Νέα Dark Spot Correcting Glycolic Night Cream από την Caudalie!

Ήξερες ότι η νύχτα είναι η κατάλληλη στιγμή για να χαρίσουμε στο δέρμα μας όλα τα δραστικά συστατικά που έχει ανάγκη. Επίσης ξέρεις ότι ενώ εσύ κοιμάσαι και έχεις επενδύσει σε ένα καλό προϊόν αυτό δουλεύει κατά την διάρκεια του ύπνου σου; Έτσι είναι αγαπημένη μου φίλη, την ώρα που το σώμα ξεκουράζεται είναι ο καλύτερος χρόνος για την τροφή της επιδερμίδα μας. Με αυτή τη σκέψη και τις δικές μας πάντα ανάγκες η λατρεμένη μου Caudalie φέρνει ένα νέο καινοτόμο προϊόν που ξέρει να κάνει πολύ καλή δουλειά κατά την διάρκεια της νύχτας.

Η Dark Spot Correcting Glycolic Night Cream αποτελεί μία καινοτομία με στόχο τη θεραπεία και την πρόληψη των καφέ κηλίδων χάρη σε μία συμπυκνωμένη σύνθεση ενεργών συστατικών φυσικής προέλευσης. Η καρδιά του αμπελιού, αφ΄ενός διορθώνει όλους τους τύπους κηλίδων και αφ’ ετέρου εμποδίζει την εμφάνισή τους, ελέγχοντας το ένζυμο που είναι υπεύθυνο για την υπερπαραγωγή μελανίνης. Ενισχύει, επίσης, τη μικροκυκλοφορία του αίματος βοηθώντας το δέρμα να ανακτήσει τη φυσική του ακτινοβολία. Η Viniferine, που συνδέεται με το σύμπλοκο Bio-peeling, κάνει το γλυκολικό οξύ και το ένζυμο από παπάγια να δρουν συνδυαστικά, προάγοντας τη βαθμιαία και ελεγχόμενη απολέπιση του δέρματος. Έφαρμόζοντας αυτή την κρέμα με την απαλή υφή στο πρόσωπο και τον λαιμό πριν τον ύπνο, δρα ως ένα ήπιο απολεπιστικό για μία ορατή διόρθωση των καφέ κηλίφων και ένα δέρμα πιο φωτεινό. Για ακόμη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, η Dark Spot Correcting Glycolic Night Cream μπορεί να εφαρμοστεί σε μεγαλύτερο στρώμα, σαν μάσκα.

Το 95% των γυναικών παρατήρησαν ένα ορατό αποτέλεσμα ήδη από την πρώτη εφαρμογή. Το 90% των γυναικών παρατήρησαν τη διόρθωση των καφέ κηλίδων στο πρόσωπό τους .Το 100% των γυναικών αισθάνθηκαν το δέρμα τους πιο ξεκούραστο και πιο φωτεινό.

Η νύχτα είναι η κατάλληλη στιγμή για να χαρίσουμε στο δέρμα μας, όλα τα δραστικά συστατικά που έχει ανάγκη. Η λύση για μία επιδερμίδα ορατά πιο φωτεινή και πιο λαμπερή το επόμενο πρωί; Μία ιεροτελεστία σε τρία βήματα που συνδυάζει την Concentrated Brightening Essence, το Radiance Serum Complexion Correcting και ολοκληρώνεται με την Dark Spot Correcting Glycolic Night Cream. Το επόμενο πρωινό θα ξυπνήσεις με μία νέα φωτεινή όψη.

Όμορφη πάντα με Caudalie!

Πόπη.

 

0 comments
2 likes
Prev post: Beaute την Κυριακή με την αγαπημένη μου Yves Rocher Greece!Next post: Golden Krocus Eye Elixir στην καλύτερη τιμή της αγοράς στο OFarmakopoiosMou.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM