B•EARTH… ένα τρίπτυχο ομορφιάς

_DSC1819

Ένα νέο, ελληνικό, luxury brand είναι η νέα μου ανακάλυψη και φυσικά δεν θα μπορούσα να μην την μοιραστώ μαζί σου. Μια φυσική σειρά καλλυντικών που ενσωματώνει τη μαγεία της φύσης, τα αρώματα της, την ένταση, τα χρώματα, τη σοφία της. Σήμερα υποδεχόμαστε την B•EARTHμια νέα εταιρία με προϊόντα φροντίδας που συνδυάζει το μοναδικό τρίπτυχο, Ομορφιά – Υγεία – Απόλαυση και μας προσφέρει πολυτελή περιποίηση σε αρμονία με την φύση και την επιστήμη.

Οι καλλυντικές συνθέσεις της B•EARTH δημιουργήθηκαν με σκοπό να αναγεννήσουν την επιδερμίδα μέσω του ευεργετικού-θεραπευτικού πλούτου που υπάρχει στη φύση κι έτσι να χαρίσουν υγεία στο δέρμα αλλά και μακροχρόνια αποτέλεσμα. Οι φίνες υφές, τα δροσερά αρώματα, η επιστημονικά επιλεγμένη σύνθεση αλλά και η ξεχωριστή παρουσίαση δημιουργούν μία απολαυστική εμπειρία. Κάθε προϊόν της B•EARTH έχει σχεδιαστεί με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, άλλα πάνω απ’ όλα με αγάπη για τη φύση και για τη γυναίκα. Ενσαρκώνει τη θηλυκή αέρινη αύρα, τον αισθησιασμό, τη γυναικεία αέναη επιθυμία για ομορφιά και αρμονία.

Η B•EARTH αποτελεί την απόλυτη συνάντηση γυναίκας και φύσης, γιατί η φύση είναι γυναίκα. Στις συλλογές της θα βρεις εξειδικευμένα προϊόντα για το πρόσωπο και το σώμα, με φίνα αρώματα και εκλεπτυσμένες υφές. Κάθε προϊόν της B∙EARTH έχει σχεδιαστεί με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, χωρίς σιλικόνες, χρωστικές και ‘σκληρά’ συντηρητικά, και πάνω απ’ όλα με αγάπη.

Εξερεύνησε μαζί μoυ τα μονοπάτια της φυσικής ομορφιάς της B∙EARTH και απόλαυσε μια μοναδική εμπειρία φροντίδας!
Πόπη.
0 comments
0 likes
Prev post: Fusion by Wella ProfessionalsNext post: Μαγικά Boosters ομορφιά από τη Frezyderm!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM