Foam Conditioner…#Pantene

_DSC4342

Τα νέα Pantene είναι εξαιρετικά και εγώ ενθουσιασμένη που θα τα μοιραστώ μαζί σου. Το αγαπημένο brand που ξέρει να σέβεται τις επιθυμίες και τις ανάγκες των γυναικών δεν επαναπαύεται ποτέ και υπερήφανα παρουσιάζει τα νέα της προϊόντα. Στην Pantene πιστεύουν ότι τα  μαλλιά λειτουργούν ως ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ελκυστικότητάς μας, αποτελούν μία όψη της προσωπικότητάς μας και λειτουργούν ως μέσο προστασίας. Μετά από χρόνια εκτεταμένων ερευνών και ανάπτυξης, το Pantene Pro-V μελέτησε την συμπεριφορά και την αντίδραση των μαλλιών και μας προσφέρει ποιοτικά και σε ιδανική τιμή ολοκληρωμένες σειρές περιποίησης.

Στην ήδη μεγάλη οικογένεια Pantene Pro-V ένα νέο καινοτόμο προϊόν έρχεται να φέρει την επανάσταση στην περιποίηση των μαλλιών, βοηθώντας να πετύχουμε τα δικά μας hair goals. Το 1ο conditioner σε μορφή αφρού είναι εδώ για να καταπλήξει με την μοναδικότητα του. Το Foam Conditioner είναι ειδικά σχεδιασμένο για γυναίκες με λεπτά μαλλιά, αλλά και για εκείνες που αντιμετωπίζουν τα conditioner με φόβο. Με παράδοση σχεδόν 70 χρόνων στην επιστήμη της υγείας των μαλλιών το Pantene προσπάθησε να αναπτύξει μια νέα επαναστατική σύνθεση στην περιποίηση των μαλλιών για να βοηθήσει τα λεπτά, λιπαρά, ευαίσθητα μαλλιά. Το νέο επαναστατικό conditioner σε μορφή αφρού προσφέρει στις γυναίκες μια εμπειρία Foam, ένα ανάλαφρο αποτέλεσμα που ζητούν ξανά και ξανά, προκειμένου να αποκτήσουν μαλλιά Pantene.

Το μυστικό που κάνει το προϊόν ξεχωριστό και απαραίτητο για την περιποίηση των μαλλιών αρχίζει με την επιστήμη που κρύβεται μέσα στο μπουκάλι. Τα μαλακτικά συστατικά περιποίησης του αναμιγνύονται με συστατικά σε μορφή αφρού για να δημιουργήσουν την τέλεια σύνθεση. Όταν το μείγμα από αφρό εκτίθεται στον αέρα, οι φούσκες μεγαλώνουν για να δεσμεύσουν τα μαλακτικά συστατικά περιποίησης ώστε να μπορούν να απορροφηθούν γρήγορα και να θρέψουν εύκολα την τρίχα. Αυτές οι φούσκες είναι κατασκευασμένες έτσι, ώστε να μην σκάνε παρά μόνο την κατάλληλη στιγμή καθώς εάν σκάσουν νωρίτερα τα μαλλιά δεν θα έχουν ομοιογενή κάλυψη ενώ εάν σκάσουν πολύ αργά δεν θα έχουν την απαιτούμενη θρέψη. Το νέο Foam Conditioner είναι η απάντηση στις γυναίκες που συνήθως αισθάνονται ότι το conditioner βαραίνει τα μαλλιά τους. Η αέρινη αφρώδης υφή του απορροφάται από την τρίχα σε βάθος, ενυδατώνοντάς την από μέσα προς τα έξω, χωρίς να αφήνει ανεπιθύμητα κατάλοιπα που πιθανώς να βαρύνουν τα λεπτά μαλλιά και να τα κάνουν να φαίνονται λαδωμένα.

Το 1ο conditioner σε μορφή αφρού είναι διαθέσιμο σε 4 διαφορετικές επιλογές,  για κατεστραμμένα, αδύνατα, λιπαρά, αλλά και άτονα- βαριά μαλλιά. Προσφέρει θρέψη, ζωντάνια και μεταξένιο αποτέλεσμα αφήνοντας υπέροχο άρωμα, το γνωστό και μοναδικό άρωμα Pantene.

«Με την αέρινη αφρώδη υφή του, θρέφει τα μαλλιά, δεν τα βαραίνει και τα προστατεύει από τη φθορά. Παράλληλα, δίνει τη δυνατότητα στις γυναίκες να πετύχουν το styling που θέλουν.»

Πόπη.

_DSC4417

0 comments
2 likes
Prev post: The Feminine Days 2017…#Feminine BoudoirNext post: Cellular Anti-Age Volume…#NIVEA

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM