Πρώτη στάση Νέα Υόρκη, Επόμενη, ο Κόσμος…Artistry Studio Nyc Edition

… Πρώτη στάση Νέα Υόρκη, Επόμενη, ο Κόσμος!

Για όλες εμάς που ζούμε μια καθημερινότητα έντονη και συναρπαστική, γεμάτη ταχύτητα, χρώμα και δυναμισμό. Για όλες εμάς που γνωρίζουμε καλά τους κανόνες της ομορφιάς και ξέρουμε πως να τους ξεπερνάμε η Artistry δημιούργησε μια νέα σειρά προϊόντων ομορφιάς, με έμπνευση από τα χρώματα και τη διάθεση των πιο hot μητροπόλεων του πλανήτη. Πρώτη στάση στο ταξίδι η πόλη που δεν κοιμάται ποτέ: Η Νέα Υόρκη. Μια σειρά αφιερωμένη σε όλες τις γυναίκες που αγαπούν την ομορφιά, την περιπέτεια, τη μουσική και τα ταξίδια, η νέα συλλογή Artistry Studio Nyc Edition μας ταξιδεύει στα χρώματα και στις γειτονιές της πιο εμβληματικής πόλης του πλανήτη με μια πλήρη σειρά προϊόντων.

Η Artistry Studio Nyc Edition είναι μια ολοκληρωμένη συλλογή που περιλαμβάνει: στικ χειλιών και ματιών, ενυδατικό στικ χειλιών, παλέτα με προϊόντα για τα μάτια και το πρόσωπο, μάσκαρα και πούδρα. Αναλυτικά στη γκάμα της θα βρεις τα παρακάτω…

2-in-1 Eye StickΤο στικ ματιών διπλής χρήσης 2-in-1 Eye Stick της σειράς είναι με σκιά στο ένα άκρο και αϊλάινερ στο άλλο, προσφέρει το τέλειο smoky μακιγιάζ για boho εμφανίσεις. Κατάλληλο για όσες έχουν χαλαρή αλλά και σέξι διάθεση. Προσφέρεται σε 3 ζωηρές αποχρώσεις (Brooklyn Brown, Tribeca Teal και Urban Safari).

2-in-1 Lip Stick: Tο στικ χειλιών διπλής χρήσης 2-in-1 Lip Stick προσφέρει τέλειο λουκ ενυδατώνοντας τα χείλη με βιταμίνη E, έλαιο σπόρων jojoba και έλαιο ελιάς και είναι δανικό για όσες αγαπούν τα παιχνίδια με τα χρώματα. Εξοπλισμένο με κραγιόν από τη μια πλευρά αλλά και με στρογγυλή πλευρά που διαθέτει κρεμώδη σύνθεση πούδρας με έντονη μεταλλική λάμψη από την άλλη. Είναι διαθέσιμο σε 4 εντυπωσιακές αποχρώσεις (Big Apple Red, Park Avenue Pink, Chelsea Coral και Fifth Avenue Fuchsia) που θα μεταμορφώσουν κάθε βραδιά σας στην πόλη.

Tinted Lip BalmΠροσφέροντας ενυδάτωση που διαρκεί καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, το ενυδατικό στικ χειλιώνArtistry Studio Nyc Edition Tinted Lip Balm έχει πυρήνα εμπλουτισμένο με βούτυρο shea, αβοκάντο και έλαιο καρύδας που θρέφει την επιδερμίδα. Προσφέρει λάμψη και προστασία, δίνοντας στα χείλη μια pop πινελιά κόκκινου χρώματος εμπνευσμένη από το «Μεγάλο Μήλο».

On-The-Go PaletteΑπαραίτητη για μακιγιάζ στη στιγμή, η πολυλειτουργική παλέτα της σειράς αποτελεί ένα κλασικό εργαλείο για επαγγελματική εμφάνιση σε μόλις 5 λεπτά. Τέσσερα εκπληκτικά προϊόντα (σκιές ματιών, ρουζ, highlighter και πούδρα προσώπου) σε μία μόνο εκπληκτική συσκευασία.

Illuminating Light Up Compact – Broadway LightsΦωτίζοντας την κάθε νύχτα, η πούδρα της συλλογής παρέχει ακαταμάχητη λάμψη ενισχύοντας την επιδερμίδα και αναδεικνύοντας τα  χαρακτηριστικά του προσώπου. Περιλαμβάνει 3 αποχρώσεις σχεδιασμένες να εφαρμόζονται καθεμία ξεχωριστά ή σε συνδυασμό.

Lash Boosting 3-in-1 Mascara Gotham BlackΕμπνευσμένη από την ενέργεια της Νέας Υόρκης και με μοναδικό 3-σε-1 σχεδιασμό, η μάσκαρα Lash Boosting 3-in-1 επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη εφαρμογή των πιο hot look της εποχής. Διαθέτει βουρτσάκι που περιστρέφεται εύκολα και επιτρέπει την ανύψωση και τον διαχωρισμό των βλεφαρίδων, προσθέτοντας όγκο για ακαταμάχητο βλέμμα.

Αν θες και εσύ να λάμψεις στη στιγμή και να νιώσεις μια σταρ επέλεξε χωρίς ενδοιασμούς την νέα Artistry Studio Nyc Edition!

Πόπη.

0 comments
1 like
Prev post: The New Neutral, η νέα φθινοπωρινή συλλογή βερνικιών της ORLY είναι άκρως εντυπωσιακή!Next post: Ομορφιά από χρυσάφι, Aqua Μineral

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM