The Feminine Days 2017…#Feminine Boudoir

_DSC0693...

Στην εκπνοή του χρόνου, όταν σε λίγο όλα θα γίνουν αναμνήσεις μια νέα χρονιά μου κλείνει το μάτι και μου τάζει τα καλύτερα, μια χρονιά που θέλω και μπορώ να διεκδικήσω τα καλύτερα. Θα θέσω στόχους και θα υποσχεθώ σε μένα ότι μπορώ χωρίς δεκανίκια να φτιάξω τη ζωή μου τόσο όμορφη όσο μου αξίζει. Στα 42 μου νιώθω γεμάτη έχοντας δώσει και πάρει πολύ αγάπη. Ένας άνθρωπος που πραγματικά με λατρεύει και τρεις πανέμορφες κόρες να είναι περήφανες που εγώ είμαι η μαμά τους. Σχεδόν 20 χρόνια χτίζω τους καρπούς μου ακούραστα και με πλήρη αφοσίωση, θέτοντας σαν πρώτο στόχο πάντα την οικογένεια μου. Σήμερα καμαρώνω και χαμογελάω αφού μπορώ να πω ότι ναι, είμαι ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα.

Η αλήθεια είναι ότι κάπου εκεί στο βάδισμα των 20 αυτών χρόνων έχασα λίγο έμενα. Με δική μου πάντα επιλογή η μαμά/σύζυγος Πόπη ξέχασε ότι είναι γυναίκα και άφησε το χρόνο να κυλήσει. Όμως ποτέ δεν είναι αργά η θηλυκή μου φύση να κάνει ξανά την εμφάνισής της, πιο δυναμικά αυτή τη φορά. Αφορμή για τις σκέψεις μου αυτές η αγαπημένη μου Κλαίρη, η μόνο θηλυκή κοινότητα Feminine Boudoir και το νέο της Limited Edition The Feminine Days 2017. 

Το Feminine Boudoir είναι ένας θηλυκός χώρος ιδανικά φτιαγμένος για μένα, για σένα, για όλες μας. Μια ανοιχτή κοινότητα γυναικών όπου μπορούμε να ανταλλάσσουμε όνειρα, καθημερινές σκέψεις, στιγμές, για να γινόμαστε πιο ευτυχισμένες, πιο πλήρεις, πιο συνειδητές.

Η Κλαίρη αναφέρει σχετικά:

“Για μένα, η δημιουργία του Feminine Boudoir είναι εμπνευσμένη από το ποίημα «Φαντάσου μια Γυναίκα» που πρωτοεμφανίστηκε στο βιβλίο «Ένας Θεός που μου μοιάζει» της Patricia Lynn Reilly. Θέλοντας να επικοινωνήσει το μήνυμα του βιβλίου σε όλες τις γυναίκες, η συγγραφέας ξεχώρισε και έφτιαξε 8 μαγικές στροφές για να μας θυμίζουν την ουσία μας, κι εγώ εντελώς τυχαία βρέθηκα να γράφω σε εσένα σαν να έγραφα στην καλύτερή μου φίλη ή και στον εαυτό μου” Το Feminine Boudoir ανήκει σε όλες μας!

«Φαντάσου μια Γυναίκα που πιστεύει ότι είναι καλό και σωστό που είναι Γυναίκα. Φαντάσου μια Γυναίκα που τιμά τις εμπειρίες της και μοιράζεται ανοιχτά τις ιστορίες της ζωής της. Που αρνείται να κουβαλά τις αμαρτίες των άλλων στο σώμα και στη ζωή της. Φαντάσου μια Γυναίκα που αναγνωρίζει τις επιρροές του παρελθόντος στη σημερινή της ζωή. Μια γυναίκα που έχει ξεπεράσει το παρελθόν και έχει θεραπευτεί στο παρόν. Φαντάσου μια Γυναίκα που αναγνωρίζει τους δικούς της θεούς. Μια Γυναίκα που αναγνωρίζει το θείο καθ’εικόνα και ομοίωσή της. Που σχεδιάζει τη δική της πνευματικότητα και ζει με αυτή στην καθημερινή της ζωή. Φαντάσου μια Γυναίκα ερωτευμένη με το σώμα της. Μια γυναίκα που πιστεύει ότι το κορμί της είναι πλήρες και αρκετό, έτσι ακριβώς όπως είναι. Που τιμά και γιορτάζει τους ρυθμούς και τους κύκλους του σώματός της σαν εξέχοντες πολύτιμους πόρους. Φαντάσου μια Γυναίκα που τιμά το Σώμα της Θεάς στο δικό της μεταβαλλόμενο σώμα. Μια Γυναίκα που γιορτάζει την συσσώρευση των χρόνων της και της σοφίας της. Που αρνείται να εξαντλήσει την πολύτιμη ζωτική ενέργειά της για να κρύψει τις αλλαγές στο σώμα και στη ζωή της. Φαντάσου μια Γυναίκα που τιμά τις άλλες Γυναίκες στη ζωή της. Μια Γυναίκα που ζει μέσα στους κύκλους άλλων Γυναικών. Και που εκείνες θα της θυμίζουν την αλήθεια για τον εαυτό της όταν εκείνη το ξεχνά.

Φαντάσου Εσένα σαν Αυτή τη Γυναίκα»

_DSC0725...

Προσμένοντας τη νέα χρονιά το θηλυκό ημερολόγιο του Feminine Boudoir – The Feminine Days 2017 είναι αυτό που θα με βοηθήσει να κάνω όνειρα, να οργανωθώ, να δράσω και να απολαύσω κάθε μέρα του 2017. Σε κάθε τομέα της ζωής μου, στοχεύοντας ψηλά, εστιάζοντας δυνατά και πάντα, με αυταγάπη. Limited Edition, με ανεπανάληπτο σχεδιασμό, με απίστευτα εργαλεία, φιλοτεχνημένο αποκλειστικά από Έλληνες δημιουργούς και καλλιτεχνικό βιβλιοδέτη.Έχει σκληρό παστέλ πουά εξώφυλλο για να είναι ανθεκτικό, με λάστιχο για να το κρατά μακριά από τα αδιάκριτα μάτια, και υφασμάτινο σελιδοδείκτη για να ανατρέχω εύκολα στις σελίδες του. Έχει εκτυπωθεί με χρυσοτυπία και απίστευτες λεπτομέρειες, όπως ταιριάζουν σε μια βασίλισσα. Περιλαμβάνει ετήσιο ημερολόγιο, μηνιαία και εβδομαδιαία planners, εορτολόγιο, διεθνείς γιορτές, τα φεγγάρια κάθε μήνα, εμπνευστικά κείμενα για κάθε μήνα ξεχωριστά, άπλετο χώρο για να σχεδιάζω τον κάθε μήνα και την κάθε εβδομάδα μου, επιμέρους σαλόνια για να μην ξεχνώ να σημειώνω τη φροντίδα και τα ραντεβού με την ομορφιά και αποκλειστικά κείμενα για να εμπνέομαι σε κάθε προσωπική μου ανάγκη ή επιθυμία. Ένα διαφορετικό ημερολόγιο για την γυναίκα που θέλει τις μέρες της, θηλυκές, δυνατές, όμορφες. Για το The Feminine Days Weekly Planner 2017 μπορείς να μάθεις περισσότερα εδώ και αν θες να συντροφεύει τις δικές σου στιγμές μπορείς να το αποκτήσεις εδώ.  

 Ώρα για δώρα!

_DSC0746...!!

Το The Feminine Days 2017 είναι το δικό μου αγαπημένο ημερολόγιο και με πολύ αγάπη θα ήθελα να γίνει και δικό σου. Το Feminine Boudoir, η Κλαίρη και εγώ χαρίζουμε σε δυο φίλες μας από ένα Limited Edition The Feminine Days Weekly Planner 2017. Με απλά βήματα διεκδίκησε το απόλυτα θηλυκό Planner για να οργανώσεις την ζωή σου πιο όμορφα από πότε!

Τι λες, πάμε να φτιάξουμε μαζί τα πιο όμορφα πλάνα του 2017;

Οι όροι είναι οι ακόλουθοι :

1. Like στη σελίδα Beautymylife.gr.

2. Like στη σελίδα Feminine Boudoir

3. Like και share στην φωτογραφία που θα δεις εδώ.

Ο διαγωνισμός λήγει στις 13-01-2017

Καλή τύχη.!!

15 comments
0 likes
Prev post: Λατρεμένα δώρα …#NuxeNext post: Foam Conditioner…#Pantene

Comments

  • nantia kartsiouni

    31 Δεκεμβρίου, 2016 at 1:35 μμ
    Reply

    Υπέροχο δώρο........Ευχαριστούμε πολύ.........Καλές γιορτές....

  • ΜΑΙΡΗ ΜΟΥΣΜΟΥΤΗ

    1 Ιανουαρίου, 2017 at 11:05 πμ
    Reply

    Πολυ ομορφο δωρο!Να είστε καλά,καλές γιορτές με υγεία, αγαπη, ευτυχία❣❣❣❣❣ Ο Άγιος Βασίλης ας εκπληρώσει τις ευχές όλων μας!!!

  • doritsageltsou

    2 Ιανουαρίου, 2017 at 9:10 πμ
    Reply

    Ευχαριστουμε πολύ

  • βασω ηλιαδου

    2 Ιανουαρίου, 2017 at 11:52 πμ
    Reply

    το θελωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

  • ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΙΝΟΣ

    2 Ιανουαρίου, 2017 at 12:23 μμ
    Reply

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

  • Βίκυ Κεμερλή

    2 Ιανουαρίου, 2017 at 6:45 μμ
    Reply

    Ευχαριστούμε Πόπη!!!!!!!!! Καλή χρονια κορίτσια!!!Υγεία και αγάπη!! ♥

  • Κατερίνα Μαρία Μπατη

    3 Ιανουαρίου, 2017 at 7:57 μμ
    Reply

    Τελειοοο δωροοοο

  • Στεφα Ελενη

    4 Ιανουαρίου, 2017 at 12:25 πμ
    Reply

    Υποσχεθηκα τη νεα χρονια να με αγαπω καιννα με σεβομαι περισσοτερο. Νομιζω αυτο το ημερολογιο μου ειναι απαραιτητο για μια καθημερινη υπνεθυμιση της υποσχεσης μου.Υπεροχο […] Read MoreΥποσχεθηκα τη νεα χρονια να με αγαπω καιννα με σεβομαι περισσοτερο. Νομιζω αυτο το ημερολογιο μου ειναι απαραιτητο για μια καθημερινη υπνεθυμιση της υποσχεσης μου.Υπεροχο δωρο. Read Less

  • ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΧΑΤΖΗΠΕΡΡΟΥ

    4 Ιανουαρίου, 2017 at 10:14 πμ
    Reply

    Σας ευχαριστουμε πολυ για αυτον τον διαγωνισμο που κανετε σε τετιους καιρους που βρησκομαστε και μας δινετε την ευκαιρια να κερδιζουμε δωρα..

  • ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΝΕΖΙΡΗ

    4 Ιανουαρίου, 2017 at 7:08 μμ
    Reply

    Εκπληκτικό δώρο!!!!!!!!!Σας ευχαριστούμε που μας παρέχετε την ευκαιρία να κερδίσουμε ένα τόσο όμορφο δώρο!!!!!!! Μακάρι να σταθώ τυχερή και να είμαι η νικήτρια του διαγωνισμού!!!!!! Τόσες […] Read MoreΕκπληκτικό δώρο!!!!!!!!!Σας ευχαριστούμε που μας παρέχετε την ευκαιρία να κερδίσουμε ένα τόσο όμορφο δώρο!!!!!!! Μακάρι να σταθώ τυχερή και να είμαι η νικήτρια του διαγωνισμού!!!!!! Τόσες μέρες εχω φαγωθει δεν εχω ημερολογιο και δεν εχω ημερολογιο....να η ευκαιρια...φαινεται πανεμορφο...καλη χρονια με υγεία.... Read Less

  • Marianna Chalikia

    5 Ιανουαρίου, 2017 at 8:09 μμ
    Reply

    Ευχαριστούμεεεε!!! Καλή Χρονιά!!!!

  • Νικη Παπαγεωργίου

    6 Ιανουαρίου, 2017 at 3:14 μμ
    Reply

    Υπέροχο δωρο!!!!καλη χρονια με υγεια1!!!

  • ΕΛΕΝΗ ΜΟΥΔΡΑΚΗ

    6 Ιανουαρίου, 2017 at 11:11 μμ
    Reply

    Καταπληκτικό, τέλειο, πολύ ωραίο δώρο!!! Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την ευκαιρία που μας δίνετε να το διεκδικήσουμε! Καλές δουλειές σας εύχομαι!!! Μακάρι να είμαι […] Read MoreΚαταπληκτικό, τέλειο, πολύ ωραίο δώρο!!! Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την ευκαιρία που μας δίνετε να το διεκδικήσουμε! Καλές δουλειές σας εύχομαι!!! Μακάρι να είμαι τυχερή!!! ❤ ❤ ❤ Read Less

  • Βάγια Τσακνάκη

    8 Ιανουαρίου, 2017 at 8:24 μμ
    Reply

    ΥΠΕΡΟΧΟ <3 ΜΟΝΑΔΙΚΟ <3 ΣΟΥΠΕΡ ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΟ <3 <3 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ <3 <3

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM