Μια αλλιώτικη φροντίδα!!

34475610_10211431020842101_1862275069103833088_n@@

Ξέρεις τι έχω πιο πολύ ανάγκη αυτή την εποχή; Ξέρεις τι θα ήθελα να κάνω αυτό το Σαββατοκύριακο; Να ξεκουραστώ θέλω, να βρω λίγο χρόνο για μένα, να μου κάνω ένα δώρο βρε αδερφέ πως το λένε. Κάθισα λοιπόν και σκέφτηκα, αφού δεν μπορώ να φύγω τώρα, δεν έχω την πολυτέλεια να κάνω έστω μια μικρή απόδραση, όχι τίποτα Μπαχάμες μη φανταστείς για κάπου εδώ κοντά μιλάμε. Αφού λοιπόν αυτό δεν γίνετε αποφάσισα να ξεκουραστώ στο σπίτι μου, με λίγο διαφορετικό τρόπο όμως. Να ζήσω μια αλλιώτικη φροντίδα που θα ξεκουράσει και θα ομορφύνει λίγο τις μέρες μου. Θα ζητήσω από τη φίλη μου την Ευαγγελία να κάνει κάτι για μένα που θα ανανεώσει και θα ξεκουράσει το σώμα και το πρόσωπο μου.

Η Ευαγγελία που λες, είναι το κορίτσι θαύμα, το κορίτσι που θα ήθελες να σε περιποιείται τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα. Ο άνθρωπος που ότι ώρα την χρειαστείς είναι εκεί για να σε φροντίσει. Οι υπηρεσίες της πολλές και εξειδικευμένες για κάθε ανάγκη, πρόσωπο και σώμα θα λατρέψουν τα μαγικά της χέρια και την απόλαυση που μπορούν να σου προσφέρουν. Έχω δοκιμάσει τις θεραπείες της και εντυπωσιάστηκα, για αυτό και το μοιράζομαι σήμερα μαζί σου.

Ξεκουράσου, αναζωογονήσου, απόλαυσε, με αυτό το τρίπτυχο η φίλη μου σε καλεί να ανακαλύψεις την δική σου εξειδικευμένη θεραπεία  massage προσώπου ή σώματος και να δεις η ποιότητα της ζωή σου να βελτιώνεται. Κλείσε τώρα το ραντεβού σου και η Ευαγγελία θα είναι σύντομα κοντά σου για να σου προσφέρει τα καλύτερα. Δες πιο κάτω μερικές επιλογές ώστε να επιλέξεις αυτό που χρειάζεσαι.

REJUVANCE massage προσώπου για απάλυνση των ρυτίδων, άμεση λάμψη, ηρεμία, βελτίωση του σχήματος του προσώπου, βελτίωση της όψης του δέρματος, ξεκούραση.

ANTICELLULITE massage γλουτών, μηρών, για μείωση της κυτταρίτιδας, μείωση της κατακράτησης υγρών, βελτίωση της όψης του δέρματος, βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, αποσυμφόρηση, αναζωογόνηση, ξεκούραση.

DEEP TISSUE THAI OIL massage για αποσυμφόρηση μυϊκής έντασης, μείωση των πόνων σε αυχένα, πλάτη, μέση. Βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, αποβολή τοξινών, μείωση του άγχους και της έντασης, αναζωογόνηση, χαλάρωση, βελτίωση της όψης του δέρματος.

AROMATHERAPY MASSAGE για βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, αποβολή τοξινών, μείωση του άγχους και της έντασης, χαλάρωση, αναζωογόνηση, βελτίωση της όψης του δέρματος.

Τα προϊόντα που χρησιμοποιεί είναι των εταιρειών: Weleda, Charm de Orient, Jurlique, Darphin, Clinique, Clarins, Kiehl’s,Tegoder, Diptyque, Tisserand, Decleor.

Η Ευαγγελία Ζαφείρη είναι πιστοποιημένη θεραπεύτρια και μπορείς να  επικοινωνήσεις μαζί της στο τηλέφωνο > 6947 152857

Πόπη.

0 comments
0 likes
Prev post: Όμορφη σε 7 Νύχτες…#SomatolineNext post: 3 συν 1 μάσκαρα και ένα μικρό θαύμα…#Benefit

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM