Μια ολοκληρωμένη ιεροτελεστεία περιποίησης…#Thé des Vignes

_DSC5891...

“Μια στιγμή μαγική, όταν οι τελευταίες ακτίνες του ήλιου βάφουν πορφυρό το χρυσαφένιο αμπέλι. Ένα αισθησιακό άρωμα που ευωδιάζει νερολί, τζίντζερ και λευκά musks.”

Mathilde Thomas

Τα νέα της Caudalie αγαπημένες μου είναι υπέροχα και μοσχομυρίζουν καλοκαίρι. Είναι όμορφα, έχουν ωραίο χρώμα και σκορπίζουν αισθησιασμό. Υπόσχονται μια ολοκληρωμένη ιεροτελεστεία περιποίησης και ευωδιάζουν νερολί, τζίντζερ και λευκά musks. Είναι στιγμές μαγείας και απόλαυσης βγαλμένες σαν από παραμύθι. Το Thé des Vignes είναι ξανά εδώ πιο τέλειο από ποτέ, σε μια συλλογή προϊόντων σώματος που θα λατρέψεις.

Ένα υπέροχο άρωμα, ένα ξηρό πολυχρηστικό λάδι, μια ενυδατική λοσιόν, ένα shower gel και μια κρέμα χεριών που θρέφουν την επιδερμίδα χάρη σε έναν ευεργετικό συνδυασμό από αντιοξειδωτικές πολυφαινόλες σταφυλιού, υπόσχονται να τυλίξουν την επιδερμίδα σου με ένα απολαυστικό αρωματικό πέπλο φέρνοντας στο νου τη μυρωδιά λευκών musks, νερολί και τζίντζερ σε συνδυασμό με μια αίσθηση ανθών πορτοκαλιάς και γιασεμιού.

Το άρωμα δημιουργήθηκε το 2011 από τον αρωματοποιό Jacques Cavallier, το Eau Fraîche Thé des Vignes αιχμαλωτίζει το ηλιοβασίλεμα που λούζει τους γλυκούς αμπελώνες σε μια αισθησιακή, απογευματινή ευωδία πούδρας. Αισθησιακό και τρυφερό, εθιστικό και θηλυκό,  μυστηριώδες και απαλό, σαν τη χορτασμένη από ήλιο φλούδα του ώριμου σταφυλιού. Οι αρωματικές του νότες φέρνουν στο νου τη μυρωδιά λευκών musks, νερολί και τζίντζερ, συνδυάζοντας μια αίσθηση ανθών πορτοκαλιάς και γιασεμιού.

Το Body & Hair Nourishing Oil είναι το απαραίτητο καλλυντικό σε κάθε νεσεσέρ. Αυτό το ξηρό πολυχρηστικό λάδι απορροφάται στη στιγμή και ενυδατώνει, θρέφει και αφήνει το δέρμα λείο και απαλό χάρη σε ένα κοκτέιλ εξαιρετικών ελαίων (σταφυλιού, ιβίσκου, σησαμιού και αργκάν) που συνδυάζεται με βούτυρο καριτέ, και αντιοξειδωτικές πολυφαινόλες. Ένας πραγματικός θησαυρός που περιποιείται την επιδερμίδα και αφήνει τα μαλλιά απαλά και λαμπερά, τυλιγμένα σε ένα θεϊκό άρωμα.

Το Shower Gel της συλλογής στηρίζεται σε μια φόρμουλα χωρίς σαπούνι, ενώ είναι εμπλουτισμένο με αλόη για να καθαρίζει σε βάθος χωρίς ωστόσο να ερεθίζει τις ευαίσθητες επιδερμίδες. Με συστατικά φυσικής προέλευσης που σέβεται το φυσιολογικό pH του δέρματος, τυλίγοντάς το συγχρόνως με ένα απολαυστικό αρωματικό πέπλο.

Το Nourishing Body Lotion είναι το γαλάκτωμα που δεν θα θες να αποχωριστείς. Πλούσιο σε έλαιο από κουκούτσια σταφυλιών, αντιοξειδωτικές πολυφαινόλες σταφυλιού και βότανο Γκίνγκο μπιλόμπα που ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία. Eνυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος και αφήνει το δέρμα λείο, απαλό και όμορφα αρωματισμένο.

Στη νεα σειρά Thé des Vignes θα ανακαλύψεις και την Hand And Nail Cream που θρέφει, προστατεύει και επανορθώνει την επιδερμίδα χάρη σε έναν ευεργετικό συνδυασμό από αντιοξειδωτικές πολυφαινόλες σταφυλιού και θρεπτικά βούτυρo καριτέ και αβοκάντο, χωρίς να την αφήνει λιπαρή. Περιποιείται και φροντίζει τα χέρια ιδανικά όπως τους αξίζουν.

Είμαι σίγουρη ότι θα αγαπήσεις πολύ την νέα Thé des Vignes από την Caudalie, όπως την αγάπησα και εγώ!

Πόπη.

0 comments
0 likes
Prev post: Ολική μεταμόρφωση ματιών…#DarphinNext post: Jowae ή αλλιώς τσο – ουά – ε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM