“For Daughter and Mommy”

_DSC1313

Το να είσαι μαμά κοριτσιών είναι ευλογία, όταν όμως είσαι μαμά τριών κοριτσιών είναι ακόμη μεγαλύτερη. Νιώθω πολύ τυχερή και αισθάνομαι ότι η αποστολή μου τελικά ήταν αυτή, να φέρω στη ζωή τρία πανέμορφα πλάσματα και να μεγαλώνουμε παρέα. Μαζί ανακαλύπτουμε τον κόσμο και μοιραζόμαστε σχεδόν τα πάντα. Οι στιγμές τους είναι και δικές μου, χαίρομαι με τη χαρά τους και λυπάμαι με τη λύπη τους, όταν χαμογελάνε, χαμογελάει και το δικό μου σύμπαν. Μικρές καθημερινές στιγμές, όπως να ανταλλάξουμε μια μπλούζα, ένα κραγιόν ή ακόμη και να δανειστούν το άρωμά μου κάνουν τη σχέση μας ακόμη πιο δυνατή. Η νέα ανακάλυψη που μοιραζόμαστε και μας αρέσει πολύ είναι η σειρά For Daughter and Mommy” που μόλις κυκλοφόρησε από τα αγαπημένα μου ελληνικά φυσικά καλλυντικά Messinian Spa.

Η For Daughter and Mommy από τα Messinian Spa είναι μία νέα ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης εμπνευσμένη από μια μαμά που ιδανικά θα μοιράζεται με την κόρη της. Με άρωμα που συνδυάζει γλυκιές, φρουτώδεις νότες, αφήνοντας ένα απαλό ίχνος βανίλιας, εκπνέει ζεστασιά και φρεσκάδα, ενώ παράλληλα προσφέρει ένα λαμπερό, αστραφτερό εφέ με τον παιχνιδιάρικο συνδυασμό από ιριδίζουσες ασημόσκονες. Περιέχει εκχύλισμα βαμβακιού, ΠΟΠ και βιολογικό ελαιόλαδο, βιολογική αλόη, καλέντουλα, έγχυμα φασκόμηλου και πανθενόλη (pro-B5) για ενυδάτωση, φρεσκάδα και απαλότητα. Η συλλογή περιλαμβάνει αφρόλουτρο, body milk, και hair & body mist.

Το υπέροχο άρωμα της σειράς For Daughter and Mommy θα μαγέψει μαμάδες και κόρες και θα μετατρέψει το μπάνιο τους σε πραγματική απόλαυση. Θα λατρέψουν το φανταστικό λαμπυρίζον αφρόλουτρο. Εκτός από τις γλυκιές νότες περιλαμβάνει εκχύλισμα και λάδι ελιάς, εκχύλισμα βαμβακιού, πανθενόλη και έγχυμα φασκόμηλου για επιπλέον φροντίδα. Η συνέχεια με το body milk είναι μαγική γιατί προσφέρει ένα λαμπερό, αστραφτερό εφέ με τον παιχνιδιάρικο συνδυασμό από ιριδίζουσες ασημόσκονες. Επίσης, περιλαμβάνει εκχύλισμα βαμβακιού, ΠΟΠ και βιολογικό ελαιόλαδο, βιολογική αλόη, καλέντουλα, έγχυμα φασκόμηλου και πανθενόλη για ενυδάτωση, φρεσκάδα και απαλότητα. Η απόλυτη κοριτσίστικη εμπειρία κλείνει με το hair & body mist της σειράς. Ιδανικό για σώμα και μαλλιά και ότι ακριβώς χρειάζεται μία μαμά και μία κόρη. Το χαρούμενο αυτό άρωμα συνδυάζει γλυκιές, φρουτώδεις νότες με εκχυλίσματα ελιάς και βαμβακιού, πανθενόλη και βιταμίνη Ε. Η φανταστική λάμψη που αφήνει στο τελείωμα και το τέλειο άρωμα του το κάνουν μοναδικά ξεχωριστό!

Οι μαμάδες και οι κόρες στη συλλογή For Daughter and Mommy βρήκαν την πιο γλυκιά φροντίδα!!

Πόπη.

_DSC1286

0 comments
0 likes
Prev post: Απολαυστική προστασία…#La Roche-PosayNext post: Αντηλιακά λάδια, τα αγαπημένα!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM