Aloe Plus, φυσική φροντίδα που μοσχοβολάει!

 

Φροντίδα που όχι μόνο μοσχοβολάει, αλλά ενυδατώνει θρέφει και έχει και καταγωγή ελληνική θα ανακαλύψουμε σήμερα και θα ομορφήνουμε τη μέρα μας. Ξέρεις άλλωστε πόσο αγαπώ τα ελληνικά Brands και πόσο χαίρομαι όταν σου τα παρουσιάζω. Η Aloe Plus είναι η σημερινή μου καλεσμένη και εμείς μαζί θα την καλωσορίσουμε όπως της αξίζει.

Η ελληνική λοιπόν Aloe Plus είναι μια εταιρία που δημιούργησε μια σειρά βασισμένη εξολοκλήρου στις ευεργετικές ιδιότητες της AloeVera, η οποία είναι γνωστή από την αρχαιότητα για τις θεραπευτικές και κατάπραϋντικές της ιδιότητες. Αυτό που πρεσβεύει η Aloe Plus είναι να προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα σε ασυναγώνιστες τιμές. Ο πολύμηνος σχεδιασμός άλλωστε και η έρευνα είναι οι βασικοί πυλώνες για την ποιότητα των προϊόντων, τα οποία έχουν παραχθεί εξολοκλήρου σε ελληνικά εργοστάσια. Με φανταστικές συλλογές για σώμα, μαλλιά και πρόσωπο η Aloe Plus κερδίζει καθημερινά όλο και περισσότερο έδαφος στο χώρο της ομορφιάς.

Η σειρά του σώματος είναι αυτή που έχει ξεχωρίσει αφού όλα τα προϊόντα της συλλογής περιέχουν υψηλό ποσοστό βιολογικής αλόης, πολύβιταμίνη β5, avocadin, και δαμασκηνέλαιο. Τα body butters επίσης ξεχωρίζουν για την εξαιρετική τους ποιότητα και τα μοναδικά τους αρώματα. Με φίνα συστατικά όπως, βούτυρο κακάο, βούτυρο καριτέ, βιταμίνες Ε και F και με 8 διαφορετικές μυρωδιές, velvet, natural, vanilla, whitemusk, Apple&cinnamon, coconut, carribean, exotic fruit ενυδατώνουν, θρέφουν, μαλακώνουν, επανορθώσουν και αφήνουν το δέρμα λείο και μεταξένιο. Η πούδρα γνωστό και ως velvet είναι από αυτά που πρέπει κάποιος να δοκιμάσει, όπως και τα αφρόλουτρα τα οποία είναι πολύ απαλά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όλη την οικογένεια, όπως ακριβώς και τα Body lotion. Μαγικά και το προϊόντα προσώπου και μαλλιών, για τα οποία θα μιλήσουμε πολύ σύντομα. Τα προϊόντα Aloe Plus δεν περιέχουν Parabens, propylene glycol, παραφινέλαιο, isothiazolinones και χρωστικές!

Η Aloe Plus ήρθε και θα μείνει, πίστεψε με!

Πόπη.

1 comments
1 like
Prev post: Καλή Χρονιά, πεντακάθαρη χρονιά…Next post: Συνταγή ομορφιάς…σπιτικό lip balm για ενυδάτωση και πιο πλούσια χείλη!

Comments

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM