Elixir Jeunesse…#Yves Rocher

_DSC4975

Λίγη μαγεία χρειάζεται για να ομορφύνουν οι μέρες μας. Λίγη μαγεία με υφές και αρώματα λατρεμένα, που κάνουν τις στιγμές μας μοναδικές. Λίγη μαγεία που μας ταξιδεύει στην “Πόλη του Φωτός” εκεί, στο μαγικό Παρίσι για να κλέψουμε μια δόση από την λάμψη του. Λάμψη που μόνο η Yves Rocher, η πρώτη εταιρεία φυσικών καλλυντικών μπορεί να μας προσφέρει. Από το 1959 έως και σήμερα ο απόλυτος σεβασμός στον άνθρωπο και τη φύση σε συνδυασμό με τη δύναμη των βοτάνων ανταποκρίνονται στα θέλω κάθε γυναίκας που αγαπάει την επιδερμίδα της.

Αυτά τα θέλω θα ανακαλύψουμε σήμερα μαζί μέσα από την υπέροχη συλλογή Elixir Jeunesse της Yves Rocher. Μία νέα σειρά με έντονη διπλή δράση που επανορθώνει και προστατεύει την επιδερμίδα από τη ρύπανση. Τα ενεργά φυτικά εκχυλίσματα της φόρμουλας ενισχύουν την άμυνα των κυττάρων του δέρματος και αυξάνουν την παραγωγή πρωτεϊνών που συνδέονται με την νεότητα της επιδερμίδας. Το δέρμα αποκτά λάμψη, αποβάλλει τις τοξίνες, αναπνέει, είναι αναζωογονημένο και προστατευμένο, ενώ συγχρόνως μειώνεται ο όγκος και το βάθος των ρυτίδων. Η Elixir Jeunesse αποτελείται από έξι μοναδικά προϊόντα για ολοκληρωμένη φροντίδα που κάθε γυναίκα πίστεψέ με θα λατρέψει.

Elixir Jeunesse Micellaire, ζελ ντεμακιγιάζ:

Με υπέροχο άρωμα και δροσερή υφή απομακρύνει ρύπους και μακιγιάζ με μία κίνηση ενώ άμεσα αποτοξινώνει την επιδερμίδα αφήνοντας υπέροχη αίσθηση φρεσκάδας.

Elixir Jeneusse ορός διπλής δράσης:

Ο αποτελεσματικός αυτός ορός καταπολεμά τη γήρανση και τις εξωτερικές επιθέσεις που δέχεται το δέρμα σου. Με τον Essence Double Action – R?paration + Anti-Pollution Elixir Jeunesse, η επιδερμίδα παύει να ασφυκτιά, ξεκουράζεται και γίνεται λαμπερή. Το υπερυμπυκνωμένο απόσταγμα Αφλόιας, που αφομοιώνεται με φυσικό τρόπο, καταπολεμά τους παράγοντες επιτάχυνσης του γήρατος χάρη στη διπλή του δράση. Ενισχύει τους μηχανισμούς επανόρθωσης κατά της ρύπανσης του δέρματος, ενώ παράλληλα προστατεύει και ενυδατώνει την επιδερμίδα.

Elixir Jeunesse κρέμα ματιών roll-on:

Εμπλουτισμένη με το δραστικό φυτικό εκχύλισμα της αφλόιας καταπολεμά τους παράγοντες που επιταχύνουν την διαδικασία της γήρανσης και ενισχύει τους μηχανισμούς επανόρθωσης και άμυνας του δέρματος. Καταπολεμά τις ρυτίδες στην περιοχή των ματιών και άμεσα μειώνει τις ”σακούλες” και τους μαύρους κύκλους χαρίζοντάς σας νεανικό φωτεινό βλέμμα. Το συν του προϊόντος είναι το στόμιο με 3 ρολέτες για να κάνεις μασάζ στην περιοχή των ματιών, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, ώστε να βοηθήσεις στην αποσυμφόρησή της.

Elixir Jeunesse κρέμα επανόρθωσης ημέρας:

Η κρέμα ημέρας της σειράς είναι εμπλουτισμένη με το δραστικό φυτικό εκχύλισμα της αφλόια που καταπολεμά τους παράγοντες που επιταχύνουν τη διαδικασία της γήρανσης και επανορθώνει και ενισχύει τους μηχανισμούς άμυνας του δέρματος. Οι ρυτίδες λειάινονται,η επιδερμίδα θωρακίζεται ενάντια στις εξωτερικές επιθέσεις και αποκτά υπέροχη λάμψη. Έχει φανταστικό άρωμα και μεταξένια υφή.

Elixir Jeunesse κρέμα νυκτός επανόρθωσης:

Το συν του προϊόντος στη κρέμα νύχτας εκτός των άλλων είναι η θεσπέσια υφή του που ”λιώνει” στο δέρμα χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας. Το δραστικό φυτικό εκχύλισμα της αφλόια καταπολεμά τους παράγοντες που επιταχύνουν τη διαδικασία της γήρανσης, επανορθώνει και ενισχύει τους μηχανισμούς άμυνας του δέρματος. Οι ρυτίδες λειαίνονται,η επιδερμίδα θωρακίζεται ενάντια στις εξωτερικές επιθέσεις και αποκτά υπέροχη λάμψη.

Elixir Jeunesse μάσκα εξπρές:

Το καλύτερο στο άφησα για το τέλος. Μια μαγική, εξπρές μάσκα εμπλουτισμένη με εκχύλισμα αφλόιας, που προκύπτει από μία 100% φυσική διαδικασία εκχύλισης, που αφομοιώνεται φυσικά από το δέρμα, άμεσα ενισχύει την αναπνοή των κυττάρων, αποτοξινώνει, καταπολεμά τα σημάδια της κούρασης, σβήνει τις λεπτές γραμμές και χαρίζει υπέροχη λάμψη στην επιδερμίδα. Η δροσερή ζελ υφή του τη κάνει ακόμη πιο λατρεμένη. Εφάρμοσε 2 φορές την εβδομάδα σε καθαρό πρόσωπο για 5-10′. Αφαίρεσε με βαμβάκι και δες το δέρμα σου να μεταμορφώνεται.

Εξαιρετικά τα νέα Yves Rocher, δεν νομίζεις;

Πόπη.

Yves Rocher είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής φυτικών καλλυντικών στον κόσμο, με εμπειρία για πάνω από 55 χρόνια στην φυτική κοσμετολογία. Γνώρισε την Yves Rocher στο Facebook ή στο Site. Βρες ποια προϊόντα είναι κατάλληλα για εσένα και θα ήθελες να δοκιμάσεις και με ένα τηλεφώνημα παράγγειλε τα. Με αυτό τον τρόπο γίνεσαι αμέσως μέλος με δωρεάν εγγραφή στο δίκτυο ΤΕΟΡΟΣ, διανομέα της Yves Rocher στην άμεση πώληση, ενεργοποιείς ένα πλήθος προνομίων που απολαμβάνουν μόνο τα μέλη και κάθε μήνα λαμβάνεις δωρεάν καταλόγους προϊόντων και κερδίζεις πολλές προσφορές και πλούσια δώρα.

0 comments
6 likes
Prev post: Χέρια για φίλημα…#BotanifiqueNext post: Kmax…η χαρά των μαλλιών!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM