Μια αγάπη από τα παλιά…#Oriflame

_DSC5454

“Πιστεύουμε σε εσάς. Η δουλειά μας ξεκινάει με τα όνειρά σας. Τα όνειρά σας είναι η έμπνευσή μας. Δείχνετε όμορφοι, αισθάνεστε όμορφα και όταν αισθάνεστε όμορφα τότε είστε έτοιμοι να κυνηγήσετε τα όνειρά σας”

Oriflame

Τα τελευταία έξι χρόνια που ασχολούμαι με το blogging έχω γράψει με διάφορα συναισθήματα. Γράφω με αγάπη, ενθουσιασμό και με πολύ χαρά κάποιες φορές, γενικότερα όποιο και αν είναι το αίσθημα που μου γεννάει το εκάστοτε brand ή προϊόν πάντα είναι πολύ όμορφο. Σήμερα όμως νιώθω κάτι που ίσως δεν έχω νιώσει ξανά, είμαι συγκινημένη γιατί πρώτη φορά θα μιλήσουμε για μια παλιά μου γνώριμη εταιρία.

Η Oriflame είναι σήμερα μαζί μου και πράγματι δεν ξέρω γιατί τόσα χρόνια δεν ήταν. Ένα brand με διαφορετική λογική με εξαιρετική σχέση ποιότητας και τιμής που σαν όραμα έχει να κάνει τους ανθρώπους ευτυχισμένους με την απευθείας πώληση καλλυντικών. Η ομαδικότητα, το πνεύμα και το πάθος είναι οι τρείς τόσο μοναδικές και θεμελιώδεις αξίες της Oriflame που εγώ γνωρίζω πολύ καλά, αφού πριν αρκετά χρόνια είχα την χαρά να συνεργαστώ μαζί της.

Η Oriflame πιστεύει στα όνειρα, κάθε όνειρο είναι προσωπικό και μοναδικό. Πιστεύει στην ομορφιά, η ομορφιά μας είναι τόσο μοναδική και ξεχωριστή όσο και τα όνειρά μας. Μέσα από τα εξαιρετικά προϊόντα ομορφιάς που δημιουργεί στη Σουηδία, έχει προσφέρει σε εκατομμύρια ανθρώπους την ευκαιρία να αλλάξουν τη ζωή τους προς το καλύτερο. Με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας, πάνω από 100 επιστήμονες και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις Έρευνας & Ανάπτυξης, στην Oriflame αναζητούν συνεχώς καλύτερες λύσεις και τεχνολογίες για να δημιουργήσουν προοδευτικά και καινοτόμα προϊόντα που είναι πάντα στη μόδα και απαντούν στις ανάγκες των καταναλωτών.

Ανάμεσα σε αυτά τα υπέροχα προϊόντα θα βρεις και τα νέα Colour Obsession The ONE. Εδώ απλά ανεβάζεις τον πήχη σε ένα χρωματικό παιχνίδι με τα τέλεια αυτά κραγιόν από την Oriflame. Απίστευτα τολμηρά, διαθέτουν 10 PopShock αποχρώσεις με τεχνολογία ChromaLoad για απαράμιλλη ένταση στο χρώμα. Η επανάσταση στα χείλη για ασύγκριτη αίσθηση αυτοπεποίθησης που εντυπωσιάζουν με την απόδοση τους. Χαρίζουν 8ωρη ενυδάτωση και η ανάλαφρη βάση τους απορροφάται άμεσα προσφέροντας στα χείλη ένα gel κρεμώδες τελείωμα πλούσιου χρώματος. Είμαι σίγουρη ότι στη μεγάλη παλέτα που διαθέτουν, σίγουρα θα βρεις το δικό σου αγαπημένο!

Καλώς όρισες αγαπημένη Oriflame!

Πόπη.

0 comments
0 likes
Prev post: The brand of our heart…#PanteneNext post: Αυτό το balm δεν θα το αποχωριστείς ποτέ…#Dr.PAWPAW balm!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM