Ηλιοπροστασία με υψηλό δείκτη…καινοτομίας

_DSC6121

Η αγαπημένη μας Frezyderm καινοτομεί ξανά, αυτή τη φορά στην αντηλιακή προστασία. Η νέα σειρά Active Sun Screen με τεχνολογία Detox Plant Charcoal (ενεργός άνθρακας) είναι εδώ και αλλάζει τα μέχρι τώρα δεδομένα. Η ηλιοφάνεια στη χώρα μας διαρκεί σχεδόν 365 μέρες τον χρόνο, για να χαρούμε την ζεστασιά και το χάδι του ήλιου χωρίς να ανησυχούμε και να απολαμβάνουμε τις πιο ξέγνοιαστες στιγμές κάτω απ’ τις αχτίδες του πρέπει να είμαστε πιστοί στην αντηλιακή μας φροντίδα.

Για να μη ζούμε λοιπόν στη σκιά η Frezyderm σχεδίασε μία σειρά ηλιοπροστασίας που ξεπερνά τα όρια της φροντίδας, όπως τη γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, αφού πέρα από ολοκληρωμένη ηλιοπροστασία προσφέρει στην επιδερμίδα σας ενυδατική και αντιγηραντική δράση. Η συλλογή Active Sun Screen όμως προχωρά ένα βήμα παραπέρα από τα συμβατικά αντηλιακά και εξασφαλίζει αποτελεσματική προστασία ευρέος φάσματος με φωτοσταθερά φίλτρα νέας τεχνολογίας, ενώ παράλληλα ενίσχυση της άμυνας του δέρματος στις ακτινοβολίες UVB/UVA/VIS/IR και τις ελεύθερες ρίζες που αυτές επάγουν.

Η ολοκληρωμένη σειρά Active Sun Screen μετατρέπει το απλό αντηλιακό σε μία πανίσχυρη ασπίδα αντηλιακής κάλυψης και ολικής δερματικής φροντίδας. Με νέα πρωτοποριακή 360 σύνθεση, που ενώνει 3 ενεργές φόρμουλες σε 1 μόνο προϊόν, και που… μας έχει κάθε στιγμή, υπό την προστασία του. Προσφέρει άμεση ενυδάτωση αφού αξιοποιεί της δύναμης ενός μοναδικού συμπλέγματος υαλουρονικού οξέος που δεν διασπάται στον οργανισμό και εξασφαλίζει ενυδάτωση μακράς δράσης, καλύπτοντας τις αυξημένες ανάγκες της επιδερμίδας και όφελος από τις ευεργετικές δυνατότητες των πολυσακχαριτών θαλάσσιας προέλευσης. Περιέχει ένα μοναδικό σύμπλεγμα ενεργών συστατικών  για ισχυρή δράση όχι μόνο ενάντια στη χρονογήρανση αλλά και στη φωτογήρανση.

Σχεδιασμένα για να προσφέρουν ισχυρή αποτοξινωτική δράση, χάρη στην ειδικά μελετημένη τους σύνθεση που είναι εμπλουτισμένη με Detox Plant Charcoal. Ο ενεργός άνθρακας, «μαγνητίζει» και απορροφά όλους τους περιβαλλοντικούς ρύπους που έχουν εισχωρήσει ακόμη και στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος. Η νέα σειρά Active Sun Screen έχει μια ειδική μαύρη χρώση που υποδηλώνει αν έχει απλωθεί σωστά το αντηλιακό για να μη μείνει ούτε ένα σημείο της επιδερμίδας μας χωρίς κάλυψη και φροντίδα. Με την κατάλληλη επάλειψη, το αντηλιακό θα απλωθεί ομοιόμορφα και θα γίνει ένα με την επιδερμίδα. Σε καμία περίπτωση πάντως, το γκρι χρώμα δεν θα βάψει το δέρμα ή τα ρούχα μας. Το μαύρο αυτό χρώμα οφείλεται στον ενεργό άνθρακα, ένα φυσικό συστατικό με ασύλληπτες καθαριστικές ιδιότητες, που λειτουργεί σαν μαγνήτης παγιδεύοντας και απορροφώντας 200 φορές καλύτερα από οποιοδήποτε συστατικό καθαρισμού τους περιβαλλοντικούς ρύπους, τα μικροσωματίδια, τις τοξίνες, τα κατάλοιπα του μακιγιάζ και το σμήγμα που συσσωρεύονται όλη την ημέρα στην επιδερμίδα!

Μην μένεις στη σκιά, βγες στο φως και απόλαυσε άφοβα τις στιγμές σου κάτω από τον ήλιο με την ολοκληρωμένη και εξειδικευμένη σειρά ηλιοπροστασίας Active Sun Screen της Frezyderm, για όλη την οικογένεια. Ανακάλυψε όλα τα προϊόντα της συλλογής εδώ και βρες το δικό σου αγαπημένο!

Πόπη.

0 comments
0 likes
Prev post: 2 συν 1 αγαπημένα…#Laura MercierNext post: Νέα σειρά μέικ-απ από την…#Artistry

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM