Ενυδάτωση όπως πρέπει…#Apivita

_DSC5953..

Λατρεύω τα μικρά διαλείμματα, τις λίγες ανάσες δροσιάς που κάνουν την επιδερμίδα μου να χαίρεται πολύ. Αγαπώ τις μικρές στιγμές, εκείνες που αφιερώνω σε μένα λίγο χρόνο παραπάνω, με προσέχω και με φροντίζω όπως μου αξίζει. Συνήθως μια φορά το μήνα κάνω κάτι διαφορετικό για το δέρμα μου ώστε να του δώσω λίγη έξτρα περιποίηση. Τον Απρίλιο επένδυσα σε ολοκληρωμένη ενυδάτωση για πρόσωπο και μαλλιά ώστε να ανεβάσω τα επίπεδα υγρασίας και να προσφέρω ένα δυνατό boost ομορφιάς σε μένα. Σύμμαχος σε αυτό το δροσερό μου ταξίδι η αγαπημένη μου Apivita.

Για το πρόσωπο μου επιλέγω το γαλάκτωμα προσώπου & ματιών 3 σε 1 που απομακρύνει απαλά ρύπους και μακιγιάζ από πρόσωπο και μάτια ενώ παράλληλα προσφέρει ενυδάτωση, αφήνοντας την επιδερμίδα μου απαλή και αναζωογονημένη. Με συστατικά όπως το βιολογικό έλαιο ελιάς, το έλαιο αμυγδάλου, το βιολογικό μέλι, το χαμομήλι, η λεβάντα και η πρόπολη εκτός από έντονη ενυδάτωση παρέχουν στο δέρμα θρέψη, προστασία και ήπια αντισηπτική δράση. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η αγαπημένη μου Aqua Vitaότι καλύτερο στην κατηγορία ενυδάτωση. Μια 24ωρη κρέμα με φυτοενδορφίνες λυγαριάς σε διπλό σύστημα εγκλεισμού και πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης. Άμεση ανάκτηση της υγρασίας που η επιδερμίδα χάνει καθημερινά και αύξηση της ικανότητας διατήρησής της. Αναζωογονεί και προσφέρει ξεκούραστη, νεανική όψη, ελαστικότητα και απαλότητα. Προστατεύει από την πρόωρη γήρανση και το οξειδωτικό στρες που προκαλεί η περιβαλλοντική μόλυνση. Ολιστική δράση αναζωογόνησης και ευεξίας χάρη στο 100% βιολογικό αιθέριο έλαιο Γεράνι. Αν και είναι 24ωρη εγώ τη φοράω δύο φορές τη μέρα και χαίρομαι διπλά.

Για τα μαλλιά μου επέλεξα τη σειρά Holistic Hair Care και φυσικά τη λάτρεψα. Όπως η επιδερμίδα μου έτσι και τα μαλλιά μου έχουν ανάγκη για ενυδάτωση. Αυτή η σειρά της Apivita είναι εμπλουτισμένη με υδρολυμένο υαλουρονικό οξύ, το οποίο εισχωρεί στο εσωτερικό της τρίχας, σε αντίθεση με το κοινό υαλουρονικό οξύ που δρα μόνο στην επιφάνεια της. Υπέροχο το σαμπουάν της συλλογής γιατί εκτός από το θεϊκό του άρωμα, καθαρίζει απαλά με απόλυτο σεβασμό, προσφέρει εντατική και σε βάθος ενυδάτωση αποκαθιστώντας τα επίπεδα υγρασίας, προλαμβάνει την ψαλίδα και προστατεύει από τις εξωτερικές επιδράσεις (ρύπανση και styling). Χαρίζει ανάλαφρα και απαλά μαλλιά, ενώ παράλληλα βελτιώνει και χαλαρώνει τη διάθεση με αιθέρια έλαια από γεράνι και τριαντάφυλλο. Αμέσως μετά έρχεται η μαλακτική κρέμα που διευκολύνει το χτένισμα και μειώνει την εμφάνιση φριζαρίσματος. Αφήνει τα μαλλιά εξαιρετικά απαλά, ανάλαφρα, ελαστικά και πειθαρχημένα με ελληνικό θυμαρίσιο μέλι. Μυρίζει φανταστικά και φυσικά ενυδατώνει σε βάθος και με διάρκεια. Είναι ιδανική για χρήση μετά από κάθε λούσιμο. Η μάσκα Express Beauty είναι αυτή που λατρεύουν τα μαλλιά μου και την τιμούν όπως τις αξίζει. Μία με δύο φορές την εβδομάδα είναι αρκετές ώστε να κάνουν θαύματα. Η τέλεια αυτή μάσκα αποκαθιστά τη λάμψη, τη ζωντάνια και την ελαστικότητα των μαλλιών, χωρίς να τα βαραίνει. Αναδομεί και επανορθώνει την τρίχα, προλαμβάνει το σπάσιμο και την ψαλίδα, χάρη στις βιταμίνες που περιέχει. Παράλληλα, τα βιολογικά έλαια jojoba και ελιάς εμπλουτίζουν τα μαλλιά με πολύτιμα λιπίδια, αφήνοντάς τα εξαιρετικά απαλά. Προσφέρει εντατική ενυδάτωση σε βάθος χάρη στο υαλουρονικό οξύ, την αλόη, το θυμαρίσιο μέλι και τις πρωτεΐνες βρώμης που αποκαθιστούν τα επίπεδα υγρασίας στο εσωτερικό της τρίχας. Ένα μαγικό προϊόν σε μονοδόσεις που είμαι σίγουρη ότι θα λατρέψεις μαζί μου!

Η ενυδάτωση μου στα καλύτερα της και ακριβώς όπως πρέπει!

Πόπη.

0 comments
2 likes
Prev post: Supra Radiance, λαμπερή στα 40 μου…#part 2Next post: 10 icy berries body scrub…#Natura Siberica

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM