Skin Care Cream…..#Panthenols

«Η κρίση θα γεννήσει διαμάντια, δικά μας, εδώ σε τούτο τον τόπο» Ήταν μια φράση που άκουσα λίγο μετά την κυριολεκτική άφιξη της κρίσης από έναν μεγάλο και βαθιά φιλοσοφημένο άνθρωπο. Η αλήθεια είναι ότι τότε δεν έδωσα σημασία γιατί πραγματικά δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοούσε. Αρκετό καιρό μετά και με τρία χρόνια πορείας στο blogging κατάλαβα ότι τα διαμάντια είναι ανάμεσα μας, απλά ήταν ακατέργαστα. Νέοι άνθρωποι εκμεταλλεύτηκαν τους θησαυρούς της ελληνικής γης και τους ανέδειξαν στην πιο δύσκολη περίοδο της. Ένα από αυτά είναι η αγαπημένη μου Panthenols η οποία σε καιρούς χαλεπούς κατάφερε να ξεπεράσει τον εαυτό της και να μας δείξει τι σημαίνει ελληνική ποιότητα. Σε εποχές πολύ δύσκολες μας φροντίζει με ποιότητα και εξειδίκευση πάντα στην καλύτερη τιμή.

Το να χρησιμοποιείς κάποιο προϊόν  της Panthenols είναι επιτακτική ανάγκη όχι μόνο για την καταγωγή του αλλά και για την άριστη ποιότητα του. Στη δική μου συλλογή θα βρεις πολλά και αγαπημένα, ικανά να καλύψουν κάθε μου ανάγκη.  Αν  με ρωτήσεις αν ξεχωρίζω κάποιο από αυτά , θα σου πω ναι , υπάρχει κάτι που με ακολουθεί παντού και είναι από τους δυνατούς συμμάχους μου χειμώνα-καλοκαίρι.  Είναι η Panthenols Skin Care Cream και έχω πολλούς λόγους που την θεωρώ την καλύτερη κρέμα φροντίδας για το δέρμα μου, απλά την αγαπώ.

11703342_682537468550168_9147524728521872514_n

Η κρέμα φροντίδας Skin Care Cream περιποιείται την επιδερμίδα μου σε έντονες καιρικές συνθήκες κάθε εποχή του χρόνου. Εξαιρετική φίλη για τον χειμώνα αφού αντιμετωπίζει ευγενικά το κρύο και δημιουργεί μια ασπίδα προστασίας. Ιδανική για το καλοκαίρι αφού προστατεύει άμεσα από τα ηλιακά ή ήπια θερμικά εγκαύματα. Προσφέρει απίστευτη ενυδάτωση και ενισχύει την ανάπλαση του ερεθισμένου και ευαίσθητου δέρματος. Συνίσταται ιδιαίτερα στις περιπτώσεις που το δέρμα είναι ταλαιπωρημένο με σκασίματα ή μικροεκδορές από διάφορες δραστηριότητες ή ερεθισμένο από χρήση απορρυπαντικών. Είναι εμπλουτισμένη με ουρία, πανθενόλη και ελληνικό λάδι ελιάς, επίσης περιέχει ουδέτερο pH και είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος. Δεν περιέχει parabens, χρώμα και άρωμα, που μπορεί να προκαλέσουν αλλεργία και δεν αφήνει καθόλου  ίχνη λιπαρότητας. Θεωρώ ότι η κρέμα φροντίδας και ενυδάτωσης της Panthenols είναι από της καλύτερες στην κατηγορία της. Μπορώ να την χρησιμοποιώ καθημερινά όσες φορές θέλω χωρίς καθόλου ενοχές μιας και η τιμή της είναι η καλύτερη της αγοράς. Αν λοιπόν αναζητάς ένα προϊόν για όλα τα παραπάνω δοκίμασε την Skin Care Cream και θα με θυμηθείς….

Πόπη.

0 comments
0 likes
Prev post: Εμπειρία είναι οι στιγμές….#ProdigieuxNext post: Το καλοκαίρι είναι ιδέα….#Bioderma

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM