Νέο επίπεδο βαθιάς ενυδάτωσης…#Artistry Hydra-V

Αν με ρωτούσες τι είναι αυτό που δεν λείπει ποτέ από την περιποίηση μου θα σου απαντούσα χωρίς δεύτερη σκέψη, η ενυδάτωση. Από πολύ μικρή ηλικία μπήκε στην καθημέρινοτητά μου και από τότε με ακολουθεί μέχρι και σήμερα. Οι ανάγκες βέβαια στη διάρκεια άλλαξαν και προστέθηκαν νέα προϊόντα για να τις καλύψουν. Μπορώ όμως να σου πω με σιγουριά ότι αν ενυδατώνεις σωστά το πρόσωπό σου και από πολύ νωρίς τότε τα σημάδια του χρόνου καθυστερούν και είναι πιο διακριτικά. Επίσης πολύ σημαντικό ρόλο παίζει αν είσαι καπνίστρια, ο καπνός φράζει τα αγγεία και το αίμα ρέει πιο αργά. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το οξυγόνο να περνάει πιο δύσκολα και να αφυδατώνεται το δέρμα. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που εγώ ξεκίνησα από πολύ νωρίς να ενυδατώνω την επιδερμίδα μου.

DSC_26455

Έχω δοκιμάσει πολλά προϊόντα με βασικό συστατικό τους το νερό. Λατρεύω τις κρέμες με την υπέροχη δροσερή υφή τους, αγαπώ όμως και τους ορούς γιατί διεισδύουν βαθύτερα στο δέρμα. Η πιο πρόσφατη ανακάλυψή μου είναι η σειρά Artistry Hydra-V από την Amway η οποία αποτελείται από επτά συνολικά προϊόντα ώστε να καλύψει και τις πιο απαιτητικές. Εγώ αυτή τη φορά επέλεξα, κρέμα ημέρας, ορό για την νύχτα μου και φυσικά κρέμα ματιών για ολοκληρωμένη περιποίηση. Με την νέα Artistry Hydra-V μιλάμε για ένα νέο επίπεδο βαθιάς ενυδάτωσης εμπλουτισμένη με νερό, εμπνευσμένη από την ανακάλυψη της Amway

DSC_2657

Ξεκινώντας από τον ορό της σειράς τον οποίο χρησιμοποιώ πρωί και βράδυ προσφέρω άμεσα και με την πρώτη κιόλας εφαρμογή έως και 184% ενυδάτωση. Με τον Vital Skin Serum Concentrate γίνεται βαθιά ενστάλαξη στην επιδερμίδα μου η όποια απορροφάται άμεσα και προετοιμάζει την περιοχή για το επόμενο προϊόν. Είναι ένας ισχυρός ορός που ανανεώνει, αναπληρώνει και αναζωογονεί. Παρέχει διαρκή οφέλη, έχοντας ως βάση έναν ιδιόκτητο συνδυασμό σπάνιων, παρθένων συστατικών που βοηθούν στην αύξηση των επιπέδων ενυδάτωσης και ενός μείγματος αναπλήρωσης βιταμινών και ανόργανων στοιχείων. Ένας ορός ελαφριάς υφής που περιέχει μπλε σωματίδια εμπνευσμένα από τον υδάτινο χαρακτήρα της συλλογής που απελευθερώνονται κατά την εφαρμογή αφήνοντας μια ελαφριά αίσθηση δροσιάς με διακριτικό άρωμα. Είναι κατάλληλος για όλους τους τύπους δέρματος από το ευαίσθητο ή ξηρό, μέχρι το μεικτό και λιπαρό δέρμα.

DSC_2655

Το Refreshing Gel είναι μια δροσερή κρέμα ημέρας σε μορφή τζελ και μου προσφέρει όση ενυδάτωση ακριβώς χρειάζομαι. Αισθάνομαι άμεσα δροσιά και αναζωογόνηση, η επιδερμίδα φαίνεται και νιώθει απαλή, αποκτώντας φυσική ματ όψη όλη την ημέρα. ‘Έχοντας τη δυνατότητα να απορροφά την υπερβολική λιπαρότητα, το Refreshing Gel είναι ιδανικό για λιπαρό, μεικτό, και ευαίσθητο δέρμα. Το νερό από τα νορβηγικά φιόρδ, το ακάι Χαβάης και το ενυδατικό λιπόσωμα που περιέχει ενεργούν για να εξασφαλίσουν την συγκράτηση της υγρασίας αποτρέποντας την αφυδάτωση. Το αποτέλεσμά είναι να νιώθω το πρόσωπό μου λείο, μεταξένιο και απαλό για πολλές ώρες μετά την πρωινή μου εφαρμογή.

DSC_26522

Η ενυδάτωση στη περιοχή των ματιών είναι το ίδιο απαραίτητη, για αυτό δεν πρέπει να λείπει ποτέ από την περιποίηση σου. Η Refreshing Eye Gel Cream είναι μια εξαιρετική κρέμα που καταπραΰνει, ενυδατώνει και αντιμετωπίζει τις ατέλειες. Με ελαφριά και μεταξένια υφή, απορροφάται γρήγορα και μπορεί να εφαρμοστεί κατά τη διάρκεια της ημέρας ακόμη και πάνω από το μακιγιάζ. Εδώ η Amway ένωσε όλα τα παραπάνω πολύτιμα συστατικά και πρόσθεσε ένα συνδυασμό από λιναρόσπορο και εκχύλισμα γλυκόριζας για να απαλύνει την αίσθηση της ξηρότητας. Ενώ τα centella asiatica και το εκχύλισμα νεραντζιού συμβάλλουν στην ενίσχυση και την προστασία της ευαίσθητης επιδερμίδας των ματιών. Εγώ την χρησιμοποιώ ευλαβικά πρωί και βράδυ παράλληλα με τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς.

DSC_26488

Μην ξεχνάς να καθαρίζεις σωστά το πρόσωπό σου ώστε να βοηθήσεις τα συστατικά των προϊόντων  να εισχωρήσουν βαθύτερα στο δέρμα και να δράσουν ανενόχλητα. Η Artistry Hydra-V έχει ακόμα τέσσερα προϊόντα εκ των οποίον τα δύο είναι για καθαρισμό, Fresh Foaming Cleanser και Fresh Toner. Επίσης για όλους τους τύπους δέρματος θα βρεις την Nourishing Gel Cream κρέμα σε μορφή τζελ και την Replenishing Moisture Cream για κανονική προς ξηρή επιδερμίδα.

DSC_2659

Ένα νέο επίπεδο βαθιάς ενυδάτωσης προσφέρει η Amway με την Artistry Hydra-V και εμείς ακολουθούμε!!

Πόπη.

DSC_2641

0 comments
0 likes
Prev post: Υγιή και περιποιημένα άκρα……Scholl Velvet SoftNext post: Καθαρισμός και ενυδάτωση με τις νέες μάσκες της Youth Lab!!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM