίδα προσφέρει χρόνια τώρα η NIVEA, δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι διαφορετικό στα αντηλιακά της. Σε καλεί και σε προτρέπει να αφεθείς στο ζεστό χάδι του καλοκαιρινού ήλιου προσφέροντας στην επιδερμίδα σου αντηλιακή προστασία και φυσικό μαύρισμα αφού πρώτα μάθεις πως σε βλέπει πραγματικά ο ήλιος με τα δικά του μάτια. Σε συνεργασία με τον κορυφαίο καλλιτέχνη και σκηνοθέτη Thomas Leveritt η NIVEA δημιούργησε μια νέα επικοινωνιακή καμπάνια αξιοποιώντας το έργο του, με στόχο να ευαισθητοποιήσει το κοινό γύρω από τους κινδύνους της UV ακτινοβολίας και την ανάγκη αντηλιακής προστασίας.  Στο παρακάτω βίντεο με τίτλο «Πώς σας βλέπει ο ήλιος (How the sun sees you)», χρησιμοποιώντας κάμερες UV δείχνει στον κόσμο πώς πραγματικά είναι κάτω από τον ήλιο όταν δε χρησιμοποιεί αντηλιακή προστασία. Ο ίδιος σχολίασε σε ειδική παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα τη συνεργασία του με τη NIVEA «Έχοντας ως συνεργάτη μια διεθνώς αναγνωρισμένη μάρκα όπως η NIVEA μου παρουσιάστηκαν ακόμα περισσότερες ευκαιρίες να ευαισθητοποιήσω το κοινό γύρω από τους κινδύνους έκθεσης στην υπεριώδη ακτινοβολία και να τους εκπαιδεύσω αναφορικά με την προστασία από τον ήλιο. Η συνεργασία μου με τη NIVEA με βοηθάει να αγγίξω ένα σαφέστατα πιο ευρύ κοινό».

…………………

Έτσι ακριβώς αγαπημένη μου φίλη βλέπει ο κατά τα άλλα ευεργετικός ήλιος το δέρμα σου, για αυτό μην ξεχνάς ότι η σωστή αντηλιακή προστασία τον καθιστά λιγότερο βλαβερό. Η NIVEA λοιπόν φέτος θέλοντας να απολαύσεις το καλοκαίρι σου με την καλύτερη προστασία εμπλούτισε την κορυφαία σειρά αντηλιακής προστασίας Protect & Bronze με το Προστατευτικό Λάδι Ενεργοποίησης Μαυρίσματος σε πρακτική μορφή spray και την After Sun Λοσιόν Επιμήκυνσης Μαυρίσματος. Επέλεξε το προϊόν που σου ταιριάζει και απόλαυσε ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι με σύμμαχο την κορυφαία αντηλιακή προστασία της NIVEA.

FotorCreated

Το προστατευτικό λάδι ενεργοποίησης μαυρίσματος Protect & Bronze θα το βρεις με spf 20 και 30 αντίστοιχα. Αυτό το απαλό σαν χάδι διαφανές λάδι απορροφάται γρήγορα και περιέχει ένα πολύ αποτελεσματικό σύστημα φίλτρων UVA/UVB, το οποίο προστατεύει αμέσως μετά την εφαρμογή του. Αντηλιακή προστασία και φροντίδα υψηλής ποιότητας που αφήνει ευχάριστη αίσθηση στο δέρμα σου. Έχει υπέροχο άρωμα ενώ η μεταξένια σύνθεσή του προστατεύει και ενυδατώνει την επιδερμίδα. Επιπλέον τα εκχυλίσματα προμελανίνης που περιέχει, ενεργοποιούν τη φυσική διαδικασία μαυρίσματος και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το σώμα να παίρνει ομοιόμορφο χρώμα που διαρκεί.

Protect&Bronze_oil

Πώς όμως θα κρατήσεις το υπέροχο ηλιοκαμένο χρώμα στο δέρμα σου προστατεύοντας το παράλληλα; Εδώ η NIVEA μας προτείνει την After Sun λοσιόν επιμήκυνσης μαυρίσματος. Με την ελαφριά σύνθεσή της, καταπραΰνει και αναζωογονεί χαρίζοντας πλούσια ενυδάτωση ενώ, χάρη στα εκχυλίσματα προμελανίνης ενεργοποιεί τη μελανίνη που παράγουν τα κύτταρα της επιδερμίδας προσφέροντας μεγαλύτερη διάρκεια στο μαύρισμά σου. Η μεταξένια υφή της απλώνεται σαν χάδι στο σώμα και απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα. Το άρωμα της μοναδικό, όπως άλλωστε όλα τα προϊόντα της σειράς  Protect & Bronze.

Protect&Bronze_aftersun

Το καλοκαίρι σου, η προστασία σου, το μαύρισμα σου….# NIVEA

Πόπη.

0 comments
0 likes
Prev post: Η ομορφιά είναι ζωή, είναι η ίδια η ζωή ακόμα και στις πιο δύσκολες μέρες.!!!Next post: Αντηλιακή παιδεία….#Frezyderm

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM