Νέα γενιά Diopti…#Lierac Paris

_DSC2823

Η αγαπημένη μου Lieracένα brand που στη καρδιά μου έχει θέση ξεχωριστή. Η κομψή, στιλάτη, παθιασμένη με την ομορφιά Lierac έχει έναν μοναδικό τρόπο για να νιώθω πάντα ερωτευμένη μαζί της. Φινέτσα, πολυτέλεια, μοναδικότητα και πρωτόγνωρη αισθητηριακή απόλαυση είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της. Η μεταξένια αίσθηση, οι απαλές ενεργές υφές των προϊόντων της και η πεμπτουσία των επιστημών και της φύσης δημιουργούν και προσφέρουν απαράμιλλη ομορφιά για κάθε γυναίκα που αγαπάει την επιδερμίδα της.

Πάντα με στοχεύμενη φροντίδα η Lierac προσφέρει κάτι παραπάνω και δημιουργεί μια εξαιρετική σχέση ανάμεσα σε δέρμα και προϊόν. Οι καινοτομίες των εργαστηριών της Lierac δεν σταματούν ποτέ και κάθε φορά με εκπλήσσουν περισσότερο. Για αυτό σήμερα με μεγάλο ενθουσιασμό θα σου μιλήσω για τη εξειδικευμένη φροντίδα ματιών από την Lierac και τη νέα γενιά Diopti με πεπτίδια κατά του μπλε φωτός.

Ο μέσος όρος του χρόνου που βρισκόμαστε μπροστά σε μία οθόνη (κινητό, tablet, υπολογιστή) εκτεθειμένοι δηλαδή στο μπλε φως, ανέρχεται σε 6 με 8 ώρες την ημέρα, με αποτέλεσμα αυτό να επιβαρύνει την όρασή μας…αλλά και την ευρύτερη περιοχή των ματιών. Η Lierac με τις 4 νέες εντατικές αγωγές έρχεται να αντιμετωπίσει το μπλε φως που εκπέμπουν οι ψηφιακές οθόνες, άλλα και τα γνωστά προβλήματα όπως η κούραση, οι σακούλες, οι ρυτίδες και οι μαύροι κύκλοι. Οι νέες εντατικές αγωγές στοχευμένης δράσης Diopti ανανεώθηκαν για να αντιμετωπίσουν κάθε ανάγκη της περιοχής των ματιών και να προσφέρουν μία “ασπίδα” προστασίας από την μπλε ακτινοβολία της οθόνης.

Αν νιώθεις ότι τα μάτια σου είναι κουρασμένα η Dioptifatigue είναι αυτό που χρειάζεσαι. Μία κρέμα για αναζωογόνηση και διόρθωση της κούρασης στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Στοχεύει στα οιδήματα, στις πτυχώσεις και στους μαύρους κύκλους.  Με καθαρή καφεΐνη, Hyalu 2, βιταμίνη C και πεπτίδια κατά του μπλε φωτός.

Η Dioptipoche είναι το ιδανικό προϊόν για σακούλες. Με πιπερόριζα αποσυμφορητικής δράσης, πεπτίδιο λιπολυτικής δράσης, εμπετρο το μελανό αναδομητικής δράσης και πεπτίδια κατά του μπλε φωτός. Ένα εξαιρετικό ζελ λείανσης και διόρθωσης για τις σακούλες λόγω κατακράτησης νερού, συσσώρευσης λίπους ή χαλάρωσης.

Οι μαύροι κύκλοι ένα πολύ μεγάλο και συχνό πρόβλημα, τώρα όμως έχουν τον δικό τους σύμμαχο με την νέα Diopticerne. Μια λεπτόρρευστη κρέμα φωτεινότητας με πεπτίδια κατά του μπλε φωτός, άρνικα, βιταμίνη C, τριπεπτίδιο ανασύστασης, που στοχεύει στους μπλε, καφέ και βαθείς κύκλους.

Αν οι ρυτίδες είναι το μεγάλο σου πρόβλημα τότε η Dioptiride είναι αυτό ακριβώς που ψάχνεις. Κρέμα filler για την διόρθωση των ρυτίδων στα μάτια. Στοχεύει στις εγκατεστημένες ρυτίδες, σε αυτές της έκφρασης και της αφυδάτωσης. Με ενεργά συστατικά, Filler AKK, Botulinum-like εξαπεπτίδιο, Hyalu 2 και φυσικά πεπτίδια κατά του μπλε φωτός!!

Εξαιρετικά τα νέα από την Lierac και τη νέα γενιά Diopti!!

Πόπη.

 

0 comments
2 likes
Prev post: Makeup Workshop by Yiannis MichailidisNext post: Caudalie Christmas Set

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM