Dragon’s Blood…#Nip & Fab

 

 

_DSC4328

Nip+Fabένα brand τόσο διαφορετικό, τόσο εξειδικευμένο, τόσο κοντά στο σήμερα. Τόσο, όσο ακριβώς χρειάζεται ώστε η ομορφιά να είναι προσιτή μα πάνω από όλα αποτελεσματική. Η σειρά καλλυντικών Nip+Fab δημιουργήθηκε για τη γυναίκα που θέλει τα πάντα στην περιποίησή της. Στοχευμένες θεραπείες, καινοτόμες φόρμουλες και προηγμένες συνθέσεις που δίνουν λύσεις σε καθημερινά προβλήματα ομορφιάς, σε τιμές που συμφέρουν. Υπέροχες ολοκληρωμένες σειρές προσώπου και σώματος, σχεδιασμένες για να φροντίσουν και να να βελτιώσουν την εικόνα της επιδερμίδας ανάλογα με τις ανάγκες της. Προϊόντα ιδανικά να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των γυναικών κάθε ηλικίας και τύπο δέρματος.

Τα δύο προϊόντα που θα γνωρίσουμε σήμερα μαζί, στοχεύουν στην άμεση και αποτελεσματική ενυδάτωση του προσώπου. Ως γνωστόν μετά το καλοκαίρι η επιδερμίδα διψάει πολύ και θέλει κάτι δυνατό να ξεδιψάσει και να ανανεωθεί. Για αυτό εμείς πρέπει και επιβάλλεται να της προσφέρουμε την απαραίτητη υγρασία που χρειάζεται. Η σειρά Dragon’s Blood από την Nip+Fab είναι ιδανική και ήρθε την κατάλληλη στιγμή να φροντίσει το δέρμα μας όπως ακριβώς του αξίζει.

Dragon’s Blood Fix Hyalouronic Shot, ένα εξαιρετικό προϊόν που ενυδατώνει τη βαθιά διψασμένη επιδερμίδα κλειδώνοντας την υγρασία και την σύσφιξη του δέρματος. Με κύριο συστατικό το Dragon’s Blood τη γνωστή πλέον ρητίνη που εξάγεται από το δέντρο Croton Lechleri στον Αμαζόνιο, λειτουργεί σαν προστατευτική και θεραπευτική ασπίδα, κρατώντας μακριά όλες τις επιθέσεις που λειτουργούν εις βάρος του. Στη σύνθεση του συγκεκριμένου προϊόντος συνυπάρχει κατά 50% η ασυναγώνιστη δράση του υαλουρονικού οξέος το οποίο βελτιώνει άμεσα και ορατά. Όλα αυτά φτάνουν στο πρόσωπό μας με τη μορφή θαυματουργών σταγόνων που είτε εφαρμόζονται μόνες τους στην επιδερμίδα είτε συνδυάζονται με άλλα προϊόντα της καθημερινής μας φροντίδας για να λειτουργήσουν ως ενυδατική και συφικτική ένεση. Πρόσθεσε δύο σταγόνες στην κρέμα σου ή το βράδυ σαν μεμονωμένη φροντίδα ενυδάτωσης και σύσφιξης.

Για χρήση όμως πρωί και βράδυ μπορείς να επιλέξεις τον ελαφρύ αλλά θαυματουργό ορό Dragon’s Blood Fix Serum. Το υαλουρονικό οξύ και το συστατικό Dragon’s Blood χαρίζουν εντατική ενυδατική δράση που αφήνει την επιδερμίδα ανανεωμένη και πιο νεανική. Με λεπτόρρευστη υφή και διακριτικό άρωμα απορροφάται άμεσα προετοιμάζοντας το πρόσωπό σου για το επόμενο βήμα περιποίησης. Ιδανικός για κάθε ηλικία αλλά και τύπο δέρματος.

Δύο αγαπημένα προϊόντα που πίστεψέ με θα λατρέψεις!!!

Πόπη.

_DSC4316

 

 

 

0 comments
0 likes
Prev post: Fall 2016 collection…#EssieNext post: Pop Matte Obsession…#Clinique #Giveaway

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM