“Τα KatVonD δεν είναι μακιγιάζ. Είναι attitude”

kat-von-d-interview

Παιχνίδια με φωτιές, μια χορεύτρια που ακροβατούσε, live με rock μουσική από κλασσικά όργανα και με συνεχείς και διαφορετικές εκπλήξεις η Sephora Greece υποδέχτηκε κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα το ανατρεπτικό και πολυσυζητημένο brand καλλυντικών της KatVonD. Ήμασταν όλοι εκεί, εκπρόσωποι των media beauty & lifestyle blogger και βιώσαμε μια μοναδική εμπειρία σε μια διαφορετική, dark βράδια. Στο εντυπωσιακό νεοκλασικό κτίριο το οποίο βρίσκεται στη λεωφόρο Αμαλίας 36 στην Αθήνα, έγινε το σημείο συνάντησης όπου πραγματοποιήθηκε μια επιβλητική, μαγική εκδήλωση. Είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά την πληθώρα των προϊόντων, την ποικιλία των χρωμάτων και τις εντυπωσιακές συσκευασίες που ήταν περίτεχνα τοποθετημένες σε goth boudoir με καθρέφτες. Μakeup artists της Sephora μας έδωσαν τη δυνατότητα να τα δοκιμάσουμε και να νιώσουμε την αίσθηση του έντονου και ροκ μακιγιάζ. Ξεχωριστή θέση στο χώρο είχε το δωμάτιο της KatVonD εμπνευσμένο από χώρους του σπιτιού της, έτσι όπως η ίδια το μοιράζεται στους προσωπικούς της λογαριασμούς. Με κυρίαρχα χρώματα, το μαύρο και το κόκκινο, την κορύφωση της βραδιάς αποτέλεσε η πρωτότυπη δημιουργία του ζωγράφου που σχεδίασε με κόλλα στον καμβά το πορτρέτο της KatVonD.

SEPHORA_KVD (28)

Από διάσημη καλλιτέχνιδα, μουσικός και tatoo artist, σε φαινόμενο της παγκόσμιας ομορφιάς, η Kat δημιούργησε μια εμβληματική μάρκα που προτείνει μια συλλογή μακιγιάζ με προϊόντα που προσφέρουν μεγάλη διάρκεια και έχουν μεγάλη περιεκτικότητα σε χρωστικές για πλήρη κάλυψη. Η KatVonD Beauty είναι μια τολμηρή μάρκα που αψηφά τους κώδικες, προτείνοντας μια πλήρη σειρά μακιγιάζ, για τα μάτια, την επιδερμίδα και τα χείλη. Οι μοναδικές συσκευασίες που σχεδιάζει η ίδια η Kat καθιστούν τη συλλογή πρωτότυπη και αυθεντική.

SEPHORA_KVD (30)

Προϊόντα που συνδυάζουν τη goth αισθητική με την απόλυτη θηλυκότητα, τη μεγάλη διάρκεια και την πλήρη κάλυψη. Το κλασικό με το ροκ είναι ένας από τους συνδυασμούς που την εμπνέουν. H KatVonD Beauty δεν είναι άλλη μια ιέρεια της κλασικής ομορφιάς και όπως λέει η ίδια: “Τα KatVonD δεν είναι μακιγιάζ. Είναι attitude”. Είναι  ένα βήμα στην προσωπικότητα του κάθε ατόμου και στην ελεύθερη έκφραση του καθενός. Πραγματικά cult μάρκα σε παγκόσμιο επίπεδο, η KatVonD Beauty ξεχωρίζει επίσης χάρη στη δυναμική της παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα όπου συναντιέται και αλληλεπιδρά μία από τις πιο συνδεδεμένες και δημιουργικές κοινότητες στον χώρο της ομορφιάς.

SEPHORA_KVD (17)

 Η ξεχωριστή και ιδιαίτερη συλλογή μακιγιάζ KatVonD Beauty θα διατίθενται αποκλειστικά στο www.sephora.gr από 22 Σεπτεμβρίου και σε όλα τα καταστήματα Sephora από τις 29 Σεπτεμβρίου 2017.

Πόπη.

0 comments
0 likes
Prev post: Giveaway G&H by…#AmwayNext post: Black Treatment…#Garden of Panthenols

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM