Summer Collection 2017…#essie

“Parisian sweets”

Με έμπνευση την πόλη του φωτός η essie δημιούργησε μια απολαυστική συλλογή έξι απαλών και παιχνιδιάρικων αποχρώσεων. Σαν γλυκά παστέλ, αστραφτερά ζαχαρωτά, λουλούδια και φωτεινά καλοκαιρινά φρούτα. Μια ξεχωριστή Collection που σε προ(σ)καλεί να διασκεδάσεις και να ζήσεις τη μαγεία του Παρισιού. Όταν άλλωστε βρεθείς στο Παρίσι δεν μπορείς να κάνεις απλώς μια καλοκαιρινή βόλτα στα μαγαζιά χωρίς να επισκεφτείς το κοντινότερο ζαχαροπλαστείο. Σε αυτούς τους “ναούς” των γλυκισμάτων, βρίσκεις πάντα μια εντυπωσιακή συλλογή από γυαλιστερά gateaux, φανταχτερές τάρτες και εξαιρετικά macarons που ενθουσιάζουν το βλέμμα, παραταγμένα μέσα σε μαρμάρινες και γυάλινες βιτρίνες με τη χαρακτηριστική παρισινή ακρίβεια. Σαν απολαυστικά μοντέλα βγαλμένα από μια πασαρέλα της haute cuisine και σχεδιασμένα για να τα τρως με το βλέμμα, όπως τις τελευταίες δημιουργίες της μόδας.

Το ιριδίζον ζαχαρωτό λευκό sweet soufflé σε βγάζει πάντα ασπροπρόσωπη, προσθέτει αμέσως μια εντυπωσιακή λευκή πινελιά καλοκαιρινής κομψότητας και όταν συνδυαστεί με ένα διάφανο βιολετί φιλί είναι το αποκορύφωμα της ζαχαροπλαστικής τελειότητας. Το υπέροχο παστέλ παριζιάνικο γαλάζιο blue-la-la θα κάνει τους περαστικούς να αναφωνούν έκπληκτοι στο πέρασμα σου,  για άλλη μία φορά κυκλοφορείς με τη χαρακτηριστική αυτοπεποίθηση που σε διακρίνει. Αν σου αρέσουν τα φωτεινά καλοκαιρινά χρώματα θα λατρέψεις όπως και εγώ το baguette me not, ένα αξέχαστο λιλά macaron, με αυτή την απόχρωση η αγάπη σου για τη γαλλική μόδα αφήνει μια ανεξίτηλη εντύπωση. Σαν αστραφτερή μαρμελάδα βερίκοκο το fondant of you, εδώ απλά τολμάς να δείξεις τη ρομαντική σου πλευρά με ένα βερνίκι νυχιών μόνο και τα καταφέρνεις περίφημα. Θα αγαπήσεις πολύ το ζαφειρένιο λουλακί éclair my love, δηλώνεις την αιώνια αγάπη σου με αυτή τη φωτεινή απόχρωση κόκκινου καραμελένιου πάθους που κάνει την καρδιά να χτυπά πιο γρήγορα. Το στόχο σου όμως το φτάνεις με το εντυπωσιακό s’il vous play, με αυτό το μεταλλικό ροζ της λεβάντας σίγουρα κερδίζεις όλα τα παιχνίδια, ακόμα και  αυτό της μόδας. Με την essie ξέρεις να παίζεις, άλλα όχι να χάνεις.!!

H essie Summer Collection 2017 είναι διαθέσιμη και σε essie.gel για μεγαλύτερη διάρκεια και περισσότερη ένταση!

Πόπη.

_DSC1420

0 comments
0 likes
Prev post: 2 συν 1 αγαπημένα καλοκαιριού…#Yves RocherNext post: Northern Soap For Deep facial cleansing…#Natura Siberica

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM