“Glacial Illusion” by CND…#Giveaway

_DSC3855

‘‘Μυστικές’’ αποχρώσεις που ακτινοβολούν, νύχια που λάμπουν με τους pastel τόνους του ‘‘παγωμένου’’ ροζ και μπλε. Υφές και σχέδια που θυμίζουν πολύτιμους λίθους και κρυστάλλους, αγκαλιάζουν όλη την επιφάνεια του νυχιού προσδίδοντάς του στυλ και γοητεία. Φώτα και λάμψεις εμπνευσμένα από την Αρκτική κομψότητα, προσφέρουν μία μοναδική και συναρπαστική ποικιλία αποχρώσεων, για το πιο διακριτικό και ποιοτικό Νail Look για τις χειμερινές μας εμφανίσεις. Η “Glacial Illusion” είναι η νέα συλλογή της CND και δένει υπέροχα με το ύφος του Χειμώνα.

Η σειρά “Glacial Illusion” περιλαμβάνει έξι μοναδικές αποχρώσεις στη Vinylux Weekly Polish και έξι στη Shellac Brand 14+ Day Nail Color.  Μια χειμωνιάτικη συλλογή με περίσσια κομψότητα και στυλ που μαγεύει. Η Glacial Illusion υπόσχεται έντονη θηλυκότητα στα άκρα, με γοητεία από τις ‘‘μυστικές’’ αποχρώσεις του πάγου. Ροζ και μπλε συνδυάζουν μοναδική πολυτέλεια με τους pastel τόνους που ακτινοβολούν και λάμπουν στη καρδιά του χειμώνα.

Αν και η επιλογή είναι δύσκολη, μπορείς να βρεις αυτό που σου ταιριάζει μέσα από την υπέροχη παλέτα αποχρώσεων της Glacial Illusion. Παθιασμένο, ερωτικό το Winter Nights, ένα έντονο σκούρο ΜπλεΑν το γκρι είναι το αγαπημένο σου, τότε θα λατρέψεις το Mystic Slate, ένα τέλειο κρεμώδες Γκρι. Σαν ύφασμα Κασμίρ, φίνο και ντελικάτο το Cashmere Wrap, ένα ονειρεμένο Μπεζ/ροζ. Η αλήθεια είναι ότι το Radiant Chill θυμίζει λίγο καλοκαίρι, άλλα εγώ το αγαπώ γιατί αυτό το Ροζ μπρονζέ περλέ είναι ακαταμάχητο. Το Alpine Plum είναι το Ασημί/λιλά περλέ που κάθε γυναίκα θέλει για τη συλλογή της. Ένα διαφανές με έντονο ροζ/μωβ ιριδίζον shimmer σαν μυστική απόχρωση του πάγου είναι το Ice Bar. Λατρεμένοι συνδυασμοί, υπέροχα χρώματα σε μια σειρά που θα αγαπηθεί πολύ!

Ώρα για δώρα!

Αν έφτασες μέχρι εδώ τότε ξέρεις ότι είναι ώρα για δώρα. Εσύ και τρεις φίλες μου ακόμα διεκδικείτε από ένα σετ με τρεις αποχρώσεις από τη συλλογή Glacial Illusion και το μοναδικό Vinylux Weekly Top Coat. Τους κανόνες πια τους ξέρεις, ακολούθησε τους και έλα πίσω ξανά σε λίγες μέρες και ποιος ξέρει ίσως η τύχη να χαμογελάσει σε σένα αυτή τη φορά.

Τι λες, πάμε να ανακαλύψουμε μαζί τη νέα “Glacial Illusion” της CND;

Οι όροι είναι οι ακόλουθοι :

1. Like στη σελίδα Beautymylife.gr

2.Like στη σελίδα CreativeGroup

3. Like και share στην φωτογραφία που θα δεις εδώ.

Αν θες έξτρα συμμετοχή ακολούθησε το Beautymylife.gr 

στο Instagram εδώ 

και την CreativeGroup εδώ.

Ο διαγωνισμός λήγει στις 20-01-2018

Καλή τύχη.!!

                               

0 comments
0 likes
Prev post: Glamorous & Mysterious scent…#Messinian SpaNext post: Η NIVEA Creme πιο “παραμυθένια” από ποτέ!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM