Premium ομορφιά…#Lierac

12513795_1024015067659220_9184648311462983766_o

Τη Lierac έχω πολλούς λόγους να την αγαπώ και να υποκλίνομαι στο όνομα της. Κομψή, στιλάτη, παθιασμένη με την ομορφιά. Αγαπάει τις γυναίκες και τις φροντίζει, άλλωστε είναι και αυτή γένους θηλυκού. Έχει φινέτσα, πολυτέλεια και αποτελεσματικότητα μοναδική. Κάθε της προϊόν ξεχωριστό και ιδανικά φτιαγμένο να καλύπτει πραγματικές ανάγκες. Η πρώτη μας επαφή έγινε εκεί γύρω στα 20, στα 30 γίναμε πολύ καλές φίλες, τώρα, στα 40 και κάτι είμαστε αχώριστες. Η Lierac έχει τον τρόπο να μου προσφέρει κάτι παραπάνω και κάθε φορά να με εκπλήσσει ευχάριστα. Η τελευταία μου ανακάλυψη είναι η νέα Premium Creme Soyeuse Anti-Age Absolu, μία ονειρεμένη κρέμα, ένα μοναδικό έργο τέχνης, ένα κόσμημα.

Η Lierac Premium είναι η ανυπέρβλητη συλλογή ολικής αντιγήρανσης, συνδυάζοντας τη μέγιστη αποτελεσματικότητα με την πρωτόγνωρη αισθητηριακή απόλαυση. Εμπνευσμένη από την έρευνα της αναγέννησης των βλαστοκυττάρων, η υβριδική κοσμητολογία Lierac δημιούργησε το σύμπλοκο Premium Cellular. Μια αποτελεσματική καινοτομία για ολική αντιγήρανση. Oι βαθιές ρυτίδες γεμίζουν, η σφριγηλότητα του προσώπου αποκαθίσταται, τα χαρακτηριστικά επανασχεδιάζονται, οι κηλίδες σβήνουν. Το σπάνιο εκχύλισμα μαύρων λουλουδιών που περιέχει, είναι αυτό που ευθύνεται για τη απολυτή ενυδάτωση και την μεταξένια υφή των προϊόντων. Η επιδερμίδα ανακτά άμεσα τη ζωτικότητα και τη λάμψη της. 

Η δική μου επιλογή είναι η μεταξένια κρέμα Premium La Creme Soyeuse, η οποία μπορεί να φορεθεί πρωί άλλα και βράδυ. Η περιποίηση του προσώπου περνάει σε άλλη διάσταση με την πολυτελή και προσεγμένη συσκευασία της La Creme Soyeuse. Το πολύτιμο περιεχόμενο της πραγματοποιεί χωρίς καμία υπερβολή περισσότερα από ότι υπόσχεται. Με εκλεπτυσμένη υφή εμπνευσμένη από την αναγεννητική ιατρική, με συγκέντρωση 8,5% σε σύμπλοκο Premium Cellular (ευρεσιτεχνία υπό κατοχύρωση) και με συγκέντρωση 5% σε υαλουρονικό οξύ, μέρα με τη μέρα διορθώνει όλα τα σημάδια της γήρανσης. Σαν βελούδινο άγγιγμα εφαρμόζεται υπέροχα στην επιδερμίδα και αμέσως γίνεται ένα μαζί της. Προσφέρει έντονη και διαρκή ενυδάτωση ενώ παράλληλα αφήνει άψογο ματ τελείωμα. Αιθέριο εκχύλισμα γιασεμιού, ίριδας και μόσχου, αναζωογονούν τις αισθήσεις αφήνοντας ένα απαλό και διακριτικό άρωμα. Σε λιγότερο από ένα μήνα τα αποτελέσματα στο δέρμα είναι εμφανή. Οι ρυτίδες μειώνονται, οι πόροι σφίγγουν, η επιδερμίδα είναι πιο λαμπερή ενώ οι κηλίδες είναι λιγότερο ορατές. Με την Premium La Creme Soyeuse το πρόσωπο ακτινοβολεί νεότητα και υγεία, πάνω από όλα όμως είναι όμορφο, πολύ όμορφο!

Premium ομορφιά La Creme Soyeuse μόνο από την #Lierac.

Πόπη.

_DSC0877

_DSC0888

_DSC0879

0 comments
7 likes
Prev post: Κάνε ζουμ στην ομορφιά…#BeatificNext post: New products by…#Amway

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM