Relaxing Massage Oil…#Benostan

_DSC5162

Συνεχίζοντας να ανακαλύπτω την Benostan, την εταιρία που ιδρύθηκε το 1985 από μια ομάδα γυναικολόγων, βρήκα έναν μικρό θησαυρό και θέλω να στον δείξω. Την Benostan τη γνωρίσαμε μαζί πριν λίγες μέρες όταν μιλήσαμε για τη φανταστική Prenatale, θυμήσου εδώ. Τα θεραπευτικά και γυναικολογικά της προϊόντα είναι αναγνωρισμένα για την ποιότητά τους και συνδυάζουν τις ευεργετικές ιδιότητες της ελιάς και των βοτάνων που μας δώρισε η ελληνική φύση. Πρόκειται για μια σειρά από εξειδικευμένα προϊόντα που αντιμετωπίζουν, αποτελεσματικά και με φυσικό τρόπο, θέματα γυναικολογικά και δερματολογικά, του σώματος και της προσωπικής υγιεινής.

Σήμερα μαζί μας είναι το θαυματουργό κατά τη δική μου γνώμη Relaxing Massage Oil και λέω θαυματουργό γιατί εδώ δε μιλάμε απλώς για ένα λάδι που η χρήση του περιορίζεται μόνο σε μασάζ. Ένα εξαιρετικό προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι αφού είναι κατάλληλο για όλη την οικογένεια. Ένα υπέροχο λάδι σώματος με αιθέρια έλαια που συμβάλλουν στην χαλάρωση των μυών και καταπραΰνουν τους πόνους, ειδικά της μέσης και του αυχένα. Ιδανικά ανακουφίζει τη μέση κατά την εγκυμοσύνη, χαλαρώνει τους μύες μετά την άθληση, βοηθάει στους πόνους της πλάτης και σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος καταπονείται από κούραση ή άθληση. Χαρίζει ευεξία και ζωντάνια αφού στα συστατικά του θα βρεις εκχυλίσματα από ελιά, λεβάντα, κυπαρίσσι και περγαμόντο. Έχει απαλό και διακριτικό άρωμα και η χρήση του είναι πανεύκολη, μερικές σταγόνες και κάνοντας ελαφρύ μασάζ το σώμα σου θα σε ευγνωμονεί.

Φρόντισε από σήμερα τον εαυτό σου με το υψηλής ποιότητας Relaxing Massage Oil από την αγαπημένη Benostan και χάρισε στο σώμα σου την προστασία και την φροντίδα που του αξίζει!

Όλα τα προϊόντα της Benostan θα τα βρεις σε επιλεγμένα φαρμακεία. Δες μερικά από τα φαρμακεία εδώ ή ζήτησέ το από το φαρμακοποιό σου! Αν όμως θες περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικά στοιχεία για όλη την σειρά μπορείς να βρεις εδώ.

Πόπη.

 

 

0 comments
0 likes
Prev post: Αυτό το balm δεν θα το αποχωριστείς ποτέ…#Dr.PAWPAW balm!Next post: Νέα σειρά ντεμακιγιάζ από την αγαπημένη μου…#Caudalie

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM