Φροντίδα των άκρων…#Botanifique

_DSC4722

Σε συνέχεια της μαγικής ανακάλυψης Botanifique σήμερα θα μιλήσουμε για την φροντίδα των άκρων. Χέρια και πόδια έχουν την τιμητική τους με δύο εξαιρετικά προϊόντα που εγώ λατρεύω. Η αλήθεια είναι ότι κανένας και καμιά από εμάς δε δίνουμε την απαραίτητη περιποίηση στα άκρα μας αφού νομίζουμε ότι δεν το έχουν τόσο ανάγκη όσο το υπόλοιπο σώμα. Είναι όμως μεγάλο λάθος μιας και τα δύο αυτά σημεία είναι τα πιο κουρασμένα μέρη του σώματος μας. Για αυτό σου συστήνω να μην τα παραμελείς και να τους δίνεις την πρέπουσα σημασία και την ανάλογη αγάπη που χρειάζονται. Εγώ σου προτείνω μία κρέμα χεριών και μία ποδιών από την Botanifique και είμαι σίγουρη ότι θα τις αγαπήσεις πολύ.

Deep Devotion Hand Cream Lemongrass & Chamomile

Μια φανταστική κρέμα για τα χέρια σου η Deep Devotion Hand Cream, μία φυσική, ενυδατική περιποίηση από απαλά βούτυρα κακάο και καριτέ καθώς και βιταμίνη Ε που θα προσφέρει στην επιδερμίδα σου τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά χωρίς να φράξουν οι πόροι. Με αναζωογονητικό λεμονόχορτο και χαμομήλι να ενισχύουν το δέρμα και το argan oil να αποκαθιστά και να ενυδατώνει για όμορφα απαλά και περιποιημένα χέρια και νύχια. Ιδανικά να την χρησιμοποιείς όταν το έχεις ανάγκη, απαραίτητα όμως άπλωσε μια γενναία ποσότητα το βράδυ πριν κοιμηθείς, έτσι το πρωί τα χέρια σου θα σε ευγνωμονούν.

Deep Fusion Foot Cream Mint & Eucalyptus

Τα κουρασμένα σου πόδια, δεν θα είναι πια κουρασμένα, γιατί η νέα κρέμα ποδιών της Botanifique θα τους προσφέρει την  απαραίτητη φροντίδα. Άπλωσε στα πόδια σου την έντονα ενυδατική Deep Fusion Foot Cream, που βασίζεται σε πλούσια βούτυρα κακάο και καριτέ που λιώνουν με την εφαρμογή, ώστε να εξασφαλίσουν τη φυσική υγρασία και να φροντίσουν το ξηρό, σκασμένο δέρμα. Εμπλουτισμένη με απαλυντικό εκχύλισμα από καμφορά, καταπραϋντική μέντα, αποσμητικό ευκάλυπτο, βιταμίνες Β και Ε  και με ισχυρά αντιοξειδωτικά που προσφέρουν ένα απαλό δέρμα και αφήνουν ένα φρέσκο άρωμα. Για έξτρα περιποίηση μην ξεχνάς να απλώνεις την κρέμα σου λίγο πριν κοιμηθείς και να καλύπτεις τα πόδια σου με ένα ζευγάρι βαμβακερές κάλτσες,  έτσι το αποτέλεσμα θα σε εντυπωσιάσει.

Ανακάλυψε την μοναδική Botanifique εδώ, σε επιλεγμένα Φαρμακεία καθώς και στα Carelab by Attica.
Συνεχίζεται…
Πόπη
0 comments
0 likes
Prev post: Gloves In A Bottle…μια πολύτιμη προστασία!Next post: Χέρια για φίλημα…#Botanifique

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM