Gétô Suprême the cream, By Cinq Mondes!

Η Έσχατη  Ανάπλαση Κυττάρων By Cinq Mondes.

Το νησί της μακροζωίας

Όταν ο Jean-Louis Poiroux, ιδρυτής της μάρκας Cinq Mondes ανακάλυψε το νησί Οκινάουα της Ιαπωνίας, όπου ζουν μια αυξημένη κοινωνία ατόμων πέρα από 100 ετών, η έμμονη του ήταν η εύρεση του μυστικού της μακροζωίας. Μελέτησε χρόνια τις συνήθειες τους και κατέληξε στη στρατηγική σημασία ενός φυτού, το Gétô, που ανήκει στην οικογένεια της πιπερόριζας, το οποίο χρησιμοποιείται και στο φαγητό και ως αντιρυτιδικό νερό από τους κατοίκους. Από κει και πέρα έγιναν 934 δοκιμές σε εργαστήριο μέχρι να βρεθεί η ιδανική δοσολογία του βιολογικού εκχυλίσματος, αποκλειστική πατέντα της Cinq Mondes.

Ανάπλαση κυττάρων εξ ολοκλήρου αντιγήρανση

Με αυτή την φιλοσοφία και τη γνώση δημιουργήθηκε η « Gétô Suprême » μια εξ ολοκλήρου αντιγηραντική κρέμα  προσώπου, που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, διεγείρει τη ανάπλαση κυττάρων μέσω της παραγωγής ελαστίνης και κολλαγόνου στηρίζοντας το δέρμο-επιδερμικό σύνδεσμο και το έξτρα cellular matrix. Επιπλέον συστατικά όπως το υαλουρονικό οξύ από φυτική προέλευση προσφέρουν ενυδάτωση καθώς και 5 βιο-μιμητικά αμινοξέα σε συνδυασμό με πρωτεΐνες μεταξιού (sericin & fibroin) συμβάλουν στη συνοχή του δέρματος. Τέλος η παρουσία του wakame (βιολογικά Γιαπωνέζικα φύκια) καταπολεμάει το στρες της οξείδωσης.

Ένα πολυτελές και αποτελεσματικό προϊόν. 

Η κρέμα « Gétô Suprême » παρουσιάζεται σε ένα πολυτελές κουτί που θυμίζει κόσμημα, ωστόσο φτιαγμένο από ανακυκλώσιμα υλικά, και το άρωμα της το έχει φροντίζει μια μεγάλη δημιουργός του οίκου Firmenich, η κα Dora Baghriche, που άντλησε έμπνευση στα μακρινά της ταξίδια, παντρεύοντας το πράσινο τσάι με φίνα λευκά λουλούδια. Μέσα στο κουτί θα βρείτε εργαλείο μασάζ από τη παράδοση της Ιαπωνίας, φτιαγμένο από zamac, που αυξάνει το αποτέλεσμα  αποτοξίνωσης. Η υφή της κρέμας θυμίζει όρο σε κρέμα, λιώνει στο δέρμα και έχει μια άμεση διείσδυση, αφήνοντας το δέρμα απαλό και ανακουφισμένο. Όπως όλα τα προϊόντα της Cinq Mondes, δεν περιέχει σιλικόνη, parabens, ορυκτό  έλαιο, ούτε και χρωστικές ουσίες.

Η « Gétô Suprême » διατίθεται στο Orloff Spa at Thiseio, Life Gallery, Theoxenia Palace στην Αθήνα, και σε συνεργάτες resort spa, βλέπετε εδώ!

Πόπη.

0 comments
0 likes
Prev post: Επιδερμίδα λαμπερή, αψεγάδιαστη…Flawless LumièreRadiance–Perfecting από τη Laura MercierNext post: Filia care, φυσικά και φιλικά!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM