Fall 2016 collection…#Essie

_DSC4147

Έχουμε μιλήσει τόσες πολλές φορές για την Essie και πάντα νιώθω ότι σου δείχνω την ομορφότερη συλλογή της. Τελικά μάλλον αυτό δεν ισχύει γιατί κάθε της νέα collection είναι μοναδική, είναι σπάνια και ανεπανάληπτη. Η αλήθεια είναι ότι εντυπωσιάζομαι τόσο πολύ με τα ονόματα και τις αποχρώσεις της που περιμένω με λαχτάρα τη νέα σεζόν που θα φέρει τα πανέμορφα νέα της.

Έτσι και σήμερα, με τον ίδιο ενθουσιασμό θα γνωρίσουμε μαζί την Fall 2016 collection. Μία συλλογή που δίκαια πιστεύω πως είναι, αν όχι η πιο ωραία, τότε σίγουρα είναι από τις καλύτερες. Μία παλέτα έξι φανταστικών αποχρώσεων που επιτυγχάνει την απόλυτη ισορροπία ανάμεσα στο μοντέρνο και το κλασικό. Από έντονα εντυπωσιακά σκούρα μέχρι πολυχρηστικά και διαχρονικά παστέλ. Όπως πάντα έτσι και τώρα τα σπάνια και έξυπνα ονόματα κυριαρχούν αφήνοντας την φαντασία να ταξιδέψει σε άλλα μέρη, άλλους πολιτισμούς… μακρινούς.

Στη Fall 2016 collection πρωταγωνιστεί ένα διαφορετικό στυλ, μία πανδαισία χρωμάτων όπως ακριβώς αρμόζει σε μια σύγχρονη Γκέισα. Με έμπνευση από το Τόκιο η Essie δημιούργησε μία λαμπερή φθινοπωρινή συλλογή αντικατοπτρίζοντας απόλυτα την μοναδικότητα των Ιαπώνων.

Αν, λέμε αν, είσαι ντροπαλή, αλλά κατά βάθος θες να ακούς και τα κομπλιμέντα σου τότε φόρεσε στα νύχια σου το φλογερό πορτοκαλί Playing koi και θα με θυμηθείς. Αν πάλι σε εκφράζει το κόκκινο, τότε το εντυπωσιακό Maki me happy θα σε βγάλει από όποια δύσκολη θεση. Η ευκαιρία που έψαχνες να τολμήσεις κάτι διαφορετικό μόλις σου έκλεισε το μάτι με το Kimono-over. Το Now and zen είναι αυτό το απαραίτητο, το διαχρονικό που δε πρέπει να λείπει πότε από τα αγαπημένα σου βερνίκια. Μυστηριώδες γαλάζιο το Udon know me, το χρώμα που θες, αλλά λίγο το φοβάσαι αν και ειναι εξαιρετικό. Φυσικά δεν θα μπορούσε και αυτή η συλλογή να μην έχει το δικό της ροζ. Το Go go geisha θα το λατρέψεις, θα το αγαπήσεις, θα το φορέσεις πολύ!

Όλες οι αποχρώσεις της Fall 2016 collection μπορούν να γίνουν και σε ημιμόνιμο μανικιούρ για μεγαλύτερη διάρκεια και περισσότερη ένταση!

Καλό Essie φθινόπωρο!!

Πόπη.

_DSC4174

0 comments
0 likes
Prev post: Τα καλοκαίρια μου όλα…#Clinique #GiveawayNext post: Dragon’s Blood…#Nip & Fab

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM