Η προστασία που χρειάζεσαι… Bioderma Hydrabio

Η εποχή που η επιδερμίδα σου υποφέρει λόγο των καιρικών συνθηκών είναι αυτή που διανύουμε τώρα. Ο αέρας, το κρύο και οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες αφυδατώνουν το πρόσωπο σου κάνοντας το να φαίνεται κουρασμένο και θαμπό. Αν ανήκεις και στην κατηγορία των γυναικών με ξηρή επιδερμίδα τότε τα πράγματα είναι ακόμη πιο δύσκολα για σένα.

Εδώ χρειάζεσαι άμεση και αποτελεσματική ενυδάτωση και θα την βρεις μόνο στην εκπληκτική σειρά Hydrabio της Bioderma. Δύο μαγικά προϊόντα έρχονται να αντιμετωπίσουν την αφυδάτωση και να δώσουν στην επιδερμίδα σου την υγρασία και την τροφή που έχει ανάγκη.

Hydrabio Sérum

Κάθε μέρα, η ρύπανση, το άγχος και οι κακές καιρικές συνθήκες της εποχής διαταράσσουν την κυτταρική δραστηριότητα του δέρματος με αποτελέσματα η επιδερμίδα να αφυδατώνεται, να “τραβάει”, χάνοντας έτσι  την αίσθηση της άνεσης και τη λάμψη της. Ο Hydrabio Sérum με βιολογικό σύμπλοκο Aquageniu (κατοχυρωμένο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας) ξαναμαθαίνει το δέρμα να επανεκκινεί βιολογικά τις φυσικές του ικανότητες ενυδάτωσης ενεργοποιώντας τη σύνθεση των ακουπορινών πραγματικών καναλιών νερού της επιδερμίδας και να συγκρατεί το νερό που είναι απαραίτητο για την ισορροπία του. Ένα εξαιρετικό προϊόν που μπορεί να φορεθεί πρωί και βράδυ προετοιμάζοντας το δέρμα να δεχτεί την ανάλογη κρέμα περιποίησης. Επίσης η δροσερή και λεία υφή του είναι εξαιρετική βάση για μακιγιάζ.

Η φανταστική κρέμα της σειράς για πολύ ξηρές και αφυδατωμένες επιδερμίδες παράγει ενυδάτωση αφού και εδώ συναντάμε βιολογικό σύμπλοκο Aquagénium. Το εκχύλισμα σπόρων μήλου που περιεχέι ενεργοποιεί την έκφραση των ακουαπορινών, των φυσικών καναλιών που επιτρέπουν την κυκλοφορία του νερού μέσα στην επιδερμίδα. H βιταμίνη PP ενισχύει την ανθεκτικότητα του δέρματος και τη στεγανότητά του, ενώ η  βιταμίνη Ε συμβάλλει στην προστασία από το οξειδωτικό στρες και τις ελεύθερες ρίζες, ενώ προλαμβάνει τη γήρανση του δέρματος. Χάρη σε ένα γαλάκτωμα εμπνευσμένο από τη δομή της επιδερμίδας, τα ενεργά συστατικά της εισχωρούν βαθιά, με στοχευμένο τρόπο και στόχο την απόλυτη ενυδάτωση. Το δέρμα ανακτά τις φυσικές του δυνατότητες ενυδάτωσης, για έντονη λάμψη διαρκώς. Φόρεσε την Hydrabio Crème πρωί και βράδυ αμέσως μετά την εφαρμογή του Hydrabio Sérum

Να αγαπάς και να φροντίζεις την επιδερμίδα σου και αυτή μια μέρα  θα σε ανταμείψει!

Πόπη.

0 comments
1 like
Prev post: Οrloff Spa, ένα διαμάντι στην καρδιά της Αθήνας!Next post: Deep Wonder, καλώς ορίζουμε τη νέα γιορτινή συλλογή βερνικιών της ORLY!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM