Άρωμα Καρύδας μπλεγμένη με Βανίλια….#Yves Rocher

13072808_1087364897990903_5196264434061906120_o...

Λατρεύω το άρωμα καρύδας σε κάθε του μορφή. Με ηρεμεί, με ξεκουράζει και φέρνει το καλοκαίρι μου λίγο πιο κοντά. Στα αγαπημένα μου πάντα θα υπάρχει ένα προϊόν που θα μοσχομυρίζει καρύδα. Αν τώρα προσθέσω και λίγη βανίλια τότε, ένα εξωτικό ταξίδι ξεκινά. Η συλλογή Coconut της σειράς Plaisirs Nature από την Yves Rocher είναι η πιο πρόσφατη ανακάλυψη μου. Αισθησιακή, μεταξένια υπόσχεται μοναδικές στιγμές απόλαυσης με άρωμα καλοκαιριού.  Τι λες πάμε να την γνωρίσουμε μαζί;

Η Plaisirs Nature φέρνει νέες συλλογές για το μπάνιο μας με μοναδικούς συνδυασμούς εξωτικών αρωμάτων. Ενέργεια και ανεβασμένη διάθεση με Μάνγκο & Κόλιανδρο ή Βατόμουρο & Μέντα. Χαλάρωση και ηρεμία με Αμύγδαλο & Άνθη Πορτοκαλιάς ή Λεβάντα & Μούρο. Και φυσικά το δικό μου αγαπημένο, αισθησιακή και ταξιδιάρικη Καρύδα & Βανίλια.

Τέσσερα φανταστικά προϊόντα έχουν βρει τη θέση τους στο δικό μου μπάνιο και μοσχοβολούν εξωτική καρύδα μπλεγμένη με αισθησιακή βανίλια. Η εμπειρία απόλαυσης ξεκινάει με το scrub της σειράς. Ένα προϊόν που απολεπίζει χωρίς να ερεθίζει το δέρμα. Καθαρίζει ιδανικά και προετοιμάζει την επιδερμίδα για το επόμενο βημα. Μπορώ να επιλέξω ανάμεσα σε δύο αφρόλουτρα, ένα εμπλουτισμένο με έλαιο για απίστευτη απαλότητα και τρυφερή φροντίδα και ένα κρεμώδες με μεταξένια υφή και πλούσιο αφρό. Όλα τα παραπάνω κλειδώνουν μαγικά με το γαλάκτωμα σώματος. Λεπτόρρευστο, χωρίς καθόλου λιπαρότητα απορροφάται άμεσα και τυλίγει το σώμα μου με το αισθησιακό άρωμά του που κρατάει πολύ, μα πάρα πολύ πίστεψε με!

Η Yves Rocher είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής φυτικών καλλυντικών στον κόσμο, με εμπειρία για πάνω από 55 χρόνια στην φυτική κοσμετολογία. Στην Ελλάδα, η Yves Rocher έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό σύστημα άμεσης επικοινωνίας με τις πελάτισσές της δίνοντας την ευκαιρία σε όλες τις γυναίκες να λαμβάνουν δωρεάν προτάσεις περιποίησης από συμβούλους ομορφιάς και ταυτόχρονα να παραλαμβάνουν τα προϊόντα στην πόρτα του σπιτιού τους εξοικονομώντας έτσι πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Η Yves Rocher με μοναδική τεχνογνωσία στην φυτική κοσμετολογία προσφέρει ομορφιά προσιτή σε όλες μας με πολλές προσφορές και ειδικές τιμές καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Εδώ και εδώ μπορείς να ανακαλύψεις, να γνωρίσεις και να αγαπήσεις πάνω από 800 φυτικά καλλυντικά, προϊόντα καθημερινής χρήσης και περιποίησης προσώπου και σώματος, μακιγιάζ και αρωμάτων για σένα και την οικογένειά σου.

Άρωμα Καρύδας μπλεγμένη με Βανίλια….#Yves Rocher

Πόπη.
_DSC1219...

_DSC1228...

_DSC1239...

_DSC1181...

0 comments
4 likes
Prev post: Σαν άλλη Αφροδίτη….#Fresh_LineNext post: Καλό Nip & Fab καλοκαίρι…

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM