Welcome Notino.gr

«Στη Notino πιστεύουν ότι η ομορφιά πρέπει να είναι προσιτή σε όλους γιατί μπορεί να ενισχύσει την αυτοπεποίθηση και να φέρει αλλαγή. Όταν οι άνθρωποι αισθάνονται ότι είναι όμορφοι, επιτυγχάνουν τους στόχους τους με μεγαλύτερη ευκολία και σαν αντάλλαγμα κάνουν τον κόσμο γύρω τους πιο ωραίο.»

Οι αγορές μέσω Internet τα τελευταία χρόνια αυξάνονται με πολύ γρήγορο ρυθμό, με αποτέλεσμα αυτό να διευκολύνει πολύ τη ζωή μας. Τα οφέλη πάρα πολλά, εξοικονόμηση χρόνου αφού όλα μπορούν να γίνουν από την άνεση του σπιτιού σου, οικονομία στα χρήματα σου, μιας και οι τιμές είναι πολύ πιο χαμηλές από τα φυσικά καταστήματα και η ευελιξία να μπορείς να επιλέξεις αυτό που χρειάζεσαι χωρίς να πιέζεσαι είναι ένα ακόμη γεγονός που εγώ αγαπώ στις online αγορές. Η τελευταία μου ανακάλυψη είναι το Notino.gr και ήρθε η στιγμή να το γνωρίσεις μαζί μου.

Το Νotino ιδρύθηκε το 2004 στην Τσεχία και σήμερα είναι ένα παγκόσμιο διαδικτυακό κατάστημα ομορφιάς, δραστηριοποιείται σε 22 χώρες και διαρκώς επεκτείνεται. Στη χώρα μας ήρθε το 2017 και μας έφερε περισσότερα από 60000 προϊόντα και 1500 brands. Μπορείς να βρεις τα πάντα για την περιποίηση, το μακιγιάζ σου, τα μαλλιά ή το αγαπημένο σου άρωμα, ακόμη και αντηλιακά ή προϊόντα στοματικής υγιεινής. Φυσικά μπορείς να βρεις προτάσεις δώρων για τους αγαπημένους σου, ιδανικές για τις γιορτές, αλλά και super προσφορές για να κάνεις δωράκια και στον εαυτό σου χωρίς τύψεις.

Το Notino ξεχωρίζει γιατί μπορείς σε ένα μόνο e-shop να βρεις όλα τα high end και drugstore brands που γνωρίζεις και εμπιστεύεσαι, αλλά και να ανακαλύψεις μία μεγάλη ποικιλία από μικρότερα τοπικά brands που δύσκολα θα έβρισκες αλλού. Το μεγαλύτερο διαδικτυακό κατάστημα πώλησης αρωμάτων και καλλυντικών στην Ευρώπη. Προσφέρει προϊόντα όλων των παγκοσμίως γνωστών επωνυμιών καθώς και προϊόντα, από μικρότερους τοπικούς κατασκευαστές. Από τα ηλιόλουστα γαλλικά λιβάδια μέχρι την μυστικιστική ανατολή. Έχει τις καλύτερες προσφορές στην αγορά. Την δραστηριότητά του εκτιμούν πάνω από 4 εκατομμύρια πελάτες, χάρη στους οποίους κερδίζουν τακτικά το Βραβείο Ποιότητας στο συγκριτή τιμών Heureka.

Συνεχίζεται…

Πόπη.

0 comments
0 likes
Prev post: «Να δώσουμε πίσω στη γη λίγα απ’ όσα μας προσφέρει κάθε μέρα»Next post: New Beautytestbox… Aura Blue!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest posts
Newsletter

Το email σας:

Εγγραφή
Διαγραφή

ME @ INSTAGRAM