Summer Collection2016…#Essie

_DSC3192

Καλοκαίρι και χρώμα πάνε μαζί και αυτό η Essie το γνωρίζει πολύ καλά. Δημιουργεί μαγικές εικόνες, υπόσχεται ονειρικά ταξίδια και εξάπτει τις αισθήσεις με τα μοναδικά της βερνίκια. Εξωτικοί προορισμοί, ξέγνοιαστες μέρες, χαλαρή διάθεση μπλεγμένα με έντονα και συναρπαστικά χρώματα. Δεν χρειαζόμαστε τουριστικό οδηγό, πάμε όπου μας πάει η ψυχή μας, φτιάχνουμε το δικό μας δρομολόγιο με πηγή έμπνευσης τη Summer Collection 2016 της essie. Μια συλλογή που πίστεψέ με θα ξεχωρίσει, εγώ τη λάτρεψα και είμαι σίγουρη ότι θα συμφωνήσεις μαζί μου.

Η νέα συλλογή της Essie είναι εξαιρετική, έρωτας από την πρώτη στιγμή. Έμπνευση από την Αντίγκουα το «διαμάντι» της Καραϊβικής. Μια χώρα που από την πρώτη ματιά φαντάζει ήρεμη, είναι όμως η χώρα των αισθήσεων και μια όαση εξερεύνησης. Το ιδανικό μέρος για περιπλάνηση ανάμεσα σε συναρπαστικές εικόνες και μια πλούσια γκάμα αποχρώσεων. Η περιπέτεια μόλις ξεκίνησε, η Summer Collection 2016 αψήφισε τους κανόνες, πρόσθεσε μια ιδέα εξωτισμού, και έφτιαξε το δικό της στυλ. Φόρεσε τα πιο τέλεια χρώματα και κυκλοφορεί με τα πιο ελκυστικά, έξυπνα ονόματα. Τι λες πάμε να ταξιδέψουμε μαζί της;

Λατρεμένο το Coconut Cove, ένα κρεμώδες τρυφερό λευκό, μια διαχρονική, δροσερή αξία. Ήσυχο χρώμα με στιλ και διάθεση καλοκαιριού, άλλωστε το καλοκαίρι είναι ιδέα δεν τελειώνει ποτέ και το λευκό του πάει πολύ. Τολμηρό, ζωηρό, ένα φανταστικό ρουμπινί berry το Berried Treasures, το μυστικό των νυχιών σου που φέτος θα κλέψει τις εντυπώσεις. Έρωτας ανεπανάληπτος το Hiking Heels ένα καυτό κόκκινο της λάβας, ένα παθιασμένο κόκκινο. Ε ναι, με αυτό το χρώμα θα είσαι στην κορυφή της μόδας. Αστραφτερό τυρκουάζ με ιριδίζοντες μικροκρυστάλλους το Viva Antigua. Ένα ταξίδι στον παράδεισο των χρωμάτων που τελειώνει μόνο σε τροπικές παραλίες. Loot the Booty το μπλε της θάλασσας σου, το δικό σου μπλε. Ένα λαμπερό ζαφειρένιο χρώμα, έτσι για να αφήσεις το στίγμα σου στο δικό σου καλοκαίρι. Με το Tribal Text-Styles το όμορφο μαύρο χρυσό με ψήγματα όνυχα ανατρέπονται όλα. Η διάθεση ανεβαίνει, η νύχτα ζωντανεύει, εσύ χορεύεις σε έντονους ρυθμούς και αφήνεις τους άλλους να απορούν. Η Essie Summer Collection 2016 είναι σαν πολύχρωμος έρωτας που ήρθε να χρωματίσει μοναδικά τις μέρες μας.

Όλα τα looks της Summer collection μπορούν να γίνουν και σε ημιμόνιμο μανικιούρ για μεγαλύτερη διάρκεια και περισσότερη ένταση!

Καλό Essie καλοκαίρι!!

Πόπη.

_DSC3227

_DSC3197

_DSC3236

0 comments
0 likes
Prev post: 7 συν 1 αντηλιακά προσώπου!Next post: Εμπειρία εξωτική…#Hei Poa

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM