Καλό Nip & Fab καλοκαίρι…

_DSC1516...

Λίγο πριν την εκπνοή της άνοιξης τα όνειρα καλοκαιριού μεγαλώνουν. Μία μόνο λέξη κυριεύει το μυαλό “διακοπές”. Η ανάγκη για διαφυγή ύστερα από έναν δύσκολο χειμώνα είναι απαραίτητη. Εγώ ήδη φαντάζομαι και οργανώνω τις πιο όμορφες διακοπές για μένα και την οικογένεια μου, γιατί θέλω πραγματικά να αφήσω πίσω τις κουρασμένες μέρες μου. Μέσα σε όλα όμως φροντίζω τον εαυτό μου λίγο παραπάνω. Επιλέγω προϊόντα για άμεσα αποτελέσματα μιας και ο χρόνος περνάει γρήγορα, σύμμαχός μου σε αυτή τη προσπάθεια η Nip & Fab.

Η Nip & Fab προσφέρει στοχευμένες θεραπείες, συνδυάζοντας καινοτόμες και προηγμένες συνθέσεις. Μια σειρά καλλυντικών που δημιουργήθηκε για την σύγχρονη γυναίκα και για τις απαιτήσεις της. Η νέα της συλλογή Body Fix Range ήρθε για να δώσει γρήγορη και αποτελεσματική λύση σε προβλήματα όπως, η κυτταρίτιδα, η χαλάρωση και το τοπικό πάχος.

Η Tummy Fix μία κρέμα για την περιοχή της κοιλιάς και των γοφών είναι η δική μου αγαπημένη. Μία καινοτόμος περιποίηση σώματος με σύνθεση που τονώνει και βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας. Με δραστικά συστατικά που ενισχύουν την ελαστικότητα, σμιλεύουν και ενυδατώνουν. Η Tummy Fix είναι ένα προϊόν που όχι μόνο δρα άμεσα, αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι το άρωμα και η υφή της. Απλώνεται ευχάριστα σαν γαλάκτωμα σώματος ενώ παράλληλα μυρίζει υπέροχα. Την εφαρμόζω δύο φορές την ήμερα μετά το ντους, δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας και απορροφάται εύκολα από το δέρμα. Μία κρέμα αδυνατίσματος που πραγματοποιεί ότι υπόσχεται σε πραγματικό χρόνο με ορατά αποτελέσματα!

Καλό Nip & Fab καλοκαίρι…

Πόπη.

_DSC1536..

0 comments
0 likes
Prev post: Άρωμα Καρύδας μπλεγμένη με Βανίλια….#Yves RocherNext post: Huile Prodigieuse…αύρα εθιστική!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM