Βουτιά στην απόλαυση…#Garden Skincare+Makeup

_DSC5748

Αρώματα, υφές και χρώματα στήνουν το πιο όμορφο σκηνικό και σε καλούν σε ένα αναζωογονητικό ταξίδι φροντίδας. Βουτιά στην απόλαυση σε μια μοναδική εμπειρία περιποίησης θα σου προσφέρουν τα νέα αφρόλουτρα από την Garden Skincare+Makeup. Μια νέα συλλογή που αποτελείται από 6 υπέροχα αφρόλουτρα μόλις έκανε την εμφάνιση της και υπόσχεται να μετατρέψει το μπάνιο σου σε πραγματικό Spa. Εμπλουτισμένα με πανθενόλη, αφήνουν το δέρμα καθαρό, αναζωογονημένο, ενυδατωμένο και απαλά αρωματισμένο. Με πλούσιο αφρό και δυνατό άρωμα η επιδερμίδα σου δε μπορεί παρά να τα λατρέψει. Έξι διαφορετικές “γεύσεις” για κάθε ανάγκη και κάθε περίσταση θα αρωματίσουν το σημερινό μας ποστ. Τι λες, πάμε μαζί να τα ανακαλύψουμε;

Το Forest Fruits & Bilberry με το δυνατό άρωμα των Forest Fruits και τα οφέλη του εκχυλίσματος Bilberry, τρέφουν το δέρμα και φέρνουν τη φύση και την άνοιξη στο ντους. Εμπλουτισμένο με πανθενόλη, ενυδατώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα αφήνοντας την απαλά αρωματισμένη.

Το Lemon Lime & Orange αναζωογονοεί τη διάθεση, χαλαρώνει την ψυχή και ξυπνά τις αισθήσεις. Θα λατρέψεις το άρωμα εσπεριδοειδών του Lemon Lime και του εκχυλίσματος Orange. Με πανθενόλη, για δέρμα καθαρό, ενυδατωμένο, αναζωογονημένο και απαλά αρωματισμένο.

Το Coconut & Pineapple με το εξωτικό άρωμα Coconut και την φρεσκάδα του εκχυλίσματος Pineapple μεταμορφώνει τον απαλό αφρό σε ένα πραγματικά εξωτικό όνειρο. Η πανθενόλη, αφήνει το δέρμα καθαρό, αναζωογονημένο, ενυδατωμένο και απαλά αρωματισμένο.

Το Ginger & Green Tea με το πικάντικο άρωμα του Ginger και την φρεσκάδα του εκχυλίσματος Green Tea, προσφέρουν ενέργεια και ζωτικότητα μέσα από την ανατολική φιλοσοφία. Η πανθενόλη που περιέχει ενυδατώνει και περιποιείται ιδανικά την επιδερμίδα.

Το Ocean Wave & White Lilly με το δροσερό άρωμα του Ocean Wave και την φρεσκάδα του εκχυλίσματος White Lilly, θυμίζουν καλοκαιρινή βουτιά σε γαλάζια, κρυστάλλινα νερά. Η πανθενόλη, θα αφήσει το δέρμα σου καθαρό, ενυδατωμένο, αναζωογονημένο και όμορφα αρωματισμένο.

Το Vanilla & Indian Cress με το μοναδικό άρωμα της Vanilla και η φρεσκάδα του εκχυλίσματος Indian Cress απελευθερώνει γλυκές αναμνήσεις των παιδικών σου χρόνων. Εμπλουτισμένο με πανθενόλη που αφήνει το δέρμα καθαρό, αναζωογονημένο, ενυδατωμένο και απαλά αρωματισμένο.

Είναι τα έξι νέα αφρόλουτρα Garden Skincare+Makeup, χαλάρωσε και απόλαυσε τα!!

Πόπη.

0 comments
1 like
Prev post: Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά…#MOSAΪQUENext post: Όμορφη σε 7 Νύχτες…#Somatoline

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM