Deep Wonder, καλώς ορίζουμε τη νέα γιορτινή συλλογή βερνικιών της ORLY!

Η καινούρια γιορτινή collection της Orly, Deep Wonder, δίνει στις σκέψεις μας ένταση και βάθος. Σε αυτές τις γιορτές ταξίδεψε τον εαυτό σου σε μια βαθιά και μαγική αναπόληση σε ό,τι ακτινοβολεί και σε ό,τι λάμπει.

Εμπνευσμένη από οράματα των φουτουριστικών και φωτεινών γιορτών, η Deep Wonder ενώνει το φανταστικό με το μυστήριο: μία εντυπωσιακά τολμηρή παλέτα που συνδυάζει την σκούρα λάμψη και τα φωτεινά φινιρίσματα με στόχο τις διακριτικές ανατροπές στις κλασσικές επιλογές των γιορτών. Μπες σε μία μαγική τροχιά με αυτή την collection από την Orly και ταξίδεψε σε μέρη που δεν πήγε ποτέ κανείς. Δυνατά αποτελέσματα ή χαμηλών τόνων glitter. Η Deep Wonder τα ενώνει σε μία επαναστατική πρόταση που δεν σταματά στο έντονο χρώμα. Σε μία πρόταση που θες οπωσδήποτε να δεις στα νύχια σου.

Το φανταστικό Wild wonder θα το λατρέψεις, είναι το κόκκινο που αγαπάμε όχι μόνο στις γιορτές άλλα πάντα και για πάντα. Το Cosmic crimson είναι ένα κεραμμυδί μεταλλικό ιριδίζον που πίστεψέ με δεν θα περάσει απαρατήρητο. Nebula, ένα εκπληκτικό μωβ με glitter που ταιριάζει με την λάμψη της εποχής. Το Retrograde ακόμη πιο έντονο και εντυπωσιακό με πράσινο λαμπερό glitter. Το Lucid Dream είναι ένα μεταλλικό ροζ ανοιχτό και είναι το δικό μου αγαπημένο. Αν όμως αγαπάς τις πιο έντονες και ξεχωριστές αποχρώσεις τότε το Mystic Maven ένα Ροζ φούξια παστέλ creme θα σε ενθουσιάσει. Η Deep Wonder είναι η συλλογή που θα φορεθεί και θα αγαπηθεί πολύ, γιατί απλά είναι εκθαμβωτική!

Η συλλογή διατίθεται και σε ημιμόνιμο βερνίκι GelFx. Ανακάλυψε όλες τις αποχρώσεις στα Galerie de Beauté, σε στούντιο νυχιών, σε κομμωτήρια αλλά και στο site της Orly εδώ! Η διάθεση των βερνικιών ORLY πραγματοποιείται σε πάνω από 90 χώρες παγκοσμίως. Όλα τα βερνίκια ORLY είναι 12Free & δεν περιέχουν στην σύσταση τους βλαβερές ουσίες όπως DBP, Toluene, Formaldehyd, Camphor, Parabens, Gluten, Xylene, Ethyl Tosylamide κα.

Πόπη.

 

 

0 comments
0 likes
Prev post: Η προστασία που χρειάζεσαι… Bioderma HydrabioNext post: Καλή Χρονιά, πεντακάθαρη χρονιά…

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM