Φροντίδα υψηλού επίπεδου από την Valmont Greece!

Σε ένα μοναδικό Press Event στο King George είχα τη χαρά να παρευρεθώ πριν λίγες μέρες ώστε να παρακολουθήσω το νέο λανσάρισμα της Valmont. Ένα ξεχωριστό event που τα είχε όλα, ευχάριστη και φιλική ατμοσφαίρα, υπέροχο μενού, μα πάνω από όλα σωστή πληροφόρηση για τη νέα σειρά AWF5. Μια συλλογή που προσφέρει μέγιστη αντιρυτιδική δράση και σύσφιξη προσώπου με άμεσα και εμφανή αποτελέσματα.

Η πιο προχωρημένη σειρά της Valmont, η Anti Wrinkle Factor, ανανεώνεται και πάλι το 2018 με εντελώς νέες φόρμουλες που φέρνουν επανάσταση στην αντιγήρανση και την αντιρυτιδική δράση. Η σειρά αυτή στηρίζεται σε high-tech συστατικά της πιο προηγμένης τεχνολογίας τα οποία επεμβαίνουν σε όλα τα επίπεδα του δέρματος και ειδικά σε αυτή την έκδοση, στην extra cellular matrix, δηλαδή στην πιο βαθιά στιβάδα, το χόριο. Στην καρδιά της νέας σειράς είναι το σύμπλοκο ΑWF5 complex που συνδυάζει 5 κύρια συστατικά σε υψηλή συγκέντρωση με δραστικά και άμεσα αποτελέσματα στη συνοχή του δέρματος: κοκτέιλ πεπτιδίων,  βιταμίνη C, Fibro-boost, GAG booster και Densi-Derm.

Η AWF5 αποτελείται από 2 νέες σειρές προϊόντων, την V-Line Lifting και την V-Shape Filling, και η κάθε μία περιέχει 24ωρη κρέμα, εντατικό ορό και κρέμα ματιών. Το V της ονομασίας παραπέμπει στις λέξεις Valmont και Victory πάνω στο πέρασμα του χρόνου.

Η σειρά V-Line Lifting αποκαθιστά τις ρυτίδες και λειαίνει το δέρμα, χαρίζοντας 6 χρόνια νεότητας με εφαρμογή μόλις 2 μηνών. Το συμπληρωματικό συστατικό της σειράς (εκτός από τριπλό DNA, RNA σε λιποσώματα και AWF5)  είναι το lift tens (με βάση τις πολυσακχαρίτες που κάνουν σύσφιξη).

Η σειρά V-Line Lifting δρα σαν γλυπτική του δέρματος και ανακατανέμει τους όγκους, επαναφέροντας το περίγραμμα ενός τέλειου προσώπου. Το μυστικό της σειράς είναι το συμπληρωματικό συστατικό whey protein (από λακτόζη) που διεγείρει τη παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου. Η σύσφιξή του δέρματος αυξάνεται έως και 13% στη περίπτωση της κρέμας ματιών που σβήνει το φούσκωμα και τη χαλάρωση κάτω από τα μάτια.

Μπορείς να γνωρίσεις τα υψηλής ποιότητας προϊόντα Valmont στη Πλατεία Συντάγματος στην είσοδο του ξενοδοχείου King George στην Boutique της Valmont, στο GB Spa στο ξενοδοχείο Μεγάλης Βρετανίας, και σε άλλα spa ξενοδοχείων στην Αττική, Χαλκιδική, Κρήτη, Κω, Μύκονο και Σαντορίνη. Επίσης τα νέα προϊόντα συνοδεύονται από μια νέα περιποίηση προσώπου, το Summits of the Cervin που φθάνει τη σύσφιξη στα ύψη. Το όνομα παραπέμπει στην υψηλότερη κορυφή των Άλπεων. Διαρκεί μια ώρα και βασίζεται στη χρήση των προϊόντων της V-Line Lifting και σε ένα νέο εκπληκτικό πρωτόκολλο μασάζ σύσφιξης της Valmont. Μάθε περισσότερα εδώ!

Φροντίδα υψηλού επίπεδου μόνο από την Valmont Greece!

Πόπη.

0 comments
0 likes
Prev post: Τα 5 must καλλυντικά για την τσάντα σου, συν το άρωμά σου!Next post: Συνταγή ομορφιάς…σπιτική μάσκα για ταλαιπωρημένα μαλλιά!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM