‘‘Chic Shock the collection’’…#CND

29717750_1787944094844136_6596594949431492608_n

Η CND παρουσιάζει την πιο γλυκιά παλέτα, τα ωραιότερα pastel χρώματα της Άνοιξης και εντυπωσιάζει. Η νέα συλλογή ‘Chic Shock the collection’’ είναι βγαλμένη σαν από παραμύθι, κομψή, απαλή και απόλυτα ρομαντική. Με έμπνευση από την κουλτούρα της μόδας K-pop της Νότιας Κορέας, η οποία είναι μία μίξη Girly και Urban Makeup Look και χαρακτηρίζεται από τα έντονα μάγουλα και ζουμερά χείλη μιας κούκλας σε κουφετί ροζ και λιλά αποχρώσεις. O κόσμος της μόδας και της ομορφιάς έχει ‘‘περάσει’’ σε ένα νέο κύμα νεανικής ενέργειας το οποίο τείνει στο μοντέρνο Urban street chic, …και η CND ανταποκρίνεται άμεσα και ζωντανεύει αυτήν την τάση με τις 4 τολμηρά γλυκές αποχρώσεις, Candied, Tay, Jellied και Gummi.

Όποιο στυλ και αν έχεις, Girly – Hip hop – Urban, ή αν δοκιμάζεις συχνά διαφορετικά στυλ, αυτήν την Άνοιξη έχεις την ευκαιρία να το απολαύσεις με τη συλλογή Chic Shock the collection. Η νέα αυτή σειρά, σου επιτρέπει να αναμείξεις και να ταιριάξεις με τον αυθορμητισμό και την φαντασία σου, τις μακράς διάρκειας αποχρώσεις που αντανακλούν τέλεια, για ζωντανή ανοιξιάτικη εμφάνιση. Υπέροχο το Jellied, αυτό το κίτρινο παστέλ σίγουρα θα το προσέξουν πολλοί. Τέλειο το Taffy, ένα τυρκουάζ παστέλ κρεμώδες για πολύ ανοιξιάτικες εμφανίσεις. Εντυπωσιακό το Gummi, το λιλά της λεβάντας, αγαπημένο χρώμα. Το Candied θα το λατρέψεις όπως και εγώ, αυτό το ροζ παστέλ είναι το ροζ που αγαπάμε όλες μας. Όποια και αν είναι η επιλογή σου, οι αποχρώσεις της νέας συλλογής Chic Shock σίγουρα θα κάνουν τις μέρες σου να χαμογελάνε!

Η συλλογή διατίθεται στην καταναλωτική σειρά βερνικιών Vinylux Long Wear Polish αλλά και στην επαγγελματική Shellac Gel Polish.

Πόπη.

0 comments
0 likes
Prev post: Οι βλεφαρίδες σε άλλο επίπεδο…#Sweed Lashes!Next post: Supra Radiance by Lierac…#part 1

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM