Ένα πρωινό με την Benostan!

Το συναίσθημα να σε γνωρίσω από κοντά τελικά ήταν πολύ όμορφο, περισσότερο από όσο φανταζόμουν. Πριν λίγες μέρες μαζί με την Benostan απολαύσαμε το ωραιότερο πρωινό στο καλύτερο καφέ της πόλης. Η αλήθεια είναι ότι είχα λίγο άγχος, έφυγε όμως πολύ γρήγορα και τη θέση του πήρε ο ενθουσιασμός. Χάρηκα πάρα πολύ που φίλες που με ακολουθούν και με διαβάζουν χρόνια και όχι μόνο ήταν κοντά μου και φτιάξαμε τη δική μας ιστορία ομορφιάς. Γνωριστήκαμε, μιλήσαμε και μάθαμε για τα σωστά οφέλη στην επιδερμίδα και στο σώμα μας με την ευεργετική δράση των φυτών και του ελαιολάδου.

Ποια είναι η Benostan;

Ιδρύθηκε το 1985 από μια ομάδα Γυναικολόγων, με σκοπό τη μελέτη των αλλαγών του δέρματος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Αποστολή της είναι να αναπτύξει νέα θεραπευτικά προϊόντα που αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά και φυσικά τα προβλήματα του δέρματος που σχετίζονται με την Υγεία της γυναίκας, Γυναικολογικά και Δερματολογικά. Στόχος της είναι να δώσει λύσεις στις ανάγκες του δέρματος με φυσικό τρόπο, επιλύοντας προβλήματα του δέρματος σε όλες τις πτυχές του κύκλου ζωής των γυναικών. Η προσέγγισή της βασίζεται στα εθνικά, κληρονομικά, και ηλικιακά χαρακτηριστικά στο δέρμα και αυτό επιτρέπει την παροχή στοχοθετημένης εμπορίας προϊόντων στην αγορά και ασφαλέστερες λύσεις στους συνεργάτες της σε όλο τον κόσμο. Η τεχνολογία της επιτρέπει στις φόρμουλες των προϊόντων της να έχουν δράση συγκρίσιμη με φαρμακευτικά μόρια. Έτσι, μπορούν να χρησιμοποιηθούν όχι μόνο ως αυτόνομα προϊόντα, αλλά και συμπληρωματικά σε οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή.

Ήταν τιμή και χαρά μου και το απόλαυσα πραγματικά. Σας ευχαριστώ όλες από καρδιάς και φυσικά την Benostan που μου έδωσε την ευκαιρία να σας γνωρίσω από κοντά. Εύχομαι να τα πούμε ξανά σε μια νέα ιστορία ομορφιάς!

Πόπη.

Δες φωτογραφικό υλικό από την υπέροχη συνάντηση μας!

 

 

 

 

0 comments
3 likes
Prev post: Μας αφορά όλες μας…Next post: Νέα Pantene Pro-V σειρά, καθαρισμός & περιποίηση Micellar.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM