Resort 2016 Collection….#Essie

_DSC1215

Στα βάθη της Ανατολής, εκεί που τα χρώματα λικνίζονται σε ένα σπάνιο χορό χρωμάτων. Εκεί που η φαντασία δελεάζει τις αισθήσεις με εικόνες και αρώματα. Χρωματιστοί πάγκοι να μπλέκουν πολυτελή μεταξωτά υφάσματα και εντυπωσιακά στολίδια.  Η χρυσαφένια άμμος της ερήμου με τα γαλάζια νερά της δυτικής ακτής να συνθέτουν ένα πανέμορφο τοπίο. Έντονες μοναδικές αντιθέσεις με το παλιό δίπλα στο νέο, να αναζωογονεί το πνεύμα, το σώμα και τη ψυχή. Σε αυτή την ποικιλόμορφη κουλτούρα και τη γνήσια ομορφιά της Ινδίας μας ταξιδεύει η Essie με την νέα Resort 2016 Collection. 

Τέσσερις όμορφες, μοναδικές αποχρώσεις σε μια συλλογή σαν παραμύθι. Η μοναδική αντίθεση της παράδοσης και η έμπνευση που δίνει ζωή στα χρώματα της Essie, δημιούργησαν τέσσερα βερνίκια που φέτος θα εντυπωσιάσουν και θα φορεθούν πολύ. Ξεχώρισα αμέσως το taj-ma-haul ένα όμορφο, γοητευτικό, πικάντικο βερικοκί του κατιφέ. Ιδανικό για διαλογισμό το going guru, πράσινο της μέντας ένα πραγματικό ταξίδι νιρβάνα της μόδας. Σαν σταρ του Bollywood με ένα μεταξωτό σάρι στους ώμους το delhi dance, ένα ροζ που ξεχωρίζει. Με το nama-stay the night ένα αναζωογονητικό μπλε της Γκόα, σίγουρα δεν θα έχεις ανάγκη τον ύπνο, πάρα μόνο την εμπειρία της Ανατολής.

Ένας απολαυστικός συνδυασμός χρωμάτων, με έντονη την αίσθηση μιας άλλης κουλτούρας, η Essie μας καλεί και φέτος να δώσουμε ένταση στα νύχια μας με την νέα Resort 2016 Collection. Η άνοιξη ντύνεται με την ποικιλόμορφη παράδοση και τις όμορφες αντιθέσεις της μακρινής Ινδίας και εμείς ακολουθούμε.
Πόπη.
_DSC1256
.
_DSC1227
.
_DSC1226

 

1 comments
0 likes
Prev post: Premium Black Truffle…#Messinian SpaNext post: New Skin Care Cream…#Garden of Panthenols

Comments

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM