Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά…#MOSAΪQUE

1

Όταν η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά τότε πίστεψέ με τα καλά νέα πρέπει να διαδίδονται. Ύστερα από τόσα χρόνια ξέρεις ότι εμείς τα λέμε όλα μεταξύ μας και δεν εστιάζουμε μόνο σε καλλυντικά. Τώρα πια γνωρίζεις ότι μοιράζομαι μαζί σου ότι ωραίο ανακαλύπτω και μπορεί να ομορφύνει τη ζωή μας. Ξέρεις επίσης ότι ποτέ δεν είναι αργά να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα, αρκεί να το πιστέψεις. Για ένα όνειρο λοιπόν θα σου μιλήσω σήμερα και για δύο κορίτσια που με κοινό πάθος και όραμα δημιούργησαν τη Mosaïque, μια εταιρία διοργάνωσης εκδηλώσεων που υπόσχεται να κάνει τις μοναδικές στιγμές της ζωή σου ακόμη πιο μοναδικές.

Η Νικόλ Κουτσουμπέλη και η Σελίνα Γκόμες, είναι τα κορίτσια της Mosaïque και μπορούν να προτείνουν αυτό το διαφορετικό που κάθε ένας από εμάς θα ήθελε για την δική του ξεχωριστή στιγμή. Η φιλοσοφία τους είναι να γίνουν ένα με σένα και να ακούσουν τις ανάγκες σου ώστε μαζί να καταλήξετε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Θέλουν να κάνουν τη διαφορά για αυτό έχουν πάθος με τη σύλληψη ενός concept, την εύρεση του καταλληλότερου χώρου που θα φιλοξενήσει την δική σου εκδήλωση. Επίσης είναι αδιαπραγμάτευτο για τα δύο αυτά κορίτσια το κομμάτι της εξαίρετης παροχής υπηρεσιών. Χαρακτηριστικά τους άλλωστε είναι ο επαγγελματισμός, η δημιουργικότητα και η αισθητική, έννοιες απόλυτα συνδεδεμένες με τη φιλοσοφία τους. Έτσι, με αυτόν τον δημιουργικό τρόπο μπορούν να καταλήξουν σε μια εκδήλωση που αντανακλά στην προσωπικότητα και το lifestyle των ανθρώπων ή το DNA των εταιριών που θα τους εμπιστευτούν. Με προσεκτικά επιλεγμένους συνεργάτες μπορούν να εγγυηθούν άρτιο και άριστο αποτέλεσμα τόσο κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους με τον πελάτη, όσο και την ημέρα της εκδήλωσης.

Είχα τη ευκαιρία πριν λίγο καιρό να παραβρεθώ σε μια τέτοια εκδήλωση που διοργάνωσαν η Σελίνα και η Νικόλ και πραγματικά ήταν για μένα ότι πιο όμορφο έχω δει. Στο party για τη βάπτιση του μικρού Φελίπε όπου είχα τη χαρά να είμαι εκεί όλα ήταν υπέροχα. Χρώματα, αρώματα και η αίσθηση ότι βρίσκομαι σε εξωτικό προορισμό ήταν αρκετά ώστε να σου μιλήσω σήμερα για την Mosaïque. Η αισθητική και η κομψότητα πήγαζε από παντού, όλα έμοιαζαν με παραμύθι που δεν θες να τελειώσει ποτέ. Δεν θα σου πω περισσότερα, εδώ μπορείς να δεις μόνη σου το άλμπουμ της βάπτισης και να καταλάβεις ότι αυτά τα δύο κορίτσια πράγματι μπορούν να κάνουν τη διαφορά!

Αν θες και το δικό σου party να ξεχωρίζει και όλοι να το θυμούνται με πολλή αγάπη, τότε ζήτησε το από τη Νικόλ και τη Σελίνα και θα δεις το όνειρο σου, αυτό που έχεις φανταστεί να γίνεται πραγματικότητα παρέα με τη φανταστική Mosaïque!

Πόπη.

0 comments
2 likes
Prev post: Ένα κουτί γεμάτο ομορφιά…#Natura SibericaNext post: Βουτιά στην απόλαυση…#Garden Skincare+Makeup

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM