Προστασία Sunissime…#Lierac Paris

_DSC0478

Τη Lierac θα μπορούσα να τη χαρακτηρίσω brand της καρδιάς μου για πολλούς λόγους. Εξαιρετική ποιότητα, μοναδική πολυτέλεια και μεταξένιες υφές είναι μερικά από τα στοιχεία που με έχουν κερδίσει εδώ και πολλά χρόνια. Ταιριάζει απόλυτα στη δική μου επιδερμίδα μου και θεωρώ ότι είναι ιδανική για κάθε γυναίκα που σέβεται και αγαπάει τον εαυτό της. Αν η ομορφιά είχε όνομα άνετα θα τη φώναζαν Lierac, αυτή τότε θα άκουγε και υπερήφανη θα γυρνούσε με καμάρι.

Η φινέτσα της Lierac, η πολυτέλεια και η πρωτόγνωρη αισθητηριακή απόλαυση των προϊόντων της είναι μοναδική. Οι απαλές ενεργές υφές, η μεταξένια αίσθηση και πεμπτουσία των επιστημών και της φύσης δημιουργούν και προσφέρουν απαράμιλλη ομορφιά. Τρία εξαιρετικά προϊόντα θα ανακαλύψουμε σήμερα από τη νέα σειρά αντηλιακών Sunissime που συνδυάζουν ολική, αντηλιακή προστασία, απόλυτη αντιγήρανση και τόνωση. Μια συλλογή που ενσωμάτωσε την ιδέα μιας τονωτικής αγωγής προφυλάσσοντας την επιδερμίδα από τη φωτογήρανση

Η Sunissime Visage Fluide Anti-Age SPF30 είναι η αγαπημένη του προσώπου. Μια αντηλιακή λεπτόρρευστη κρέμα που προστατεύει την επιδερμίδα από τα ορατά σημάδια της φωτογήρανσης, τις ρυτίδες, την απώλεια σφριγηλότητας και τις κηλίδες. Το υαλουρονικό οξύ που περιέχει δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ στο δέρμα εξασφαλίζοντας εντατικό αποτέλεσμα ενυδάτωσης και επαναπύκνωσης. Η παραγωγή μελανίνης ενεργοποιείται προσφέροντας έντονο μαύρισμα ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει προστασία από τις βλαβερές ακτίνες UVA και UVB. Με εξαιρετική λεπτή υφή και εθιστικό καλοκαιρινό άρωμα.

Το αντηλιακό γαλάκτωμα σώματος Sunissime Corps Lait Anti-Age με δείκτη προστασίας SPF30 το ερωτεύεται κανείς μόνο από το άρωμά του και τη μεταξένια πολυτελή υφή του. Παρέχει ολοκληρωμένη προστασία στην επιδερμίδα του σώματος από όλο το φάσμα της ηλιακής ακτινιβολίας. Το πεπτίδιο ενεργοποίησης μαυρίσματος που περιέχει προσφέρει υπέροχο και με διάρκεια μαύρισμα. Ενώ το υαλουρονικό οξύ παρέχει ολική προστασία και έντονη ενυδάτωση. Το δέρμα φορτίζεται με ενέργεια και μαυρίζει όμορφα προστατευμένο.

Το ενυδατικό βάλσαμο Sunissime Rehydrating Repair Balm Global θα αγαπηθεί πολύ πίστεψέ με. Ένα Βάλσαμο ανάπλασης, ενυδάτωσης και ολικής αντιγήρανσης για μετά τον ήλιο. Η 1η σειρά για μετά τον ήλιο που επανορθώνει την επιδερμίδα από τη φωτογήρανση ενώ της προσφέρει εντατική καταπράυνση. Το εκχύλσιμα Αμαμηλίδας το φυτό που είναι γνωστό για τον πλούτο του σε τανίνες επανορθώνει από τις βλαβερές συνέπειες και την αντηλιακή ακτινοβολία. Η εκλεπτυσμένη και δροσερή υφή του είναι διακριτικά αρωματισμένη με νότες λευκών λουλουδιών. Ιδανικά εφαρμόζεται στο πρόσωπο και το ντεκολτέ μετά από κάθε έκθεση στον ήλιο, όπως φοράς την κρέμα σου αλλά και σαν μάσκα αφαιρώντας το πλεόνασμα μετά από πέντε λεπτά αναμονής!

 Καλό Sunissime καλοκαίρι…

Πόπη.

_DSC0424

0 comments
1 like
Prev post: Εμπειρία απόλαυσης…#Fresh lineNext post: Delicious Fragrant Water…στο ζενίθ των αισθήσεων!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM