Huile Prodigieuse…αύρα εθιστική!

_DSC1552

Αν έπρεπε με μια λέξη να χαρακτηρίσω τη σχέση μου με το μαγικό λάδι της NuxeHuile Prodigieuse, αυτή θα ήταν “εθισμός”. Είναι εξάρτιση, είναι αγάπη και ένας έρωτας που δεν θα τελειώσει ποτέ. Το πρόσωπο μου το λατρεύει, τα μαλλιά μου το περιμένουν με την ίδια λαχτάρα κάθε καλοκαίρι, ενώ το σώμα μου υποκλίνεται στις ιδιότητες του. Το άρωμα του σπάνιο, αισθησιακό, μπλεγμένο με αέρινες νότες γαλλικής φινέτσας. Ένα προϊόν που σπάνια αποχωρίζομαι και δύσκολα θα το άλλαζα. Ένα λάδι με αύρα πολυτέλειας μοναδική. Το Huile Prodigieuse είναι μία ανεξάντλητη πηγή ομορφιάς.

Η νέα συλλεκτική έκδοση του Huile Prodigieuse αποτελεί μια νυχτερινή περιπλάνηση στα χαρακτηριστικά μνημεία του Παρισιού. Από τον πύργο του Άιφελ και το Πάνθεον, μέχρι την Παναγία των Παρισίων και τη Βασιλική της Ιερής καρδιάς. Δεν είναι τυχαίο ότι εδώ και 25 χρόνια παραμένει το νούμερο ένα λάδι σε πωλήσεις. Άλλωστε οι αριθμοί το μαρτυρούν, κάθε 11 δευτερόλεπτα πωλείται 1 Huile Prodigieuse σε ολόκληρο τον κόσμο. Είναι ξηρό πολυχρηστικό λάδι με 97,8% φυσική σύσταση. Πλούσιο σε πολύτιμα φυτικά έλαια όπως, macademia, φουντούκι, Borage, γλυκό αμύγδαλο, καμέλια και St. John’s Wort Oil. Επίσης είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε, χωρίς σιλικόνη, ορυκτά έλαια και συντηρητικά. Το άρωμα του απόλυτα θηλυκό, με νότες από ανθό πορτοκαλιού, περγαμόντο, τριαντάφυλλο, γαρδένια και μανόλια ενωμένα με αισθησιακή βανίλια και καρύδα. Η ύφη του απόλαυση για το δέρμα, με αξεπέραστη απαλότητα και ένα αίσθημα περιποίησης χωρίς ίχνος λιπαρότητας. Η σύνθεσή του εξαιρετικά διεισδυτική προσφέρει έντονη ενυδάτωση θρέψη και προστασία. Μαλλιά μεταξένια, πρόσωπο λαμπερό, σώμα ενυδατωμένο, είναι μερικά από τα οφέλη του Huile Prodigieuse. Με αύρα μοναδική, ένα λάδι με πολλές χρήσεις, το αγαπημένο λάδι των γυναικών.

Huile Prodigieuse ένα μυστικό φτιαγμένο από την Nuxe να μην μένει σε ένα στόμα. Ένα μυστικό που εκπροσωπεί τη φυσική Γαλλική ομορφιά και ξεχωρίζει για τις μοναδικές του ιδιότητες. Αύρα μεταξένια, αισθησιακή, εγώ το λατρεύω και  γίνομαι ένα με την αύρα αυτή την εθιστική!

Πόπη.

_DSC1592

_DSC1628

.

0 comments
0 likes
Prev post: Καλό Nip & Fab καλοκαίρι…Next post: Βαθιά ενυδάτωση….#Hydrabio #Giveaway

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM