Συνταγή ομορφιάς…σπιτική μάσκα λάμψης!

Η συνταγή ομορφιάς της Κυριακής έχει μια τέλεια σπιτική μάσκα λάμψης, ότι ακριβώς χρειάζεται για να είσαι έτοιμη για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν. Αν θες να λάμπει το πρόσωπό σου και δεν έχεις χρόνο εγώ σου έχω την καλύτερη και ευκολότερη μάσκα με αγνά υλικά που έχεις στην κουζίνα σου. Ξεκίνα την περιποίηση σου σήμερα με το μικρό μας μυστικό για να είσαι εσύ η ομορφότερη. Φόρεσε λοιπόν την ποδιά σου, το χαμόγελο σου και φύγαμε να «μαγειρέψουμε» σπιτικά καλλυντικά.

Τι θα χρειαστείς:

Μία κουταλιά της σούπας γιαούρτι

Μία κουταλιά της σούπας μέλι

Τον χυμό ενός λεμονιού

Πώς θα την φτιάξεις:

Ανακάτεψε καλά όλα τα υλικά μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα. Άπλωσε τη μάσκα προσεκτικά σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ και άφησέ την να δράσει για 10 λεπτά. Στη συνέχεια, ξέβγαλε καλά το πρόσωπό σου με χλιαρό νερό. Το δέρμα σου θα είναι απαλό, ελαστικό και φυσικά πολύ λαμπερό.

Μαγικό Tip:

Μπορείς να χρησιμοποιείς την μάσκα 2 φορές την εβδομάδα για καλύτερα και πιο μόνιμα αποτελέσματα. Η μάσκα ταιριάζει σε όλους τους τύπους δέρματος και σε όλες τις ηλικίες!

Πόπη.

0 comments
0 likes
Prev post: Χριστουγεννιάτικα δώρα ομορφιάς από τα Sephora και την Origins!Next post: Οrloff Spa, ένα διαμάντι στην καρδιά της Αθήνας!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM