’90s διάθεση…#essie fall 2017

FALL 2017 - CONTEXT LINE-UP - HORIZONTAL

Η νέα φθινοπωρινή συλλογή της essie έχει κάτι μαγικό, κρύβει μέσα της μια αγαπημένη εποχή. Μια εποχή που οι δικές μου αναμνήσεις είναι μόνο όμορφες. Με έμπνευση από το χαλαρό, το ευκολοφόρετο και ίσως λίγο ανατρεπτικό στυλ των ’90s γεννήθηκε η essie fall 2017. Σαν μια πνοή φρέσκου αέρα με μινιμαλιστική διάθεση η συλλογή fall 2017 ενσαρκώσει την επαναστατική διάθεση των ’90s σε έξι κομψές αποχρώσεις. Απόλυτα χαλαρή θα σε συντροφεύει ιδανικά σε κάθε fashionable περιπέτεια της ζωής σου.

Μια παλέτα έξι αποχρώσεων που ενσαρκώνει μια επαναστατική διάθεση, κάθε πέρασμα του πινέλου και ένα ταξίδι νοσταλγίας πίσω στο χρόνο. Αν νομίζεις ότι τα ’90s ανήκουν στο παρελθόν η essie fall 2017 σου αποδεικνύει το ακριβώς αντίθετο. Βαπτισμένα με τα πιο ωραία ονόματα τα νέα βερνίκια essie σε καλωσορίζουν σε μια εποχή που σίγουρα θα ήθελες να ζήσεις για μια ακόμη φορά.

girly grunge, δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω, όταν φοράς αυτό το ‘απαλό μεταλλικό ασημί’ με την εντυπωσιακή μοβ λάμψη, δείχνεις ακριβώς όπως θέλεις να δείχνεις. saved by the bell, το σχολείο είναι πια ξεπερασμένο, αλλά αυτό το χαριτωμένο, ‘φωτεινό baby pink’ με το διακριτικό γαλάζιο τόνο θα είναι για πάντα στη μόδα. as if, μήπως νομίζει ότι αυτό το υπέροχο, ‘πουδρέ βιολετί-γαλάζιο’ θα σε κάνει να του μιλήσεις; πολύ θα το ήθελε, πίστεψε με. mixtaupe, το νιώθεις; λικνίζεσαι στο ρυθμό αυτού του ρομαντικού ‘ζεστού ιβουάρ με ένα ίχνος ροζ’ knee high lifeμε ένα ζευγάρι κάλτσες μέχρι το γόνατο όπως τότε και με το βαθύ κόκκινο στα κρασιού στα νύχια σου  σίγουρα θα φτάσεις πολύ ψηλά. dressed to the, θέλεις να εντυπωσιάσεις στο κόκκινο χαλί; το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια καρό μίνι φούστα, αυτό το σκούρο μοβ με τους πράσινους-μπλε ιριδισμούς και συμπεριφορά rockstar.

Για τέλειο αποτέλεσμα χρησιμοποίησε το gel setter top coat για μέγιστη λάμψη και τελείωμα σαν gel στο manicure. Επίσης η essie fall 2017 είναι διαθέσιμη και σε essie.gel για μεγαλύτερη διάρκεια και περισσότερη ένταση!

Πόπη.

0 comments
0 likes
Prev post: Black Treatment…#Garden of PanthenolsNext post: Γαλλικός αέρας αποπλάνησης…#Caudalie

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM