Ανοιξιάτικη, γλυκιά απόδραση…#Essie

12719091_1047097145351012_1675531529778013885_o

Essie…Spring 2016 Collection

Άνοιξη των λουλουδιών, των αισθήσεων και των χρωμάτων. Εποχή για αλλαγές, επαναπροσδιορισμούς και αποδράσεις, αγαπημένη εποχή. Όταν μου κλείνει δειλά το μάτι αρνούμαι να αντισταθώ στο κάλεσμα της, στα υπέροχα αρώματα και στον πιο όμορφο ήλιο της. Υποδέχομαι με λατρεία νέα πράγματα και ακολουθώ πιστά. Σχεδιάζω παραδεισένια ταξίδια και τα χρωματίζω με τις έξι νέες μοναδικές αποχρώσεις Spring 2016 Collection της Essie.

Φέτος η Essie ισορροπεί ανάμεσα στην προοδευτική μόδα και στο Retro Glamour. Μια συλλογή τολμηρή, καυτή, έτοιμη για όλα μας ταξιδεύει σε πολυτελείς προορισμούς. Έξι μοναδικές αποχρώσεις, έξυπνα βαπτισμένες ανεβάζουν στα ύψη την ανοιξιάτικη διάθεση. Ενθουσιασμός μόνο για την Spring 2016 Collection. Έρωτας με την πρώτη ματιά και λατρεία για ατέλειωτους συνδυασμούς χρωμάτων σε ένα παιχνίδι φαντασίας από την Essie.

Έξι μοναδικά χρώματα θα σε κάνουν να λατρέψεις την Άνοιξη και να την ζήσεις έντονα, όπως ακριβώς της αρμόζει. Ερωτικό, ελαφρώς σκανδαλιάρικο, απόλυτα πολυτελές το High class affair. Τίποτα δεν θα σου ταιριάξει πιο πολύ από αυτό το μοναδικό ροζ-nude. Lounge lover είναι το πεπρωμένο σου. Ήταν γραφτό τελικά εσύ και αυτό το πανέμορφο ροζ-ροδακινί να αγαπηθείτε πολύ. Στιγμές με ένταση υπόσχεται το Sunshine state of mind, ένα εκρηκτικό κοραλλί-μανταρινί που σίγουρα θα περάσεις καλά μαζί του. Αγαπημένο το Off tropic, ένα εντυπωσιακό, τροπικό πράσινο που από μόνο του θα τραβήξει την προσοχή όλων. Όσο για το Pool side service, απλά θα είσαι εσύ η Βασίλισσα, ένα αναζωογονητικό βαθύ γαλάζιο έτοιμο να σε ακολουθήσει σε όλα. Το στυλ σου θα απογειώσει όμως το Shades on. Εξαιρετικά κομψό, αλλά και απόλυτα ανεπιτήδευτο αυτό το μυστηριώδες βιολετί, ένα ονειρεμένο χρώμα.

Μια νέα εποχή ξεκινάει με την Essie Spring 2016 Collection, απόλαυσε την, δώσε στις μέρες σου χρώμα και ζήσε έντονα κάθε στιγμή…

Πόπη.

_DSC11366

_DSC1121

0 comments
0 likes
Prev post: Clinique Sonic System… και καθάρισες!Next post: Κάνε ζουμ στην ομορφιά…#Beatific

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM