Νέα σειρά μέικ-απ από την…#Artistry

_DSC5811...Τις τελευταίες μέρες μιλάμε για μακιγιάζ και σου δείχνω τα δικά μου αγαπημένα. Νέα λανσαρίσματα, αλλά και παλιά αγαπημένα κάνουν παρέα στις μέρες μου. Προϊόντα που μου ταιριάζουν απόλυτα και τα αγαπώ λίγο παραπάνω. Ανακαλύψεις που νομίζω πρέπει να δεις μαζί μου και να συμπεριλάβεις στη δική σου συλλογή. Σήμερα θα γνωρίσεις το Foundation που φοράω αυτό τον καιρό και αξίζει να επενδύσεις χωρίς τύψεις.

Είναι φορές που χρειάζομαι ένα ελαφρύ μέικ-απ που θα με βοηθήσει να μειώσω τις ατέλειες της επιδερμίδας μου, να διατηρήσω τη φυσική μου όψη, παράλληλα όμως να έχω και μια αίσθηση φρεσκάδας. Με βάση αυτές μου τις ανάγκες επέλεξα ένα Foundation από τη νέα σειρά της Artistry, Sheer Weightless Foundation. Η νέα αυτή προσθήκη στη συλλογή Artistry Hydra είναι ιδανική για όλες εμάς που αναζητάμε ένα ανάλαφρο μακιγιάζ ώστε προσφέρει ένα φυσικό αποτέλεσμα με το πιο δροσερό φινίρισμα.

Μέσα από μια παλέτα 6 αποχρώσεων (Buff, Ochre, Tawny, Golden, Caramel, Walnut) που ταιριάζουν σε πολλούς διαφορετικούς τόνους επιδερμίδας , η νέα σειρά μέικ-απ Sheer Weightless Foundation παρέχει διακριτική κάλυψη της επιδερμίδας αλλά και μοναδική αίσθηση δροσιάς. Χάρη στη σύνθεσή της από νερό των Νορβηγικών φιόρδ και ακάι Χαβάης, η συλλογή προσφέρει άψογη εμφάνιση και υγιή λάμψη, παρέχοντας ευρέος φάσματος αντηλιακή προστασία SPF 15 PA++.

Παρότι έχει δημιουργηθεί για καθημερινή χρήση, η σειρά Artistry Hydra Sheer Weightless Foundation είναι επίσης ιδανική και για επαγγελματική, αξιοποιώντας ορυκτά που διαχέουν το φως για να καλύψουν τις ατέλειες της επιδερμίδας, έτσι ώστε να είμαστε πάντα έτοιμοι για φωτογράφιση. Είναι κατάλληλη για ευαίσθητες επιδερμίδες, δεν φράζει τους πόρους και δεν περιέχει άρωμα. Έχει μεταξένια, λεπτόρρευστη υφή και είναι δερματολογικά ελεγμένη. Για φωτεινό αποτέλεσμα που ουσιαστικά κάνει τις ατέλειες να εξαφανιστούν και να κάνουν τις μέρες σου λίγο πιο λαμπερές, επέλεξε και εσύ μαζί μου το νέο Foundation της Artistry και θα με θυμηθείς.

Βρες κι εσύ εδώ την απόχρωση που σου ταιριάζει και ζήσε την απόλυτη εμπειρία φρεσκάδας και εξισορρόπησης των ατελειών που προσφέρει η νέα σειρά Artistry Hydra Sheer Weightless Foundation!

Πόπη.

1 comments
0 likes
Prev post: Ηλιοπροστασία με υψηλό δείκτη…καινοτομίαςNext post: Ολική μεταμόρφωση ματιών…#Darphin

Comments

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM