Αυτό το balm δεν θα το αποχωριστείς ποτέ…#Dr.PAWPAW balm!

_DSC5489

Μεγάλη χαρά και σήμερα για τα νέα που σου φέρνω. Και πώς να μην είμαι χαρούμενη αφού το Νο 1, το αγαπημένο των beauty bloggers, media, make up artists και celebrities σε όλο τον κόσμο, το Dr.PAWPAW balm μόλις ήρθε και μαζί του φέρνει πανικό. Το αγαπημένο One Beauty που πάντα πρωτοπορεί και διαθέτει προϊόντα ξεχωριστά έφερε επιτέλους στην Ελλάδα το πιο φυσικό balm που έχεις δοκιμάσει ποτέ. Ανακάλυψε το μαζί μου και θα ενθουσιαστείς.

Προερχόμενο από το Ην.Βασίλειο, το Dr.PAWPAW balm περιέχει μια ποικιλία από φυσικά συστατικά, μεταξύ αυτών και την εξωτική παπάγια (paw paw), η ανάμιξη των οποίων συνθέτει ένα μοναδικό πολυχρηστικό, απαλό και με μεγάλη διάρκεια προϊόν, σε 3 διαφορετικούς τύπους, που θρέφει, ενυδατώνει και προστατεύει τα χείλη, το δέρμα, τα νύχια και τα μαλλιά. Το Dr.PAWPAW balm δημιουργήθηκε το 2013, όταν το ζευγάρι Johnny και Pauline Paterson οραματίστηκε μια σειρά από εύχρηστα, καθημερινά, φυσικά προϊόντα για όλους. Σήμερα, 5 χρόνια μετά, το Dr.PAWPAW balm είναι ένα προϊόν με μεγάλη ζήτηση καθώς τα συστατικά του και η πολυχρηστικότητά του το τοποθετούν στα “must buy brands” παγκοσμίως, ενώ το χρησιμοποιούν καθημερινά εκατομμύρια άνθρωποι ανεξαρτήτου ηλικίας.

Το Dr.PAWPAW balm περιέχει τέσσερα “ηρωικά” συστατικά που κάθε γυναίκα θέλει στα καλλυντικά της. Το τροπικό φρούτο Παπάγια το οποίο είναι μια είναι πλούσια πηγή βιταμινών, ανόργανων συστατικών και αντιοξειδωτικών που επαναφέρει, ενυδατώνει, λειαίνει και καταπραΰνει το ξεφλουδισμένο, με άγρια υφή δέρμα. Θαυματουργή Αλόη στην πιο ακατέργαστη μορφή της που παρέχει ένα προστατευτικό στρώμα στην επιδερμίδα, τα χείλη και τα μαλλιά, που βοηθάει στη συγκράτηση της υγρασίας. Λάδι ελιάς που επαναφέρει την καθαριότητα και η ανάμιξη του με άλλα συστατικά το καθιστά ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος. Περιέχει βιταμίνες, συμπεριλαμβανομένων των Α, D, K και Ε, οι οποίες βοηθούν στην καταπολέμηση των βακτηριδίων και την τόνωση και ενυδάτωση της επιδερμίδας. Τέλος το Βούτυρο Καριτέ που προέρχεται από τα φυσικά λιπαρά του καρπού του Αφρικανικού δέντρου Shea και είναι πλούσιο σε βιταμίνες A, D, E και F. Το Dr.PAWPAW balm είναι ένα απολύτως σύγχρονο προϊόν, που σέβεται το οικοσύστημα, διατίθεται σε συσκευασία από ανακυκλώσιμο πλαστικό, δεν δοκιμάζεται σε ζώα, δεν περιέχει parabens και χημικά αρωματικά συστατικά και είναι κατάλληλο ακόμα και για αυστηρά χορτοφάγους (vegan).

Το Dr.PAWPAW Original είναι το πρώτο balm της σειράς. Είναι άχρωμο, χωρίς αρωματικές ουσίες, έχει απαλή υφή και μεγάλη διάρκεια. Οι χρήσεις του είναι απεριόριστες. Μερικές από αυτές είναι, στα χείλη για προστασία, θρέψη και ενυδάτωση, σε κάθε ξηρό σημείο του δέρματος για θρέψη και ανάπλαση, για να μαλακώσει τις παρανυχίδες, για θρέψη στις άκρες των μαλλιών, για να καταπραϋνει κοκκινίλες και τσιμπήματα, κατά την αλλαγή της πάνας στα μωρά, σαν make up primer σε χείλη, βλεφαρίδες και φρύδια και πολλές άλλες ακόμα.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του Original Balm, ο Dr.PAWPAW διατηρώντας τα οφέλη των φυσικών συστατικών που το έκαναν αγαπητό, πρόσθεσε στη γκάμα του δύο ελαφριές αποχρώσεις, το Peach Pink balm το οποίο έχει απαλή απόχρωση και χαρίζει ένα φυσικό αποτέλεσμα που ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες και το Ultimate Red balm που έχει ένα υπέροχο κόκκινο χρώμα που κάνει τα χείλη να φαίνονται πως μόλις έχουν φιληθεί. Τα Dr.PAWPAW balms με απόχρωση έχουν απαλή υφή μεγάλη διάρκεια και δεν περιέχουν αρωματικές ουσίες. Μπορείς να τα χρησιμοποιείς καθημερινά για, θρέψη, ενυδάτωση και προστασία, διακριτικό χρώμα με υπέροχο τελείωμα στα χείλη, λάμψη και χρώμα σε μάγουλα και βλέφαρα, ιδανικά ως τελευταία πινελιά στο μακιγιάζ.

Εξαιρετικό επίσης το Shea Butter Balm. Ο Dr.PAWPAW εξελίσσοντας την αρχική του φόρμουλα για τις πιο απαιτητικές επιδερμίδες, πρόσθεσε στη λίστα των φυσικών του συστατικών το βούτυρο καριτέ και δημιούργησε το Dr.PAWPAW Shea Butter Balm, ένα 100% φυσικό προϊόν. Το Shea Butter Balm είναι άχρωμο, χωρίς αρωματικές ουσίες και η υφή του λόγω του βουτύρου είναι πιο “παχιά”, κάτι που το καθιστά ιδανικό για επιδερμίδες με πολύ έντονη ξηρότητα, καθώς βοηθάει στη διατήρηση της ελαστικότητας τους. Χρησιμοποίησε το όπως το Original Balm αλλά και για, θρέψη σε ξεφλουδισμένο δέρμα, πρόληψη εμφάνισης ραγάδων, ανακούφιση από φαγούρα, για εξανθήματα και κοκκινίλες!

 Μάθε τα πάντα για τα υπέροχα Dr.PAWPAW balms στο www.onebeauty.gr και βρες το ιδανικό για σένα σε τιμή φανταστική!

Πόπη.

 

 

 

0 comments
0 likes
Prev post: Μια αγάπη από τα παλιά…#OriflameNext post: Relaxing Massage Oil…#Benostan

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM