Καλή Χρονιά, πεντακάθαρη χρονιά…

Το πρώτο άρθρο της χρονιάς, είναι ένα «καθαρό» άρθρο και πρέπει να το διαβάσεις. Καλή χρονιά λοιπόν με υγεία, αγάπη, ομορφιά και ένα λαμπερό και πεντακάθαρο πρόσωπο!

Σήμερα θα δούμε μαζί πως τα Glov έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινή μας ρουτίνα και υπόσχονται να μείνουν. Προϊόντα που καθαρίζουν μόνο με νερό κάνοντας το ντεμακιγιάζ μας παιχνιδάκι. Η πιο σύγχρονη, εύκολη και υγιεινή μέθοδος ντεμακιγιάζ που αλλάζει ριζικά το τρόπο με τον οποίο κάναμε μέχρι τώρα τον καθαρισμό του προσώπου μας.

Το Glov είναι ένα καινοτόμο προϊόν που αφαιρεί το μακιγιάζ μόνο με τη δύναμη του νερού, χωρίς κανένα άλλο συστατικό που να ταλαιπωρεί το δέρμα με χημικά που περιέχονται στα κοινά προϊόντα ντεμακιγιάζ & καθαρισμού. Το μυστικό του Glov είναι οι πολύ λεπτές μικροΐνες του, 30 φορές πιο λεπτές από το βαμβάκι και 100 φορές πιο λεπτές από την ανθρώπινη τρίχα τραβούν σαν μαγνήτης & απομακρύνουν εύκολα από την επιδερμίδα μας ακόμη & το πιο ανθεκτικό & αδιάβροχο μακιγιάζ, τη σκόνη, τους ρύπους & τα νεκρά κύτταρα. Εγώ τον τελευταίο καιρό δοκίμασα τρία προϊόντα Glov και φυσικά στα συστήνω ανεπιφύλακτα.

Το Glov On-The-Go Bouncy Blue θα κάνει τη ζωή σου πολύ πιο εύκολη κάθε φορά που θέλεις να δείχνεις λαμπερή ή απλά να καθαρίσεις το δέρμα σου έπειτα από μια δύσκολη μέρα. Είναι ένα υπέροχο αξεσουάρ ταξιδιού και ένας μυστικός σύμμαχος στην καθημερινή σου ρουτίνα. Πάρε το Glov on-the-go οπουδήποτε και αν πηγαίνεις απολαμβάνοντας τα πλεονεκτήματά του όποια στιγμή κι αν το θελήσεις. Απλά βρέξε με νερό και χρησιμοποίησε το. Αφαιρεί το μακιγιάζ, καθαρίζει εύκολα το πρόσωπο και αφήνει βελούδινη, καθαρή επιδερμίδα μέσα σε λιγότερο από 1 λεπτό. Είναι εξαιρετικά απαλό και ανθεκτικό, αφού διαρκεί τουλάχιστον για 3-4 μήνες με καθημερινή χρήση, επίσης είναι ο πιο υγιεινός, εύκολος και έξυπνος τρόπος ντεμακιγιάζ.

Συνδύασε το Glov On-The-Go με την Glov Bunny Ears Glam Grey και κάνε την καθημερινή ρουτίνα καθαρισμού της επιδερμίδας σου πιο διασκεδαστική από ποτέ. Τα Glov Bunny Ears είναι η πιο απαλή κορδέλα που κυκλοφορεί στην αγορά και κρατάει τα μαλλιά μακριά από το πρόσωπο ενώ καθαρίζεις το πρόσωπό σου ή κάνεις ντεμακιγιάζ. Κυκλοφορεί σε ροζ και γκρι, είναι σε one size και εντυπωσιάζει. 

Τα δύο παραπάνω δουλεύουν εξαιρετικά αν χρησιμοποιήσεις το μαγικό Glov Sleeping Beauty. Ο ύπνος είναι η καλύτερη αντιρυτιδική κρέμα και αυτή η μάσκα θα κάνει τον δικό σου ύπνο απόλαυση. Το Sleeping Beauty θα το βρεις μόνο του αλλά και σε Set που περιλαμβάνει ένα Glov On-The-Go για τον καθημερινό καθαρισμό της επιδερμίδας σου και μία Glitter μάσκα ύπνου για τον πιο βαθύ και ήσυχο ύπνο – πάντα με στυλ!

Τρία υπέροχα προϊόντα από το Glov και καθάρισες!

Πόπη.

 

0 comments
2 likes
Prev post: Deep Wonder, καλώς ορίζουμε τη νέα γιορτινή συλλογή βερνικιών της ORLY!Next post: Aloe Plus, φυσική φροντίδα που μοσχοβολάει!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM