Η ομορφιά είναι στη φύση μας….#Nuxe

DSC_1664

Συνδυασμοί ομορφιάς με χρυσές πινελιές και αρώματα καλοκαιρινά.  Σαν τη θάλασσα με την παράλια της  που δένουν αρμονικά και μας ταξιδεύουν. Όπως ο ήλιος και το φεγγάρι που λάμπουν και τα δύο και δίνουν φως σε στιγμές μοναδικές. Σαν το δροσερό αεράκι της νύχτας με τα αστέρια να φωτίζουν το διάβα του. Όπως η αγάπη που ψάχνει το ταίρι της για να ζήσει λίγη από την μαγεία του καλοκαιριού. Έτσι και εγώ ψάχνω την ομορφιά στους καλύτερους συνδυασμούς. Παριζιάνικη αύρα με λίγο χρυσό και μια δόση μπρονζε, δεμένα αρμονικά μεταξύ τους θα μας προσφέρουν μοναδική λάμψη όπως μόνο η Nuxe  ξέρει.

Η Nuxe ξέρει ότι η ομορφιά είναι στη φύση μας, για αυτό μας την προσφέρει διπλή. Ένας συνδυασμός με άρωμα και χρώμα για να ταιριάζει με την πιο τέλεια εποχή του χρόνου. Σε μια μοναδική συσκευασία, σε ένα κομψό μπουκάλι στο χρώμα του κεχριμπαριού κλείστηκε καλά η υπέροχη αύρα του θρυλικού λαδιού Huile Prodigieuse. Προστέθηκαν λίγες νότες από θάλασσα, ήλιο και ομορφιά και δημιούργησαν το μοναδικό Prodigieux Le Parfum, ένα άρωμα τόσο ιδιαίτερο που δύσκολα θα του αντισταθείς. Στη βάση του πρωταγωνιστούν η βανίλια και το γάλα καρύδας. Στο κέντρο του θα συναντήσεις γλυκά μανόλια, γαρδένια και τριαντάφυλλο. Ενώ στην κορυφή του μπλέκονται γλυκά το περγαμόντο, το μανταρίνι και τα άνθη πορτοκαλιάς. Οι νότες του επιλεχτήκαν προσεκτικά μια προς μια για να απογειώσουν την αυτοπεποίθηση, να προκαλέσουν ευεξία και να ξυπνήσουν τις αισθήσεις, ώστε κάθε γυναίκα να νιώθει ακόμα πιο θηλυκή και ερωτική. Το Prodigieux Le Parfum της Nuxe υπόσχεται να δώσει παράταση στη μαγεία του καλοκαιρού με το μοναδικά ξεχωριστό του άρωμα.

Το Prodigieux Le Parfum από μόνο του είναι ένα κόσμημα, όταν αυτό συνδυάζεται με μπρονζε πινελιές τότε είναι καλύτερα. Φέτος λοιπόν το δώρο σου με την αγορά του αρώματος είναι η Poudre Eclat Prodigieux. Μια πούδρα-τερακότα ομορφιάς και περιποίησης προσώπου και σώματος, η οποία δίνει άμεση λάμψη στην επιδερμίδα. Με μικροσφαιρίδια από πέρλες και σκόνη λουλούδι γιασεμί προσφέρει υγιή λάμψη και όμορφη ηλιοκαμένη όψη. Ενισχύει το μαύρισμα και φωτίζει την επιδερμίδα, ενώ παράλληλα την αρωματίζει διακριτικά. Δημιουργεί τέλεια κοψίματα, μπορεί όμως να χρησιμοποιηθεί και σαν ρουζ. Σε μια χρυσή πολυτελή συσκευασία με ενσωματωμένο καθρέφτη θα βρεις ένα πολυχρηστικό προϊόν που πίστεψε με θα λατρέψεις.

Η ομορφιά είναι στη φύση μας….#Nuxe

Πόπη.

DSC_1701

DSC_1676

DSC_1699

DSC_1686

DSC_1683

1 comments
0 likes
Prev post: Το καλοκαίρι είναι ιδέα….#BiodermaNext post: Προστασία Sun Guard και άρωμα Blissfully Fresh……#Beatific

Comments

  • Karanakilola Alexandra

    1 Αυγούστου, 2015 at 7:23 μμ
    Reply

    Δεν υπαρχει πιο φυσική ομορφιά απο τη nuxe !! Και οταν μας παρουσιάζετε διαγωνισμούς nuxe ο λόγος σας δεν συγκρίνεται !! Χίλια μπραβο που σε […] Read MoreΔεν υπαρχει πιο φυσική ομορφιά απο τη nuxe !! Και οταν μας παρουσιάζετε διαγωνισμούς nuxe ο λόγος σας δεν συγκρίνεται !! Χίλια μπραβο που σε τέτοιες μέρες χαρίζετε μοναδικά δώρα ! Καλη επιτυχία σε ολους :) Read Less

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM